ЦСКА София - Спортно-технически щаб

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Ще се провали ли отново Хр. Янев в атаката си на Б група

Мнениеот 727150 » 04 юли 2015 08:00

russia написа:
727150 написа:Така е . а черешката на тортата ще бъде мачът Чико.Бяга - ЦСКА.

:roll:
Странни неща улавят сините честоти - мачът Чико :shock: :lol:

Това ли само успя да измислиш? Съветвам те да не пропускаш гостуванията в село Бяга и в село Всрвара.Там за пръв път ще усетиш атмосферата на Шампионска лига.След като съдиите изведат двата отбора на терена , от музикалната уредба на стадиона прозвучава химна на Шампионска лига..
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 юли 2015 09:42

727150 написа:Гостуването на ЦСКА на Сейнт Джордж Арена в село Варвара трябва да бъде излъчено по Диема Спорт ХД и си заслужава цената 5 лева.Иначе , ако Бойко е решил бистришките тигри отново да влизат , никой не може да помогне на ЦСКА.

А бе,той вас от толкова години се опитва да ви направи Щампиони или поне Купата на България да вземете, пък не можете,кво ли остава за „тигрите“ :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 юли 2015 09:46

russia написа:Възможностите са две - или ще успее, или ще се провали. При първото е ясно - ще са доволни цесекарите, при второто също е ясно - ще са доволни всички останали. :)
Аз също нямам много доверие на Янев. Млад е, неопитен, изглежда така, като че ли не му тежи много думата. Явно ще разчита повече на "гърба" си - Марков. Съдейки от поведението му ми се струва, че е склонен повече да играе ку*венската, отколкото мъжката. Дано ме опровергае! Желая му успех в това трудно начинание.

Е ми трябваше да назначат Стойчо-той поне е стар и опитен и играе „рационалната“ :!: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 юли 2015 09:50

Аз лично съм гледал как играе „Миньоро“ под негово ръководство и съм оптимист за Джуджето :!: Освен това, сега ще разполага с доста по-опитни и добри състезатели,така че не вярвам да се издъни.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 юли 2015 10:47

Христо Янев ще се провали със сигурност! Кой е той, че да му вярвате? лансирано от баща си - треньор на детски отбор и благодарение на него научил се да изпълнява фалове, защото само той ги изпълнява :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 юли 2015 11:03

Никой няма да се проваля!Догодина сме в Б група,след страхотни купони във В 8-) !

Потребителски аватар
Red_Teror
Контакти:

Мнениеот Red_Teror » 04 юли 2015 11:18

Ще се справи ... със сигурност ... ;)
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 04 юли 2015 11:59

1.Септември София
2.ЦСКА
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 юли 2015 12:24

727150 написа:1.Септември София
2.ЦСКА

[offtopic]9.Пирин Благоевтрад
10.левски[/offtopic]

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 04 юли 2015 13:10

Наистина ще бъде голям купон във В група! Няма нищо страшно от селата и паланките, навсякъде където гостуваме ще е голяма еуфория и голямо забавление.. Нека да видим как ще тръгне да играе отборът и тогава да коментираме дали ще се провали Янев или не. Според мен може и да има хляб в това момче, но аз лично предпочитах Тошко Янчев да ни стане треньор.

Върни се в “Архив”