delqnski47 написа:шивача написа:Здравейте! Чета днес за някакъв морал, обясняван от група фенове и тн.. итн. Та да попитам:
-морално ли е да си биеш камшика и всички по пързалката?
Морално ли е Мораес, Чочев, Етрополе и всичките служители на Армията да не си получат парите, както и държавата?
морално ли е някой мухьо да говори от мое име, или от това на голяма доза истински Армейци?
ми нали след 10г може пак да се натрупат дългове, че и за по-кратко време и пак да сме "морални"?
ми дайте всички заводи и фирмички да обявят фалити, щото е морално!?!
Това не е морално и аз не го приемам! Всеки може да си припознава квото си ще, аз съм мъртъв за това ЦСКА София, както и за Бг футбола. Отказвам се!
Естествено, не искам да ви съдя Вас, момчета, припознавайте си отбора, обичайте си го, няма лошо. Но се замислете, ако това наистина се случи, защото още вярвам, че в понеделник ситуацията може да се промени(Дай Боже), дали цялата работа е заради ЦСКА, а не с комерсиална цел?
Както и да е, баща съм на две деца, до днес имах и трето, но......![]()
Успех Ви желая!
Прекалено избързваш за мене.Дай да видим първо какво ще излезе в предстоящите дни.Тепърва ще се решават нещата с отбора,така че решението ти е прекалено избързано.
Не е прибързано, батенце. Нищо друго не припознавам, освен моят си отбор, този с дълговете. Естествено, надявам се да се случи това, да си остане стария отбор, да си плати дълговете, пък ако ще и в Б окръжна да играем, но да си е той. Но не и ново дружество и тн.