НБА 2015-16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: НБА 2015-16

Мнениеот Drunken_Master » 05 яну 2016 22:23

Къри е машина последните 2 сезона...Дразних се на Уориърз,заради еднотипният стил на игра (заслон-тройка,заслон-тройка),но този сезон са в изключителна форма. Липсата на постоянство у Сплаш брадърз (понякога) го компенсират с много здрава защита,със специалното участие на Дреймънд Грийн.
Гледах Кингс срещу Тъндър и за пореден път се убедих в две неща.Първо,че Карлисъл (треньорът на Мавс) е пълен кретен,че изпусна Рондо по такъв нелеп начин.Той просто не знаеше как да изтиска максимума от него.Рондо обича да играе с топката,да я задържа,като практикува бързо темпо,което играеше важна роля през пикът на Бостън 2008 г. и 2010 г. Но ти не може да изискваш същото от него в твоя отбор,при положение,че играеш с тромавия Дирк и Елис,който не му даваше да пипне топката...Този сезон Рондо буквално гази ! 12 точки , 6.5 борби , 11.6 асистенции , 2 откраднати топки .Да наистина,стрелбата му от линията пак е смехотворна - 50% (миналият сезон беше 34%),но приносът му за Кингс е ОГРОМЕН !
И второ - че Тъндър са изключително зависими от Дюрантула...Просто в този мач отсъствието му си личеше от километри.А и като цяло аз лично не виждам,как ОКС ще се преборят в плейофите срещу отбори,като Кингс,Клипърс,Уориърз,Спърс или Кливланд !?
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 08 яну 2016 10:59

Този сезон доказа че Леброн не е най великия нито краля на баскетбол а
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 яну 2016 11:55

Само лаик може да си помисли, че ЛеБрон е най-великият, той дори до Коби още не може да се доближи.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 08 яну 2016 15:55

Така е .Обаче отвсякъде се бълва такава информация за крал Леброн и тъпотиии :) Сравнения с Джордан и т.н.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 яну 2016 23:46

Стига сте му търсили мана на Леброн.Абсолютно безспорен е неговият атлетизъм и талант.Той може да скочи и да забие отгоре на таблото.Може да играе на всяка позиция и то с успех.Играе зверски в защита...Но проблемът е в характера му...
Помня как феновете на Кливланд горяха потникът му и неговото скандално напускане,но помня и как ги драпаше до плейофи абсолютно сам...
Помня и как казваше,че "иска да се върне у дома си" при "връщането" му отново в Кавалиърс.Помня как говореше,че "кръвта - вода не става",но след 2-3 седмици излязоха наяве вилите и яхтите,които са му предлагали шефовете им.Помня как постоянно гледа статистиката си по време на мач,помня и как изостави съотборниците си по време на мач.Но помня и как довлачи до финал пак тях...и пак сам ! След контузиите на Лав и Ървинг,ако той беше успял да вдигне титлата,сигурно щяха да го сравняват с Джордан.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 12 яну 2016 00:29

Да не се признава класата на Леброн си е смешно и жалко.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 14 яну 2016 09:16

Има ПОНЕ 6-ма по добри от него за който се сещам :shock: .Абе Спърс кога ще загубят :) :) :) :)
Непринуден:

delboy
Контакти:

Мнениеот delboy » 15 яну 2016 12:57

Я да чуем кои са тия шестимата?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 15 яну 2016 13:09

Джордан, Хакийм, Айвърсън, Бърд, Малоун, Уест, Чембърлейн, Уест, Пипън, Томас, Кобе...............
Непринуден:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 15 яну 2016 14:46

Дам... А Карл Малоун и Карим Абдул Джабар пасти да ядат ;) Тези спорове са леко безмислени, но пък не пречи да се ядете ;) Леброн е един от най-атлетичните играчи, които съм виждал и ме радва играта му, а това не е малко ;)
Лейкърс леко започват да влизат в час след ужасните игри в началото на сезона. Виждам някакъв стремеж да се изгражда нов отбор и като гледам играта на ДеАнджело Ръсел, Лари Нанс Джуниър, Джулиъс Рандъл и донякъде Джордън Кларксън съм оптимист за това. Разбира се аз не помня по-ужасяваща година от тази за Лейкърс... По моему Рой Хибърт е огромно разочарование. От мачовете, които съм му гледал играе доста меко, което изобщо не подхожда на физиката, която притежава. А и чисто статистически много по-младият Рандъл, който на всичко отгоре е и крило има повече борби от него... Лари Нанс, въпреки младостта си също се доближава в показателите си до него... Имам чувството, че играем без център тази година. :roll: Лу Уилямс също не ме впечатлява, макар че напоследък се поосвести малко... А Брендън Бас нямаше голям късмет с контузиите, които го преследват, въпреки че ми се вижда борбен играч, което уважавам. Спаднала е формата на Ник Йънг, а Кобе вече не е същият. Все още прави най-много точки от отбора и въпреки че се раздава повече за съотборниците си, това не може да компенсира ниският му процент стрелба и вече не е същият в решаващите моменти. Все пак и на тези години е с най-много точки и асистенции от "езерняците". ;) Дано следващите години са по-добри за любимия отбор ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Архив”