Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот memnto » 19 май 2014 16:00

Вярвам, че Стойчо ще успее да сглоби приличен състав дори и с окраничените средства, или минимални такива, с които разполагаме.
Просто понякога се дразня, че се дава път на престарели футболисти за сметка на по-млади такива.
Разбира се, винаги има и изключения - Гаргоров, Илиев, Марто. Но един Камбуров - за какво ни е? С какво го запомнихме при предишния му престой? Само с представянето му, на което заявиха, че "той кара кола за 200к и няма да прави проблеми за пари". :| След това доста посредствена игра. Маркиньос и той - направи що годе добър сезон в Локото, но до там. Той просто няма как да не изпъкне при тях. Но на колко години е вече? :roll:
Нека да видим какво ще измислят от треньорското ни ръководство. Надявам се няма да разочароват.
И като казах треньорско ръководство, та се сетих - какво точно разбира на Стойчо сина от тактита, футбол, схеми и т.н. та е помощник треньор? :?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 май 2014 16:02

Е какво значение има сега кой е помощник на Стойчо не разбрах, и ние от къде можем да знаем дали момчето не разбира от тактики и т.н...Стойчо се чувства спокоен и вярва на тези помощници, значи ще си работи с тях. Достатъчно скандали имаше с предишните му помощници - Томанов и Ради.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 19 май 2014 16:05

Най-нормалното нещо е да му вярва, при положение, че му е син. :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 май 2014 16:47

ЦСКА да върви напред пък Стойчо, ако ще и вуйна си да назначи за помощник треньор - не ми дреме.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 19 май 2014 19:50

А бе то и миналата година така викахте всичките -за кфо ни е тоя Лешник да си играе за пари там в Лудогорец ,въобще да не се връща ,ама сега като цял сезон ни прави играта и внася вариативност и креативност напред,чат-пат вкарва и голове всички му се клняте в краката и му се възхищавате ,що за велик играч е Бадемов......другия Вальо Илиев също беше стар ,неможел да играе и тем подобни ама с Мендито са най-добрата двойка защитници в А група......е сега Апостол и Тошко няма да ги коментирам ,защото за Тошко е ясно обаче и той във всеки мач в който играе играе със страхотно желание и хъс и се раздава до последно ,но и аз съм на мнение ,че му стига толкова на него.Та да се върна там откъдето щях да започна ,мнението ми е ,че Камбуров ако го вземе ще ни е доста полезен и съм почти сигурен ,че ще вкара доста голове и като цяло ще вдигне класата на отбора ,ако ще не на 33 ,а на 53 да е -той е доказан реализатор и даже си мисля ,че и следващия сезон може да стане голмайстор стига да си задържи формата и да дойде на Армията.

П.С. За Венков и Маркиньос съм скептичен ,повече за Венков разбира се ,но смятам ,че поне малко и те ще допринесат за евентуална 32ра ;)

П.С.2. Сега искам веднага да завалят отрицателните коментари :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 май 2014 20:03

ЦСКА има най-добрата защита в А група (заедно с тази на Лудогорец) , ако вземем и 2-мата голмайстори на първенството (Камбуров 1-ви,Маркиньос 3-ти) имаме голям шанс 32-та да блесне във витрината на музея на ЦСКА.Вярвам,че и с минимални средства 100-йчо може да направи шампионски отбор!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 19 май 2014 20:11

Jr.Moraes написа:.. Камбуров ако го вземе ще ни е доста полезен и съм почти сигурен ,че ще вкара доста голове..

Колко гола вкара при предишния му престой при нас?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 май 2014 20:34

Няма смисъл да коментирате селекцията и да спорите за футболисти в момента.
Положението май ще се окаже по-тежко отколкото мислехме, а също и нека видим дали Стойчо ще остане треньор.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 19 май 2014 20:36

Venko123 написа:Няма смисъл да коментирате селекцията и да спорите за футболисти в момента.
Положението май ще се окаже по-тежко отколкото мислехме, а също и нека видим дали Стойчо ще остане треньор.

Що мислиш, че няма да остане? :?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 19 май 2014 20:37

Venko123 написа:Няма смисъл да коментирате селекцията и да спорите за футболисти в момента.

Венко, та ние скоро кога сме били в добро положение?... след 2008 година, всяка една година е спасение и мъки... :idea:

Върни се в “Архив”