[center]Шалке 04 се похвали с нов играч
[rimg]https://schalke04.de/content/uploads/2020/09/200903_ibisevic.jpg[/rimg]
Ведад Ибишевич подписа с Шалке 04. Играчът е на 36 години и подписа с този отбор като свободен агент.
В Германия той е играл за отборите на Алемания Аахен, Хофенхайм, Щутгарт и Херта.
В този период е изиграл 340 мача и е отбелязал 127 попадения.
Неговият договор е до 30 юни 2021 година.[/center]
Първа Бундеслига - сезон (2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа Бундеслига - сезон (2020-21)
Според мен ще е от голяма полза за Шалке. Доказан футболист. Дано и Шалке направи добър сезон.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Някой може ли да изкара визуална графика на гледаемостта в БЪЛГАРИЯ на топ първенствата за изминалия сезон? Почти съм сигурен че немското ще е на последно...
Халфът на Спартак (Москва) Гуус Тил премина под наем във Фрайбург. Двата клуба постигнаха съгласие по всички детайли около сделката, а в официалния феншоп на Фрайбург вече се продава фланелка с номер 14 и името на Тил.
22-годишният нидерландец премина в Спартак миналото лято, когато руският гранд плати на АЗ Алкмаар рекордните в историята си 16 млн. евро. Въпреки огромните очаквания, Тил се адаптира бавно и в дебютния си сезон вкара само 2 гола в 18 мача, като даде и 2 асистенции. От началото на настоящата кампания пък е взел участие в 3 срещи от РПЛ, но нито веднъж не е бил титуляр.
- KOPScousers
- Контакти:
Едва ли немското ще е последно. Без да гледам подобна статистика, смело мога да кажа, че най-гледани са:
1. Висшата лига
2. Ла Лига
3. Серия А
4. Бундеслига
5. Лига 1
6. Ередивизи
Въпреки, че по-възрастните футболни фенове следят почти всеки български мач, знам го отлично от хора от обкръжението ми. Не знам на кое място да поставя българското първенство, но гледаемостта на чуждестранните би следвало да е тази. Не вярвам някой да предпочита Холандия, Франция или Португалия пред Германия, където стадионите са много добри, винаги пълни и се играе хубав футбол.
1. Висшата лига
2. Ла Лига
3. Серия А
4. Бундеслига
5. Лига 1
6. Ередивизи
Въпреки, че по-възрастните футболни фенове следят почти всеки български мач, знам го отлично от хора от обкръжението ми. Не знам на кое място да поставя българското първенство, но гледаемостта на чуждестранните би следвало да е тази. Не вярвам някой да предпочита Холандия, Франция или Португалия пред Германия, където стадионите са много добри, винаги пълни и се играе хубав футбол.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:Едва ли немското ще е последно. Без да гледам подобна статистика, смело мога да кажа, че най-гледани са:
1. Висшата лига
2. Ла Лига
3. Серия А
4. Бундеслига
5. Лига 1
6. Ередивизи
Абсолютно съм съгласен с това подреждане. Имаше едно запитване в спортала преди време кое първенство най-много липсва на феновете и нещата бяха подредени по този начин. Що се отнася до българското, аз мисля, че то е на второ място. Само Висшата лига е по-гледана от него. Така беше отбелязано и в анкетата, а и аз съм на същото мнение, тъй като познавам доста хора, които следят българското.
В Англия виждаме на колко отбори има фенове в България, че и доста фен клубове има. В Ла Лига се знае, че основно в България има фенове на Барселона и Реал Мадрид. Ако изключим още 4/5 отбора там, останалото е пълнеж и едва ли хората се късат да гледат Ейбар - Леганес примерно.

[offtopic]

- Udoji90
- Контакти:
И за мен най-вероятно това е подреждането, доколкото мога да си направя изводи от различни коментари и мнения, които съм чел. Иначе аз Бундеслигата я гледам като цяло повече от Серия А, но много по-малко от Примера и ВЛ.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Аз пък я гледам май най-много от всички. Бих предпочел мачове на средняци в Германия пред такива в което и да е от другите 3 първенства.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аз гледам най-много Бундеслига, а след това Висша лига. В Испания гледам само Реал Мадрид. Рядко е нещо друго, но и зависи каква е програмата за деня. В петък вечер винаги предпочитам да гледам мач от Германия, независимо кой играе. Единствено съм разочарован, че вече не дават обзор след кръга, а и спряха едно предаване от преди време по Евроспорт 'Евроголове'.
- Udoji90
- Контакти:
Да, много го следях и аз въпросното предаване. А всъщност по едно време се говореше, че Евроспорт може вече да не дават и Бундеслигата през новия сезон, но в крайна сметка мисля, че си запазиха правата за излъчването й.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...