XXIII кръг: ЦСКА - Любимец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: XXIII кръг: ЦСКА - Любимец

Мнениеот BRF » 15 дек 2013 09:56

petko.h.markov написа:
BRF написа:В предвид почти свършилия мач в Пловдив,при победа ще зимуваме минимум на 5 място !

Не е толкова важно къде ще зимуваме и къде ще завършим накрая.По-важното е да клуба да се стабилизира
финансово.Най-накрая да нямаме проблеми с плащания на заплати и пари за селекция.

Просто го написах като факт!Аз се радвам на всеки един мач на ЦСКА в това първенство!Най-важно ми беше да присъствам на първите ни мачове в тази кампания за да засвидетелствам своята подкрепа към отбора и радостта ми ,че още ни има в нормалния вид а не обединени с някого!Аз лично искам да се направи каквото трябва за да излезем от този омагьосан кръг.Ако В група или там окръжната е начина,съм ЗА!Ако наистина си получим стадиона за ползване и при наличието на ЦСКА Завинаги,които полагат основите на Клуба,В група въобще не ми звучи страшно!
Аз обичам ЦСКА,а не съм поклонник на резултатите!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 дек 2013 09:57

BRF написа:
petko.h.markov написа:
BRF написа:В предвид почти свършилия мач в Пловдив,при победа ще зимуваме минимум на 5 място !

Не е толкова важно къде ще зимуваме и къде ще завършим накрая.По-важното е да клуба да се стабилизира
финансово.Най-накрая да нямаме проблеми с плащания на заплати и пари за селекция.

Просто го написах като факт!Аз се радвам на всеки един мач на ЦСКА в това първенство!Най-важно ми беше да присъствам на първите ни мачове в тази кампания за да засвидетелствам своята подкрепа към отбора и радостта ми ,че още ни има в нормалния вид а не обединени с някого!Аз лично искам да се направи каквото трябва за да излезем от този омагьосан кръг.Ако В група или там окръжната е начина,съм ЗА!Ако наистина си получим стадиона за ползване и при наличието на ЦСКА Завинаги,които полагат основите на Клуба,В група въобще не ми звучи страшно!

Дай Боже повече такива цесекари като BRF :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 дек 2013 10:11

Направо сте жестокииии!!!Как ги размазахте само...Уау!!!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 15 дек 2013 13:30

blue avalanche написа:Направо сте жестокииии!!!Как ги размазахте само...Уау!!!

Мълчи бе, примат.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 дек 2013 13:48

Кировец написа:
BRF написа:
petko.h.markov написа:

Дай Боже повече такива цесекари като BRF :)

8-)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 дек 2013 17:53

Добър мач. Хубаво е, че запазихме някои титулярни играчи (дано Петров да няма травма), че се отпушиха Косоко и Карачанаков и че Долапчиев пак успя да отбележи. Витанов също ми хареса как се включи. Яд ме е обаче, не Кировски не влезе, та и някой гол да вкара - писна ми вече да чета назубрени мнения, че бил най-слабият ни нападател заради това, че за 10-15 минути месечно не бил направил нищо ("желязна" логика).
Изобщо съперникът беше лек, но ми хареса отношението на играчите - в пъти по-сериозно от мача срещу "Пирин" ГД. Жалко иначе за "Любимец" - започнаха толкова добре сезона, а сега никакво желание, никаква увереност.
Споделям мнението на двама-трима колеги, които малко по-назад правилно изтъкнаха, че основните ни цели тези сезон далеч не са по отношение на класирането, а е по-важно клубът първо да се стабилизира. Дано да го осъзнаят и някои хора, които обичат да мрънкат за всеки по-спорен трансфер или лош резултат (имаше недоволни дори от това, че не бихме "Литекс" в Ловеч - "желязна" логика на 2-ра степен).
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 22 дек 2013 12:17

Архив.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”