Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Томе, има и друга декларация, от недеградирали фенове

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 18:00

terata написа:Чшш кво ме емнахте за снимки и чудесии сега. Да не му пазя на тоя фотографиите. Който му е виждал на Милен снимките във фейсбук профила знае за какво става въпрос. Даже една я беше пуснал тук помияра. Гледам ги е изтрил сега, че явно много му личи цвета на кожата.

Мургав съм ,не ме е срам. Не съм циганин, по тази логика италианци и испанци също са цигани. Преди също съм го казвал имам сръбска жилка, и се гордея с това

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 09 окт 2013 18:01

milen.hristov написа:
terata написа:Чшш кво ме емнахте за снимки и чудесии сега. Да не му пазя на тоя фотографиите. Който му е виждал на Милен снимките във фейсбук профила знае за какво става въпрос. Даже една я беше пуснал тук помияра. Гледам ги е изтрил сега, че явно много му личи цвета на кожата.

Мургав съм ,не ме е срам. Не съм циганин, по тази логика италианци и испанци също са цигани. Преди също съм го казвал имам сръбска жилка, и се гордея с това

С това трябваше да започнеш!!!!!!!!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 09 окт 2013 18:01

Red_Girl написа:
McLovin написа:Тази загриженост за Левски от какво е провокирана? :P

Не е точно загриженост, просто половината си говорят, колкото да кажат нещо.. Такива индивиди ги има в доста агитки, изобщо не трябва да се подвизават в секторите. Не харесваш един треньор, ок... Но не е това начина. Що не скочиха така на Мъри?? Той също е играл в ЦСКА, та даже вкара на Левски. Ама всички го обичат и почитат. Жалка картинка.

Не всички обичат Мъри, но поне го уважават малко. А за цялата история аз си имам теория, ама не ми се разисква тука. В крайна сметка, ако Наско наистина се разкара ще е извършено едно добро дело.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 18:02

mitko_r написа:Левски си има нов треньор!
Темата е за боклука! А и да не забравя... шнур за скункса петев :mrgreen:

Не е за боклука по простата причина, че си има тема за секторБ, другомислещите фенове също трябва да имаме тема

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Re:

Мнениеот McLovin » 09 окт 2013 18:03

rsk написа:Изобщо не е проблема в Петев бе, тъпи ли сте? Проблема беше в Петев, колкото Пеевски е причина за искането на оставка на правителството. Това беше просто върха и е време да се промени нещо. Да се измитат всичките! Перчема, *******ко, мустака, дончо донев и всички други паразити в Левски.

Ау, бях го забравил тоя плужек Дончо! Шефът на баснословното ни "скаутско звено" :evil:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Томислав
Контакти:

Мнениеот Томислав » 09 окт 2013 18:04

GMUC_48 написа:
Томислав написа:
GMUC_48 написа:Господин Томислав, гледахте ли предаването на Милен Цветков и "беззъбите ултраси" в студиото заедно с Кокала, които ненавиждат истинската причина да бъдем на това дередже - вашият благодетел г-н, другар Тодор Батков?

Нямах тази възможност. Ако сте на различно мнение от автора на декларацията, моля споделете го. Ще се радвам да го обсъдим.

П.П. Ще Ви помоля да спазваме коректния тон взаимно. Г-н Тодор Батков е президент на Левски и като такъв го уважавам, но не ми е благодетел!

Не са хубави тия работи дето ги говорите и настройвате левскарите едни срещу други. Ония момчета оня ден просто бяха афектирани и са го направили единствено от любов към Левски.
Ние като фенове нямаме друг отговор на дългогодишната гавра на Батков с клуба.

Тези "афектирани" и амфетаминирани момчета са на заплата към клуба! За това ако са афектирани от нещо, Ивайло Петев има най-малка вина за това! Защо не си изляха чувствата върху човека, докарал ги до това състояние? Защото не им стиска! Защото ще им резнат субсидиите! И какво постигнаха с това си действие? Две оставки на ръководители, Левски без треньор и СРАМ! Ама голям СРАМ! И то на уж "любимия" им клуб! Така ли се поддържа Левски? Това ли им е любовта към клуба?
Последна промяна от Томислав на 09 окт 2013 18:04, променено общо 1 път.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 09 окт 2013 18:04

Умопомрачен написа:
terata написа:Милен не е чорбар, но има сериозна причина да не може да понася хората от Сектор Б. Който го е виждал на живо или на снимки знае за какво говоря. Просто такива като него не се допускат там.

И правилно не се допускат такива като него. Агиткаджийски сектор не е място за раними душици които "изповядват" футбола като опера. Милен - сълзливото човече, само му вижте жалното изражение на лицето - типична ***** в мъжко тяло. Женчо, хуманист, пацифист. Правете любов, а не война - пийййсссс брадър.... муааха ха ха ха ха...

БОМБИ И ДИМ - ЛЕВСКАРСКИ РЕЖИМ!

ти няма как да си умопомрачен защото нямаш ум, смешник. За теб сигурно е нормално да се биеш, да вървиш на групичка от 10 и да нападаш? Да се дрогираш като тея путьовци вчера?
Странно ми е защо са силни когато са по 10- 15 и защо не скачат на мустакатия? Жалкари- сложили ми качулките и се вкарали във филма

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 18:05

rsk написа:
milen.hristov написа:
rsk написа:Mилене, ти като си толкова градирал кажи колко от тези 30тина момчета от вчера познаваш? Страшен градант, ти и името не можеш да си напишеш грамотно.

Няма как да ги познавам не се движа в подобни пропадали среди. Действията им говорят сами за себе си, и ЦЕЛИЯТ СВЯТ ИМ СЕ СМЕЯТ

На хората им писна да се подиграват с тях да им серат отгоре. Ти явно обичаш, щом си фен на оня раев с перуката. Нека се смеят, боли ме кура. ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА ЛЕВСКИ БЕ??? Колко пъти дойде да редиш хореография? Колко песни знаеш изобщо ти? На мач ходил ли си?

До вчера ходих, вече никога. Знам достатъчно песни. Няма как да редя хореография с фалически органи на нея, все пак имам някакво достойнство

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 окт 2013 18:05

McLovin написа:Не всички обичат Мъри, но поне го уважават малко. А за цялата история аз си имам теория, ама не ми се разисква тука. В крайна сметка, ако Наско наистина се разкара ще е извършено едно добро дело.

Ми, както се очертава, ще ви напуска.И все пак.. всичко, което казах, се случи. :lol: Цяло лято слушах глупости за нас, сега ми е доста забавно..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 окт 2013 18:06

Red_Girl написа:
McLovin написа:Не всички обичат Мъри, но поне го уважават малко. А за цялата история аз си имам теория, ама не ми се разисква тука. В крайна сметка, ако Наско наистина се разкара ще е извършено едно добро дело.

Ми, както се очертава, ще ви напуска.И все пак.. всичко, което казах, се случи. :lol: Цяло лято слушах глупости за нас, сега ми е доста забавно..

Кво са обясняваш-събличайсама :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”