Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Re: Селекция няма да има-това е отборът!

Мнениеот comandosa1 » 10 юни 2009 08:31

Аз лично съм на мнение ,че може и без трансфери да стане добро подсилване на сегашния състав. Ако се вземат, Топчо, Мечо и Макриев(на заем), това е безплатно подсилване във всяка една линия. Това мисля че ще е достатъчно да се удължи малко резервната скамейка. Ако се разкарат Меко и Тиберканин се освобождават и средства за заплати. Проблема тука обаче не е толкова финансов, колкото проста далновидност. Трябва на някой да му хрумне, да каже, да се направи, а това отнема време и докато се наканиш може конкуренцията да те изпревари.

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 10 юни 2009 09:03

Не става въпрос да се взимат скъпи чужденци.Има достатъчно млади български таланти,които биха ни свършили чудесна работа.Проблемът е,че и те струват пари,а Батков не е свикнал да дава.Сега се оправдава с кризата,но за ЛЕВСКИ кризата е откакто той пое отбора.Така и не бе направена качествена селекция за тези години,дори така наречения от него "дрийм тим" бе съставен от резерви и отписани играчи като Йовов,Мечо, Ст.Ангелов и пр.Алтернативата е ясна-щом няма пари да издържа отбор като ЛЕВСКИ нека Батков обяви акциите си за продан.И да не иска,както се говори,20-25 млн.Сигурен съм,че не е вложил в ЛЕВСКИ и една четвърт от тази сума!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 юни 2009 10:06

Аз не знам дали ще стане с играчи от БГ първенството.Тук като се заговори за футболист искан от Левски или ЦСКА и цените на разните анонимници стават баснословни. Вкара някой 2 гола на цска и край..1.5 млн . За такива суми може да се купят прилични бразилчета като Зе или Жо. Там проблема е с квотите за чужденците.Т.е. остава 1 алтернатива.. или да се кара като до този момент..1-2 свободни агенти,1-2 по-скъпички веднъж на 2-3 години и останалото пълнеж,или да се спре да се мисли сезон за сезон,да се набият парите в талантливи,млади играчи и треньори които да работят с тях и да се чака нещо за бъдеще. Без пари няма как да стане номера.Пък и не може 1 или 2 отбора да набиват яките пачки,а футболистите в другите отбори да го карат на мюсли за вечеря... Трябват пари във футбола ни.
110 години любов!

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Мнениеот WestCoast2 » 10 юни 2009 10:12

Ще е добре,ако минем 2ри кръг в ШЛ с този отбор и "треньор" :|
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 юни 2009 10:12

levski7 написа:Не става въпрос да се взимат скъпи чужденци.Има достатъчно млади български таланти,които биха ни свършили чудесна работа.Проблемът е,че и те струват пари,а Батков не е свикнал да дава.Сега се оправдава с кризата,но за ЛЕВСКИ кризата е откакто той пое отбора.Така и не бе направена качествена селекция за тези години,дори така наречения от него "дрийм тим" бе съставен от резерви и отписани играчи като Йовов,Мечо, Ст.Ангелов и пр.Алтернативата е ясна-щом няма пари да издържа отбор като ЛЕВСКИ нека Батков обяви акциите си за продан.И да не иска,както се говори,20-25 млн.Сигурен съм,че не е вложил в ЛЕВСКИ и една четвърт от тази сума!

Помниш ли първите години от ерата Чорни? Бяхме събрали всичко най-добро в БГ. Когато някой футболист малко блесне в отбора си и го взимахме.Успехи - само на вътрешната сцена . Истината е,че първенството ни не е пълно с талантливи футболисти от които да очакваме нещо кой знае какво. Единици са тези футболисти,а цените явно са доста високи.
А издръжката на водещ отбор изисква доста средства.Все си мисля,че мустака (Чорни) или който и да дава финансите сега е вложил доста сериозни средства през изминалите години. Стадион,общежития,рейсове,тук таме някой играч закупен,заплати на футболистите...Не е малко
110 години любов!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 юни 2009 12:55

124 написа:Лошото е само корупцията в школата и това,че махнаха холандеца,който дълго време бачкаше там.

Тоя холандец знаеш ли защо го махнаха?

Защо го махнаха?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Селекция на Левски

Мнениеот peho » 10 юни 2009 13:21

Кривия, Топчо, Мечо и един нападател!!!Може Макриев, може Рангелов.А и Камбуров ще свърши работа.Асус и Бардон биха били страхотна двойка в центъра.От всичките, тези двама да вземем и сме в групите на ШЛ!Това го искам аз.Какво иска клуба е друго, а дали и самите футболисти го искат е трето.При някой зависи и какво искат жените им! :) Справка Седрик Бардон.На неговата булка не и се живее в София.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
Lime
Контакти:

Мнениеот Lime » 10 юни 2009 15:10

Аз вече се чудя както е трънало що не картотекирате пак Сираков, Гиби и компания.Тъкмо Кокалчето си е там вече. То верно че Борат не дава пари щото няма, че лъже и плете интриги е ясно на всички, ама поне не взимайте пак старите си футболисти. По-добре изчакайте 2-3 години да си обиграете юношите, щото там има по-добри от половината ви състав в момента, понеже ги виждаме какви куци коне са някой от А отбора. Не е срамно и лошо да сте 2-ри или 3-ти, ама после ще сте ок. Иначе пак ще ги хвалите 5 мача и после ще ревете пак, че са стари и некадърни.
Не искам да Ви се меся, но е тъпо да си ги съберете пак. Все правите някакви саги за посредствени футболисти, а имате в клуба такива дето ще мачкат само заради това че играят за Левски. :idea:
Черно море- единственият професионален футболен клуб на Варна!
http://www.footballbulgaria.com

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 юни 2009 15:16

Със всичкото ми уважение към отбора,който достигна 1/4 финал на УЕФА и влезна в ШЛ,народът е казал-"със стари курви нов бардак не се прави".Това връщане на този и онзи,дори и да стане,е безсмислено.По-добре да вземем млади момчета и един-двама по-опитни за да ги водят.Този отбор вече има опит в ЕКТ(колкото и злополучен да е) и измъкна една на пръв поглед загубена титла.По-добре е Топчо,Мечо,Бардон и т.н. да останат обичани,отколкото да ги хулим на стари години,че не били ставали.Те вече са изиграли своите мачове и са дали каквото са могли за Левски.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 10 юни 2009 15:54

Lime написа:Аз вече се чудя както е трънало що не картотекирате пак Сираков, Гиби и компания.Тъкмо Кокалчето си е там вече. То верно че Борат не дава пари щото няма, че лъже и плете интриги е ясно на всички, ама поне не взимайте пак старите си футболисти. По-добре изчакайте 2-3 години да си обиграете юношите, щото там има по-добри от половината ви състав в момента, понеже ги виждаме какви куци коне са някой от А отбора. Не е срамно и лошо да сте 2-ри или 3-ти, ама после ще сте ок. Иначе пак ще ги хвалите 5 мача и после ще ревете пак, че са стари и некадърни.
Не искам да Ви се меся, но е тъпо да си ги съберете пак. Все правите някакви саги за посредствени футболисти, а имате в клуба такива дето ще мачкат само заради това че играят за Левски. :idea:

Лимонче, ти се бъзикаш за Сираков, Гиби и компания, но ще ти кажа само, че Любо Пенев ако играеше с Ирландия щеше да бием!Напълно сериозно ти говоря.Само да беше 15 кила по- лек и щеше да им покаже как се вкарват голове на 40 години.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Върни се в “Архив”