2019 NBA Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pill
Контакти:

Re: 2019 NBA Playoffs

Мнениеот pill » 25 апр 2019 13:51

Кво не помниш.. back2back тройките само че миналата година кралицата реши да „пази” Къри и остави своята подчинена Джей Ар. Иначе и двете тройки отиваха в неговото лице. Дюрант е единственият, който може да спаси сезона за ГСУ.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 25 апр 2019 13:53

:lol:
Какво има да спасява змията? Голдъните пак ще са шампиони.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Уориърс

Мнениеот Drunken_Master » 25 апр 2019 14:34

Тетрациклин, толкова си заслепен от омразата си към ЛеБрон Джеймс, че не виждаш очеизвадното ! И не мога да разбера, какво го намесваш във всеки втори пост тук, при положение, че Лейкърс не се класираха за плейофите тази година. Кевин Дюрант бил вкарал две поредни тройки... Чудо голямо ! В първата среща, която той проспа, ЛеБрон вкара три поредни, като едната я сметнаха за "две точки", понеже съдията се обърка, че е настъпил линията за три... Между другото две от тези три тройки бяха в лицето на Кевин Дюрант, който между впрочем е страхотен защитник (просто с такава структура на тялото и такива дълги ръце като на шимпанзе, няма какво да стане просто), и си прав, че е феноменален играч и най-важният за Змиярника през последните три години, от както стана част от отбора, но не виждам, какво има да "спасява" в отбор съставен от четири оу стара и един поостарял "MVP на финалите", в лицето на Андре Игуадала. Друг е въпросът, че когато Стеф Къри беше контузен (през ноември и декември), това определено сложи прът в колелата на Змиярника и те забуксуваха яко. Да не говоря, че за мен Стийв Кър си остава, ако не най-добрият треньор в момента, то поне в топ три, колкото и да натъртват чудовищната класа в отбора му, той изгради и ошлифова този диамант, като продължи започнатото от Марк Джаксън. Според мен Стеф Къри ще вземе нещата в свои ръце в следващите две срещи...Няма да има изненада, де !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 25 апр 2019 14:52

ГСУ излизат срещу осмия и очакват да бият без защита, без напъване, без хъс...Обаче на тези момчета от ЛА не им се разтрепериха краката. Браво! Мен ми харесва как взеха 2 победи вече. Ако вземат и да изравнят, лятото свободните агенти сами ще звънят в офиса на Клипърс май :lol:
Между другото това с "ножиците" го измислиха нашите неграмотни журналисти преди много години. Клипери са наричани най-бързите ветроходи през 19-ти век. Временно отбора е бил в Сан Диего, което пък преди 150 години е било на-голямото пристанище за тия кораби. Другата глупост е Пейсърс - пешеходци, ама не са.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 25 апр 2019 14:53

Пропуснах да напиша, че само аз съм способен да огранича до 0 точки Кевин Дюрант... 8-)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 апр 2019 14:54

Larsenn написа:ГСУ излизат срещу осмия и очакват да бият без защита, без напъване, без хъс...Обаче на тези момчета от ЛА не им се разтрепериха краката. Браво! Мен ми харесва как взеха 2 победи вече. Ако вземат и да изравнят, лятото свободните агенти сами ще звънят в офиса на Клипърс май :lol:
Между другото това с "ножиците" го измислиха нашите неграмотни журналисти преди много години. Клипери са наричани най-бързите ветроходи през 19-ти век. Временно отбора е бил в Сан Диего, което пък преди 150 години е било на-голямото пристанище за тия кораби. Другата глупост е Пейсърс - пешеходци, ама не са.

Мда...точно затова и аз не се наемах, да ги наричам "ножиците". Благодарим за инфото !
Изображение

Larsenn
Контакти:

Re: !

Мнениеот Larsenn » 25 апр 2019 15:13

Drunken_Master написа:Пропуснах да напиша, че само аз съм способен да огранича до 0 точки Кевин Дюрант... 8-)

Може, ако те пуснат на паркета с бухалка в ръка :lol: Ама пак не е сигурно... :mrgreen:

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 25 апр 2019 15:59

The Kukata in the house
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 25 апр 2019 16:08

AXAXAXAXA... Единият от моя отбор се бе върнал от гурбет в Германия и беше нашляпал три-четири Каменици преди това. Триста пъти пада и става, направо тия дяца избърсаха целият паркет с него. Беше грозна гледка...! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 апр 2019 23:08

Портланд ми напълниха душата , трипъл-дабъла няма да ми липсва !
Оставете краля , ще го коментираме следващият сезон , но за жалост не ги виждам Лейкърс !
Изображение

Върни се в “Архив”