Селекцията на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- comandosa1
- Контакти:
Re: Селекция няма да има-това е отборът!
Аз лично съм на мнение ,че може и без трансфери да стане добро подсилване на сегашния състав. Ако се вземат, Топчо, Мечо и Макриев(на заем), това е безплатно подсилване във всяка една линия. Това мисля че ще е достатъчно да се удължи малко резервната скамейка. Ако се разкарат Меко и Тиберканин се освобождават и средства за заплати. Проблема тука обаче не е толкова финансов, колкото проста далновидност. Трябва на някой да му хрумне, да каже, да се направи, а това отнема време и докато се наканиш може конкуренцията да те изпревари.
Не става въпрос да се взимат скъпи чужденци.Има достатъчно млади български таланти,които биха ни свършили чудесна работа.Проблемът е,че и те струват пари,а Батков не е свикнал да дава.Сега се оправдава с кризата,но за ЛЕВСКИ кризата е откакто той пое отбора.Така и не бе направена качествена селекция за тези години,дори така наречения от него "дрийм тим" бе съставен от резерви и отписани играчи като Йовов,Мечо, Ст.Ангелов и пр.Алтернативата е ясна-щом няма пари да издържа отбор като ЛЕВСКИ нека Батков обяви акциите си за продан.И да не иска,както се говори,20-25 млн.Сигурен съм,че не е вложил в ЛЕВСКИ и една четвърт от тази сума!
Аз не знам дали ще стане с играчи от БГ първенството.Тук като се заговори за футболист искан от Левски или ЦСКА и цените на разните анонимници стават баснословни. Вкара някой 2 гола на цска и край..1.5 млн . За такива суми може да се купят прилични бразилчета като Зе или Жо. Там проблема е с квотите за чужденците.Т.е. остава 1 алтернатива.. или да се кара като до този момент..1-2 свободни агенти,1-2 по-скъпички веднъж на 2-3 години и останалото пълнеж,или да се спре да се мисли сезон за сезон,да се набият парите в талантливи,млади играчи и треньори които да работят с тях и да се чака нещо за бъдеще. Без пари няма как да стане номера.Пък и не може 1 или 2 отбора да набиват яките пачки,а футболистите в другите отбори да го карат на мюсли за вечеря... Трябват пари във футбола ни.
110 години любов!
- WestCoast2
- Контакти:
Ще е добре,ако минем 2ри кръг в ШЛ с този отбор и "треньор" 
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
levski7 написа:Не става въпрос да се взимат скъпи чужденци.Има достатъчно млади български таланти,които биха ни свършили чудесна работа.Проблемът е,че и те струват пари,а Батков не е свикнал да дава.Сега се оправдава с кризата,но за ЛЕВСКИ кризата е откакто той пое отбора.Така и не бе направена качествена селекция за тези години,дори така наречения от него "дрийм тим" бе съставен от резерви и отписани играчи като Йовов,Мечо, Ст.Ангелов и пр.Алтернативата е ясна-щом няма пари да издържа отбор като ЛЕВСКИ нека Батков обяви акциите си за продан.И да не иска,както се говори,20-25 млн.Сигурен съм,че не е вложил в ЛЕВСКИ и една четвърт от тази сума!
Помниш ли първите години от ерата Чорни? Бяхме събрали всичко най-добро в БГ. Когато някой футболист малко блесне в отбора си и го взимахме.Успехи - само на вътрешната сцена . Истината е,че първенството ни не е пълно с талантливи футболисти от които да очакваме нещо кой знае какво. Единици са тези футболисти,а цените явно са доста високи.
А издръжката на водещ отбор изисква доста средства.Все си мисля,че мустака (Чорни) или който и да дава финансите сега е вложил доста сериозни средства през изминалите години. Стадион,общежития,рейсове,тук таме някой играч закупен,заплати на футболистите...Не е малко
110 години любов!
- bigbonusprize
- Контакти:
124 написа:Лошото е само корупцията в школата и това,че махнаха холандеца,който дълго време бачкаше там.
Тоя холандец знаеш ли защо го махнаха?
Защо го махнаха?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Re: Селекция на Левски
Кривия, Топчо, Мечо и един нападател!!!Може Макриев, може Рангелов.А и Камбуров ще свърши работа.Асус и Бардон биха били страхотна двойка в центъра.От всичките, тези двама да вземем и сме в групите на ШЛ!Това го искам аз.Какво иска клуба е друго, а дали и самите футболисти го искат е трето.При някой зависи и какво искат жените им!
Справка Седрик Бардон.На неговата булка не и се живее в София.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
Аз вече се чудя както е трънало що не картотекирате пак Сираков, Гиби и компания.Тъкмо Кокалчето си е там вече. То верно че Борат не дава пари щото няма, че лъже и плете интриги е ясно на всички, ама поне не взимайте пак старите си футболисти. По-добре изчакайте 2-3 години да си обиграете юношите, щото там има по-добри от половината ви състав в момента, понеже ги виждаме какви куци коне са някой от А отбора. Не е срамно и лошо да сте 2-ри или 3-ти, ама после ще сте ок. Иначе пак ще ги хвалите 5 мача и после ще ревете пак, че са стари и некадърни.
Не искам да Ви се меся, но е тъпо да си ги съберете пак. Все правите някакви саги за посредствени футболисти, а имате в клуба такива дето ще мачкат само заради това че играят за Левски.
Не искам да Ви се меся, но е тъпо да си ги съберете пак. Все правите някакви саги за посредствени футболисти, а имате в клуба такива дето ще мачкат само заради това че играят за Левски.
Със всичкото ми уважение към отбора,който достигна 1/4 финал на УЕФА и влезна в ШЛ,народът е казал-"със стари курви нов бардак не се прави".Това връщане на този и онзи,дори и да стане,е безсмислено.По-добре да вземем млади момчета и един-двама по-опитни за да ги водят.Този отбор вече има опит в ЕКТ(колкото и злополучен да е) и измъкна една на пръв поглед загубена титла.По-добре е Топчо,Мечо,Бардон и т.н. да останат обичани,отколкото да ги хулим на стари години,че не били ставали.Те вече са изиграли своите мачове и са дали каквото са могли за Левски.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Lime написа:Аз вече се чудя както е трънало що не картотекирате пак Сираков, Гиби и компания.Тъкмо Кокалчето си е там вече. То верно че Борат не дава пари щото няма, че лъже и плете интриги е ясно на всички, ама поне не взимайте пак старите си футболисти. По-добре изчакайте 2-3 години да си обиграете юношите, щото там има по-добри от половината ви състав в момента, понеже ги виждаме какви куци коне са някой от А отбора. Не е срамно и лошо да сте 2-ри или 3-ти, ама после ще сте ок. Иначе пак ще ги хвалите 5 мача и после ще ревете пак, че са стари и некадърни.
Лимонче, ти се бъзикаш за Сираков, Гиби и компания, но ще ти кажа само, че Любо Пенев ако играеше с Ирландия щеше да бием!Напълно сериозно ти говоря.Само да беше 15 кила по- лек и щеше да им покаже как се вкарват голове на 40 години.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!