Мнениеот angelofdeath » 05 авг 2013 11:34
Много, много тежък мач, който като нищо ще загубим ако играем, както с Ч. Море. Лудогорец летят на високо след победите в Шампионската лига, а ЦСКА се мъчи със слаби отбори и то на Армията. Трябва ни доста голяма доза късмет зада вземем мача. Не, че е невъзможно, но с оглед играта ще е изненада. Аз съм оптимист и се надявам със всеки изминал мач отбора ни да играе по-силно. Досега противниците ни се бранеха с по-десет човека, но сега няма да е така и шансовете ще са повече. Важното е да вкарваме голове, но се вижда, че Морейра не може! Стойчо трябва да пусне Кировски или да рискува с Долапчиев, защото иначе сме обречени. Имаме футболисти и то не лоши за всеки пост, но те трябва да станат отбор. Засега не се полчава и треньорите трябва да работят главно върху този проблем. Физическата подготовка също ни куца сериозно и след 70 минути издъхваме. Това е неизбежно с оглед подготовката, която не водихме през лятото. Лошото е, че се забелязва спад в играта на повечето титуляри. Карачанаков игра страхотно срещу Локо Пловдив, но оттогава боксува и играта му не върви. Същото е и с Марсиньо и Бадема. Засега стабилно се представя Черни, което е добре, защото вратарския пост е един от най-важните във футбола. Изобщо Стойчо трябва да спи на Армията ако иска отбора да заиграе. Оправданията вече се изчерпват, а доверието изтънява, явно трябват мерки. Имаме играчи, които могат да победят всеки, но не става по-някакви причини. Трябва да се отцелят точните титуляри и те да играят всеки мач заедно. Пробите и въртележките вече нямат място в отбора. В Разград ще си проличи, има ли бъдеще този тим на ЦСКА. Спомнете си миналата година, че ги бихме за купата с по-слаб отбор, като единици от сегашние. Отделно сега при нас са Милосавлевич и Гъргоров, които познават много добре Лудогорец. Обеден съм, че ако бием ЦСКА ще тръгне нагоре, защото победи срещу първите отбори от таблицата освен три точки, дават и самочувствие, което ни е страшно нужно в момента.