Георги Аспарухов Гунди - митове и реалност.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Георги Аспарухов Гунди - митове и реалност.

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 май 2014 17:28

валидол за теб написа:
Captain Stottlemeyer написа:
джони написа:Гунди не е искал да ходи в Левски,а бил задължен от ДС,признанието идва не от кой да е,а от съпругата му Величка в документалния филм за Гунди.ФАКТ
Печели първата си купа с Ботев-1962 година.ФАКТ
Изиграва първия си мач в националния отбор,точно когато е футболист на Ботев.ФАКТ

Това са глупости и ти много добре го знаеш, но лъжеш като дърт циганин (ти май си и такъв). Всъщност някои "доброжелатели" са излъгали Гунди, че той не е желан в "Левски". Това също го има във филмчето ама ти срамежливо го премълчаваш. Освен това, тогава "Левски" е нямал нищо общо с МВР и ДС, ама кой да ти го каже!?... 8-) Що се отнася до отношението на Гунди към "Левски" - виж подписа ми. :) Това също го споменава Величка Аспарухова. ;)

Старче, почвам те отзад напред :mrgreen:
Величка си измисля, това в подписа ти е поредната измислица. По същата логика жената на Якимов може да излезе и да каже, че са го искали всички, давали са по 100 милиона и той им отказал и сам можеш да си измислиш причина.
Второ, Ако Гундарата е ставал за нещо, Подуене щеха да направят поне нещичко в Европата, но като лъжливи цигани, Юргонден е бил гранд и толкоз.
Алцхаймирче, Трето, вие сте имали един истински футболист-Соколето, който е искал да игра е в ЦСКА, има го доказано на видео, не като фатнасмагориите на Величка !Останалото е пръ-ня -факт !

"Старче" и "Алцхаймерче" можеш да викаш на баща си, ако го познаваш. ;) За тази цел майка ти трябва да е сигурна и да ти го е показала, когато сте минавали през циганския квартал. А Соколето искаше да играе в ЦСКА, след обединението на "Левски" със "Спартак", само че генералите от ЦСКА не го искаха. Другите глупости, които си написал, няма да коментирам - под достойнството ми е да споря с отрепка като теб... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 май 2014 17:30

Головете на цесекарите на Уембли се оказват решителни за класирането ни на олимпиадата.А ние там печелим сребърни олимпийски медали!Ето до какво са довели тези голове и омаловажаването им от левскарите е жалко и смешно.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 12 май 2014 17:31

Бил е голям футболист. Димитър Якимов обаче е бил още по-добър от него...Дори и Гунди ако не се лъжа го е казвал.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 май 2014 17:31

GOLEADOR написа:Головете на цесекарите на Уембли се оказват решителни за класирането ни на олимпиадата.А ние там печелим сребърни олимпийски медали!Ето до какво са довели тези голове и омаловажаването им от левскарите е жалко и смешно.

Явно тогава Добри Джуров е бил силният на деня и е редил състава 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 май 2014 17:32

pampi написа:- Има 4 мача за ЦСКА (ЦДНА) и отбелязва в тях 2 гола
- Партиен секретар е на "Левски-Спартак"
- комсомолски секретар е на националния отбор
- офицер от ДС с чин майор
Ето и некрологът от "Работническо дело"
“30 юни 1971 година, при автомобилна катастрофа, в изпълнение на служебния си дълг загинаха нашите изтъкнати футболисти, заслужилите майстори на спорта, служителите на МВР майор Георги Аспарухов и майор Никола Котков. Георги Аспарухов и Никола Котков се отличаваха със своето трудолюбие, висок спортен морал, горещ патриотизъм и всеотдайност. Те бяха истински бойци на спортното поле, незабравими другари, приятели, любимци. Тяхното многократно участие в състава на националния футболен отбор – световни, олимпийски и множество вътрешни и международни първенства и турнири са венец на достойно изпълнен дълг пред родината. Заслужилите майстори на спорта Георги Аспарухов и Никола Котков не са вече между нас, но светлият спомен за тях ще живее в сърцата на многобройните приятели на спорта. Поклонението ще бъде на 2 юли т.г. от 8 до 11 часа на представителния стадион на дружеството “Левски”, квартал “Подуяне”. Погребението ще се състои същия ден от 12 часа на Софийските гробища.”

Майор го направиха посмъртно, поне това се опитай да запомниш с двете си мозъчни клетки. Иначе не разбирам какво искаш да кажеш, като си цитирал некролога за смъртта му. Аз също мога да цитирам спомените на Величка Аспарухова, как милиционери са късали некролозите, които тя е лепяла на "Витошка"....
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 12 май 2014 17:36

GOLEADOR написа:
hd29 написа:
GOLEADOR написа:Ако историята се отърве от митовете за Гунди ще е много по-добре за самите фенове на играча.
Има един факт който левскарите също премълчават.Това е,че ДС са изкарвали хора насила на погребението на ГА и че те са разлепяли плакати и некролози.И преди да ме нападнат сините да знаят,че това абсолютната истина.

Нито те нападам,още по-малко пък съм ''син",но това ,което си написал за погребението на Гунди и Котков е лъжа.

Митологията е много силна и е налагана с години.За това когато истината излиза наяве е трудно да и се повярва.А аз се опирам на документи.И то такива на които няма как да не вярваш.Та това го казва самия ТЖ.Документа го има в интернет но ако искаш мога да ти дам и линк.

Едва ли ще задълбавам чак толкова. По разкази на очевидци обаче(като дядо ми например) на това погребение е имало огромно стълкновение от хора,като не мисля всички да са изкарани насила.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 май 2014 17:36

@Captain Stottlemeyer
Лъжа ли е,че МВР са лепели плакати за погребението и са изкарвали хора насила да ходят на него?Ако отговора ти е НЕ,значи още един мит около Гунди пада.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 май 2014 17:38

джони написа:Гунди е бил обявен за куц и сакат,изгонен с плюнки и псувни от тогавашните качулки,едва след като става национал и бележи гол след гол в шампионат и евротурнири е припознат като "наше" момче .ФАКТ

Джони, когато напишеш една лъжа и към нея добавиш думичката ФАКТ с големи букви, тя не става истина, моето момче. :lol: И още нещо - не споменавай името Господне напразно (това в един друг твой пост)... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 май 2014 17:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 12 май 2014 17:39

Captain Stottlemeyer написа:
pampi написа:- Има 4 мача за ЦСКА (ЦДНА) и отбелязва в тях 2 гола
- Партиен секретар е на "Левски-Спартак"
- комсомолски секретар е на националния отбор
- офицер от ДС с чин майор
Ето и некрологът от "Работническо дело"
“30 юни 1971 година, при автомобилна катастрофа, в изпълнение на служебния си дълг загинаха нашите изтъкнати футболисти, заслужилите майстори на спорта, служителите на МВР майор Георги Аспарухов и майор Никола Котков. Георги Аспарухов и Никола Котков се отличаваха със своето трудолюбие, висок спортен морал, горещ патриотизъм и всеотдайност. Те бяха истински бойци на спортното поле, незабравими другари, приятели, любимци. Тяхното многократно участие в състава на националния футболен отбор – световни, олимпийски и множество вътрешни и международни първенства и турнири са венец на достойно изпълнен дълг пред родината. Заслужилите майстори на спорта Георги Аспарухов и Никола Котков не са вече между нас, но светлият спомен за тях ще живее в сърцата на многобройните приятели на спорта. Поклонението ще бъде на 2 юли т.г. от 8 до 11 часа на представителния стадион на дружеството “Левски”, квартал “Подуяне”. Погребението ще се състои същия ден от 12 часа на Софийските гробища.”

Майор го направиха посмъртно, поне това се опитай да запомниш с двете си мозъчни клетки. Иначе не разбирам какво искаш да кажеш, като си цитирал некролога за смъртта му. Аз също мога да цитирам спомените на Величка Аспарухова, как милиционери са късали некролозите, които тя е лепяла на "Витошка"....

Не са ги късали, ами са ги лепели, драги...Некролог се пише веднага, а звание посмъртно сетне. И понеже си голям манипулатор, ще пусна оригинал на некролога, да се види ясно кой го е подписал, другарю капитан ... 8-)

Изображение
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 май 2014 17:43

GOLEADOR написа:@Captain Stottlemeyer
Лъжа ли е,че МВР са лепели плакати за погребението и са изкарвали хора насила да ходят на него?Ако отговора ти е НЕ,значи още един мит около Гунди пада.

Ти наистина ли си толкова тъп, или да!?... :lol: Знаеш ли, че аз и двама мои приятели - цесекари избягахме от училище (беше последния учебен ден), за да отидем на погребението!?... Властта се уплаши от многото хора на погребението - това е истината, но не желая повече да си губя времето и да обяснявам на промити червени мозъци... :lol: Истината е, че Гунди го обичаше цяла България - нещо на което никой друг футболист след него не се е радвал и няма да се радва... 8-)

Върни се в “Архив”