Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: Черно море 2015/2016

Мнениеот yavorescu » 04 юни 2015 12:01

Alexandrov93 написа:Защо да се слива? Другата тема е за трансфери и слухове.

Няма смисъл от две теми. По традиция всичко обсъждаме в една.

Alexandrov93 написа:Спомни си Маркиньос как игра в Локо Сф и Иван Стоянов как игра в Лудогорец.

Спомням си как игра Марадона в Наполи и Линекер в Тотнъм. Маркиньош е супер мързелив играч, страшно прехвален, и изпъкваше в Локо на фона на некадърниците, които Генов беше събрал и ги тренираше по уникалния си физкултурен начин. Иван Стоянов имам чувството, че не съм го гледал в игра от десетилетие. Имаше силни мачове в Лудогорец, но и много такива като абсолютен статист. Въпросът е, че всичко това беше отдавна, преди хроничните му контузии.

yavorescu
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот yavorescu » 04 юни 2015 12:33

Пламен Николов отказал на Черно море: http://arenavarna.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B ... %80%D0%B5/

Никога не съм го харесвал тоя бастун, нямам представа Кольо какво е видял в него. A bullet dodged, както се казва.

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 04 юни 2015 13:12

Вие бихте един мач тая година Левски и се олехте....Голема победа нема що, с измъчен гол от нищото и никаква игра, със супер късмет и 5 чисти гола изпуснати от Левски, ако не беше публиката на Левски да препълни стадиона и на наште играчи да им се вдървят краката тоя мач отиваше на 5-6 гола за Левски. Единственият виновник е Батков с липсата на средства за отбора, ако не бяхме отишли да играем с 13 футболисти и без резеврни нападатели щяхме да ви размежем. Да излезне и да каже защо под негово давление изгониха Карвальо, Жуниньо, Калво, Рамос и Грийн. И полека с амбициите за Европа, не знаете кво ви чака там. Те и Левски биеха наред цяла пролет 2013та и после Иртиш как ни прецакаха.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 04 юни 2015 13:19

komandini написа:Вие бихте един мач тая година Левски и се олехте....Голема победа нема що, с измъчен гол от нищото и никаква игра, със супер късмет и 5 чисти гола изпуснати от Левски, ако не беше публиката на Левски да препълни стадиона и на наште играчи да им се вдървят краката тоя мач отиваше на 5-6 гола за Левски. Единственият виновник е Батков с липсата на средства за отбора, ако не бяхме отишли да играем с 13 футболисти и без резеврни нападатели щяхме да ви размежем. Да излезне и да каже защо под негово давление изгониха Карвальо, Жуниньо, Калво, Рамос и Грийн. И полека с амбициите за Европа, не знаете кво ви чака там. Те и Левски биеха наред цяла пролет 2013та и после Иртиш как ни прецакаха.

А това което казваш ни интересува защото?
Като е малка победата вие отидохте 13000 да видите как падате ли?
Или просто ей така за кеф да потрошите стадиона?
Батков като няма пари и ти като си много отворен извади и купи обратно Карвальо, Жуниньо, Калво, Рамос и Грийн.
Между другото вие най добре знаете какво ви чака в Европа... че и в Азия.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 04 юни 2015 13:25

komandini написа:Вие бихте един мач тая година Левски и се олехте....Голема победа нема що, с измъчен гол от нищото и никаква игра, със супер късмет и 5 чисти гола изпуснати от Левски, ако не беше публиката на Левски да препълни стадиона и на наште играчи да им се вдървят краката тоя мач отиваше на 5-6 гола за Левски. Единственият виновник е Батков с липсата на средства за отбора, ако не бяхме отишли да играем с 13 футболисти и без резеврни нападатели щяхме да ви размежем. Да излезне и да каже защо под негово давление изгониха Карвальо, Жуниньо, Калво, Рамос и Грийн. И полека с амбициите за Европа, не знаете кво ви чака там. Те и Левски биеха наред цяла пролет 2013та и после Иртиш как ни прецакаха.

Ко ? Не !
Играхме с 10 човека, почти без титулярни защитници и имаш наглостта да коментираш ?
Какво изобщо правиш в тази тема ?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 04 юни 2015 13:42

Точно ние, имаме право да се "обаждаме", защото ръководството ни имат пари и не само че можем да вземем тези с максимална заплата 4500 евро, защото на никой в момента не му плащат повече, СИГУРЕН СЪМ. Не само че можем да ги вземем, ами можем да вземем и доста по-добри играчи. Това че баткоф няма пари, не е наш проблем. Повтарям, никой от играчите, които съм написал за НОВИ, не получава заплата повече от 4500 евро, НИКОЙ !!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 юни 2015 13:43

Не знам как можа да напишеш подобни глупости в първите си изречения. Нямал бил въздух Ернандес...че той 120 минути игра на супер темпо и май забрави, че бе в основата не само на победата, но и на победния гол? С късите си крачки на скорост надбяга дървото Стойчев, римембър? Няма изобщо какво да коментираме Стабстиан, халф от най-висока класа. Можем само да съжаляваме, че не можем да си позволим неговото оставане. Бурабия ще видим как ще се представи, но все помня как в директните мачове бихме 5:1, 3:2, 3:0, 1:0....все мачове, където не ми направи кой знае какво впечатление, освен далечния удар при 5:1. Абе няма ли вариант да върнем ЖОРО ИЛИЕВ :P . Убеден съм, че бачо Кольо ще намери някой халф от чужбина вместо Мехия, обаче :P
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 юни 2015 14:04

Alexandrov93 написа:
yavorescu написа:Гарфилд, предлагам да слееш тази тема с основната, започната от greenpeak.

Защо да се слива? Другата тема е за трансфери и слухове. А тази е за феновете и затова как искат да видят Черно море и кои искат да бъдат привлечени, хубаво е да се казва и ЗАЩО. Може да дадем някоя идея на Кольо.

Alexandrov93, ПРЕСТАНИ ДА КАЧВАШ ИЗМИСЛЕНИ ТЕМИ ВЪВ ФОРУМА!!!
Има теми в нашият форум като "СПАМ" или "Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г." пиши си там на воля, никой няма нищо против. Изразявай си мнението на воля, няма проблем. Само не качвай нови и нови теми без повод.
Гарфилд, аман от измислени теми!

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 04 юни 2015 14:10

greenpeak написа:
Alexandrov93 написа:
yavorescu написа:Гарфилд, предлагам да слееш тази тема с основната, започната от greenpeak.

Защо да се слива? Другата тема е за трансфери и слухове. А тази е за феновете и затова как искат да видят Черно море и кои искат да бъдат привлечени, хубаво е да се казва и ЗАЩО. Може да дадем някоя идея на Кольо.

Alexandrov93, ПРЕСТАНИ ДА КАЧВАШ ИЗМИСЛЕНИ ТЕМИ ВЪВ ФОРУМА!!!
Има теми в нашият форум като "СПАМ" или "Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г." пиши си там на воля, никой няма нищо против. Изразявай си мнението на воля, няма проблем. Само не качвай нови и нови теми без повод.
Гарфилд, аман от измислени теми!

Пич, какъв ти е проблема? За мен има разлика между Контроли и трансфери ..... и това как всеки един фен иска да изглежда Черно море. Като не ти се чете, недей влизай в темите, ама само не ми прави проблем. Аз бях длъжен явно да чета във всяка тема как тровиш Божилов, но тогава можеше, нали?

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 04 юни 2015 14:11

Ако Бурхартд си тръгне много лошо! Най-добрият ни халф с много опит.

Върни се в “Архив”