Челси - УБА / 09.11.2013г. / 17:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rafa

Re: Челси - УБА / 09.11.2013г. / 17:00ч.

Мнениеот Rafa » 09 ное 2013 19:00

Nomer_9 написа:Виждате ли какво става? Виждате ли какъв отбор а направил Моу, който никой няма правo да критикува... 100 милиона за трансфери и почти готов отбор а не можем да бием вече и у дома тимчета като Уест Бромич... но аз като кажа, че много неща се объркаха в отбора лятото, тука една групичка дето сигурно мисли, че на Моу даже лайна_а са му златни веднага се нахвърля срещу мене...

Не виждаш ли, че сами щяхме да се бием ;) Моуриньо ли е виновен, че най-ниския им футболист надскочи тримата ни най-високи защитници и изобщо футболисти в отбора :? Моуриньо ли е виновен, че топката мина през ръцете на вратаря при втория гол :? Пишете си ги ей така, колкото да не заспите 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 ное 2013 19:01

ЩАСТЛИВО СПЕЦИАЛНИЯ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
АРСЕНАЛ шампиони
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 ное 2013 19:01

Браво за показания характер има ги и тези мачове особено през Ноември. Остава горчив привкус, но поне не загубихме...
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 09 ное 2013 19:02

Убеден съм, че ще излезнем от тази ноемврииска криза, по-бързо от колкото през миналите години! Жозе знае как!
Само Челси!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 09 ное 2013 19:03

бесен съм ... Моуриньо направи грешки - Оскар и Лампард не трябваше да започват мача, имат нужда да постоят на пейката
Този проклет месец Ноември, нямам думи ...
а първия гол на У.Б.А. - просто не е за вярване :x Лонг изигра Тери, Лампард и Кейхил, просто ... без коментар
втория им гол - пак беше супер абсурден - топката мина през ръцете на Чех, много много зле изигран мач
после се юрнахме и какво стана - едно голямо нищо
дузпата се свири, няма какво да коментираме, феновете на МЮ да не реват, че точно на тях им свирят смешни дузпи, а не на нас

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 09 ное 2013 19:03

Rafa написа:Относно темата: Не се нахвърляйте на големи резултати, че миналата година пак чакахме победа с разлика, а ни препънаха 8-) Според мен мача ще е доста измъчен. По-важното е да ги бием и да си вземем трите точки, пък ако ще и с половин гол да е.

Колкото и скромно да звучи, който си го разбира футбулчето, разбира си го 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 09 ное 2013 19:04

Жалко,че повечето от вас слагат очилата и такива победи като онази от сряда ви замазват очите.А истината е,че от цифра време насам сме гола-вода в офанзивен план,само си разцъкваме топката и чакаме противника да сгреши.Ебаси и тактиката.Това ли ще прави Моу всеки мач? Трябваше да загубим,съдията обаче реши да удари едно рамо - явно е искал серията на Моу без загуба за ВЛ на Моста да продължи.
ПП Да не говорим,че във абсолютно ВСЕКИ мач дебнем противника,а не се опитваме да го надиграем.Грозна гледка.
Последна промяна от 0007 на 09 ное 2013 19:06, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 09 ное 2013 19:06

shotgun blues написа:ЩАСТЛИВО СПЕЦИАЛНИЯ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
АРСЕНАЛ шампиони

Ти не беше ли от Реал :?

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 09 ное 2013 19:11

0007 написа:Жалко,че повечето от вас слагат очилата и такива победи като онази от сряда ви замазват очите.А истината е,че от цифра време насам сме гола-вода в офанзивен план,само си разцъкваме топката и чакаме противника да сгреши.Ебаси и тактиката.Това ли ще прави Моу всеки мач? Трябваше да загубим,съдията обаче реши да удари едно рамо - явно е искал серията на Моу без загуба за ВЛ на Моста да продължи.
ПП Да не говорим,че във абсолютно ВСЕКИ мач дебнем противника,а не се опитваме да го надиграем.Грозна гледка.

Засега, колкото толкова. Ако не спечелим нищо и аз ще критикувам, нищо че харесвам много Моу. Да не би да ни е разбил шампионския отбор? Преди да дойде да не бяхме нещо повече. Има време да се изгради стил. Просто вярвайте. Минали са 2-3 месеца още. Има много вода да изтече. Преди години казах, че липасата на Дрогба ще бъде огромна и ще се усеща много години напред. Разчитахме много време на вездесъщ нападател и сега трябва да се прекрои отбора. Почнахме да разчитаме халфовете да ни изнасят мачовете, но ето че при такива закучени мачове не става. Не съм аз треньора и не претендирам да разбирам толкова от футбол. Това са си проблеми на Моуриньо, той да си ги решава :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 09 ное 2013 19:14

Nomer_9 написа:Виждате ли какво става? Виждате ли какъв отбор а направил Моу, който никой няма правo да критикува... 100 милиона за трансфери и почти готов отбор а не можем да бием вече и у дома тимчета като Уест Бромич... но аз като кажа, че много неща се объркаха в отбора лятото, тука една групичка дето сигурно мисли, че на Моу даже лайна_а са му златни веднага се нахвърля срещу мене...

УБА не са случаен отбор. Победиха Юнайтед и направиха реми с Арсенал. Проблема според мен в днешния мач, а и мача с Нюкясъл е, че първото полувреме противниците ни нямат едно чисто голово положение, а след почивката просто спираме да играем и оставяме иниациятивата на противника. След, като допуснем гол започва да ги натискаме и да играем, като отбор. Не знам на какво се дължи това. Надявам се Моу да промени това, защото това не е проблем от този сезон.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Върни се в “Архив”