Отидоха шансовете на Испания за титла на СП

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
YANTRA_FOREVER написа:Човекът възглавница е идеален избор за селекционер. Едва ли друг има по-всеобхватен поглед върху изявите на играчите в различните първенства![]()
Испанците наистина сами си бламират шансовете за СП. Съмнява ме това да предизвика чак някакви непоправими щети, но определено концентрацията на треньори и играчи се нарушава.
Каталунският “Мундо Депортиво” също включва в списъка си Луис Енрике, Мичел и Алберт Селадес, както и спортния директор на Испанската футболна федерация Фернандо Иеро, бившия старши треньор на Лас Палмас Пако Хемес, наставника на Бетис Кике Сетиен и Кике Санчес Флорес, чийто последен отбор беше Еспаньол.
Мале, малеДобре, че с национален отбор не можеш да изпаднеш. Макар че сега в Лигата на народите май имаше някакви такива неща
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Испанците наистина сами си бламират шансовете за СП. Съмнява ме това да предизвика чак някакви непоправими щети, но определено концентрацията на треньори и играчи се нарушава.
Pichichi написа:Испанците наистина сами си бламират шансовете за СП. Съмнява ме това да предизвика чак някакви непоправими щети, но определено концентрацията на треньори и играчи се нарушава.
Абе направо ги отписах аз след тази случка, не че е не що значимо но сега медиите им ще напукат
такова напрежение в отбора че не знам. Направо да махат Лопетеги веднага и Зидан да ги поема на пожар
и да вдига купата!
"Anoche no me confirmaban la continuidad de Lopetegui y hace diez minutos siguen sin hacerlo. Puede pasar cualquier cosa. Tengo la información de que la Federación intentó suavizar, pero que el cabreo de Rubiales era muy grande"
Pichichi написа:Furious_Monk написа:Pichichi написа::shock:
Лопетеги треньор на Реал Мадрид!
Преди седмици подписа нов договор като национален сега отива в Реал. До колкото помня в Порто беше тотален провал като клубен треньор, даже си мислех че е супер връзкар че го слагат национален след "успехите" в Порто.
Диего Симеоне бе уволнен от Катаня, така че.... при треньорите е по-скоро до намиране на точното място и адаптирането към определен тип играчи и стил на даден отбор и първенство.
Лопатеги работи добре с испанските национали, само да се откаже от тази малоумна схема с 4 плеймейкъри и да не вади от титулярния състав единствения си централен нападател- Коща.
И си прав и не си!
Катания не може да се сравняват с Порто! С един голям отбор в който има доминиращи играчи над другите
отбори в шампионата би трябвало да е много по-лесно да постигнеш резултати от това да поемеш Катания
които са изпадащи и то по средата на сезона без да си правил селекция и подготовка и да се очаква да ги спасиш
за 2 месеца! А иначе Чоло е 2 пъти шампион на Аржентина с Естудиантес и Ривър и шампион на Испания с Атлети!
Това което помня аз от Лопетеги в Порто е че го назначиха лятото прави си сам селекция (даже взе 2-ма от Атлети-
Адриан и Оливер Торес) води си сам подготовка и всичко и накрая Пинто Да Коща трябваше да го уволнява
поради лоши резултати. Единственото нещо във визитката на Лопетеги е че е бил реньор на У21 на Испания.
Може би това и някво голямо връзкарство във федерацията го направи треньор на мъжете.
Да видим все пак, може да вземе да задмине Зидан като треньор на Реал.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта