ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Аз се отказвам!

Мнениеот шивача » 20 юни 2015 21:36

delqnski47 написа:
шивача написа:Здравейте! Чета днес за някакъв морал, обясняван от група фенове и тн.. итн. Та да попитам:
-морално ли е да си биеш камшика и всички по пързалката?
Морално ли е Мораес, Чочев, Етрополе и всичките служители на Армията да не си получат парите, както и държавата?
морално ли е някой мухьо да говори от мое име, или от това на голяма доза истински Армейци?
ми нали след 10г може пак да се натрупат дългове, че и за по-кратко време и пак да сме "морални"?
ми дайте всички заводи и фирмички да обявят фалити, щото е морално!?!
Това не е морално и аз не го приемам! Всеки може да си припознава квото си ще, аз съм мъртъв за това ЦСКА София, както и за Бг футбола. Отказвам се!
Естествено, не искам да ви съдя Вас, момчета, припознавайте си отбора, обичайте си го, няма лошо. Но се замислете, ако това наистина се случи, защото още вярвам, че в понеделник ситуацията може да се промени(Дай Боже), дали цялата работа е заради ЦСКА, а не с комерсиална цел?
Както и да е, баща съм на две деца, до днес имах и трето, но...... :cry:
Успех Ви желая!

Прекалено избързваш за мене.Дай да видим първо какво ще излезе в предстоящите дни.Тепърва ще се решават нещата с отбора,така че решението ти е прекалено избързано.

Не е прибързано, батенце. Нищо друго не припознавам, освен моят си отбор, този с дълговете. Естествено, надявам се да се случи това, да си остане стария отбор, да си плати дълговете, пък ако ще и в Б окръжна да играем, но да си е той. Но не и ново дружество и тн.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 20 юни 2015 21:37

vaskonti написа:
GA_ veliki написа:Модераторе, след като онази тема изтече в канала искам да попитам:
За тази тема не е ли малко рано? :lol:

Не е, ей го - вече минава 21:30... :roll:

Като минава 21:30...учредихте ли вече новият ЦСКА? С какво име, ако не е тайна?

ПП- Новият ЦСКА ще има ли управление? Около него ще има ли новини и мнения?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 20 юни 2015 21:37

Кашчей написа:Възраждане?!?

А бре Кашчей безсмъртни цял ден киснеш тук, ти нещо яде ли,пи ли? :roll:
Последна промяна от mad butcher на 20 юни 2015 21:38, променено общо 1 път.
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 юни 2015 21:37

futbolqga написа:Колкото и да се подигравам на моите аверчета, които са фенове на ЦСКА, все пак няма как да не ви пожелая успех. Определено ще е доста по-скучно този сезон, защото всеки знае каква е тръпката преди дербито и каква преди мач с... Марек примерно. Вярвам, че Божков ще стабилизира клуба. Дай Боже и Левски да се отърве от Батков и вечното дерби да върне малко поизгубения си през последните години блясък.

Не че е станало нещо официално,но все пак:
- Може и да се срещнем...Купата къде я забрави. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 юни 2015 21:38

Teo написа:Като цъфнат едни милиони към Бай Ганьо(цифрата към този момент е умопомрачителна) след време и те ще правят рестарта... само времето ще покаже, че съм бил прав! :)
@ Но важното е, че пак ще са ВТОРИ и в това начинание! :lol:

Тео, защо си мислиш, че сте първият клуб в България, направил това, което се каните да направите?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 20 юни 2015 21:39

svence написа:
GA_ veliki написа:Модераторе, след като онази тема изтече в канала искам да попитам:
За тази тема не е ли малко рано? :lol:

И аз това се чудя?!
Като цяло е мътна и кървава и не искам да съм никога на мястото на феновете на ЦСКА :( .
Васил Божков е казал нещо, но трябва да се изчака и това какво мисли Манджуков(дали са доста пари и не вярвам туко така да кажат "майната им")....
ЦСКА не е умрял и незнам защо, дори някои от феновете му, вече го опяват?!?!

МОдчето каза,че минава 21,30ч.Освен да сложи една червена точка с 18+ на нея :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 юни 2015 21:39

mad butcher написа:
Кашчей написа:Възраждане?!?

А бре Кашчей безсмъртни цял ден киснеш тук, ти нещо яде ли,пи ли? :roll:

Да, добре опечена на скара свинска пържола, с горчица и студена бира. Преди това таратор с ракийка.
Доволен ли си?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 юни 2015 21:40

futbolqga написа:Колкото и да се подигравам на моите аверчета, които са фенове на ЦСКА, все пак няма как да не ви пожелая успех. Определено ще е доста по-скучно този сезон, защото всеки знае каква е тръпката преди дербито и каква преди мач с... Марек примерно. Вярвам, че Божков ще стабилизира клуба. Дай Боже и Левски да се отърве от Батков и вечното дерби да върне малко поизгубения си през последните години блясък.

Ако това ,което се тиражира в момента стане факт,то емоциите не спират.Може да има мач ЦСКА.... срещу Левски Драгалевци,полиция,бомбички както сме свикнали.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Аз се отказвам!

Мнениеот шивача » 20 юни 2015 21:41

Teo написа:
шивача написа:Здравейте! Чета днес за някакъв морал, обясняван от група фенове и тн.. итн. Та да попитам:
-морално ли е да си биеш камшика и всички по пързалката?
Морално ли е Мораес, Чочев, Етрополе и всичките служители на Армията да не си получат парите, както и държавата?
морално ли е някой мухьо да говори от мое име, или от това на голяма доза истински Армейци?
ми нали след 10г може пак да се натрупат дългове, че и за по-кратко време и пак да сме "морални"?
ми дайте всички заводи и фирмички да обявят фалити, щото е морално!?!
Това не е морално и аз не го приемам! Всеки може да си припознава квото си ще, аз съм мъртъв за това ЦСКА София, както и за Бг футбола. Отказвам се!
Естествено, не искам да ви съдя Вас, момчета, припознавайте си отбора, обичайте си го, няма лошо. Но се замислете, ако това наистина се случи, защото още вярвам, че в понеделник ситуацията може да се промени(Дай Боже), дали цялата работа е заради ЦСКА, а не с комерсиална цел?
Както и да е, баща съм на две деца, до днес имах и трето, но...... :cry:
Успех Ви желая!

Не одобрявам решението ти Шивач! :idea:
Вярвам, че ще го промениш! :)

Тео, всеки сам си решава за себе си. Аз си взех решението.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 юни 2015 21:42

ЦСКА по пътя на ФИОРЕНТИНА!
През 2001 г. започват рязко влошаване на финансовото състояние на клуба. Той е неспособен да плаща заплатите на играчите си, а дългът набъбва до 50 милиона долара. В унисон с финансовото състояние отборът изпада в Серия Б след края на сезон 2001/2002. Малко след това клубът е обявен в несъстоятелност и закрит.

Не след дълго обаче клубът е преоснован под името "Fiorentina Viola" (Фиорентина Виола) с нов собственик Диего Дела Вале, но е принуден да се състезава в серия Ц2 (четвърта дивизия). В този тежък за отбора момент единственият футболист, който остава верен на клуба, е ветеранът Анджело Ди Ливио. С негова помощ тимът успява да спечели промоция за по-горната дивизия още първия си сезон в Серия Ц2. По същото време обаче Италианската Футболна Федерация решава да увеличи отборите в Серия А от 18 на 20, а в Серия Б временно от 20 на 24 (в момента са 22), което дава възможност допълнително още четири отбора да се включат в Серия Б и Фиорентина е един от тях. През същата година клубът си връща правата да използва името "Фиорентина" и дизайна на екипите, след което се пререгистрира под името "ACF Fiorentina".

Спрете с тоя Рейнджърс вече! :lol: 8-) КАЗАХ!

Върни се в “Архив”