4 кръг Лудогорец - ЦСКА София FT 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
caci

Re: 4 кръг Лудогорец - ЦСКА София |10.08|

Мнениеот caci » 05 авг 2013 08:31

Очаквам Лудогорец да подобри рекорда на Литекс срещу ЦСКА.Така,че най вероятният резултат е 9:0. :lol: :lol: :lol:
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 авг 2013 09:53

caci написа:Очаквам Лудогорец да подобри рекорда на Литекс срещу ЦСКА.Така,че най вероятният резултат е 9:0. :lol: :lol: :lol:

Иртишевски Павлодарски се изказа :lol:

Потребителски аватар
jivko4

Мнениеот jivko4 » 05 авг 2013 10:16

Очаквам разгром
0:1
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 05 авг 2013 10:52

Четвърто равенство :|
ЦСКА не е литекс!!!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 05 авг 2013 11:34

Много, много тежък мач, който като нищо ще загубим ако играем, както с Ч. Море. Лудогорец летят на високо след победите в Шампионската лига, а ЦСКА се мъчи със слаби отбори и то на Армията. Трябва ни доста голяма доза късмет зада вземем мача. Не, че е невъзможно, но с оглед играта ще е изненада. Аз съм оптимист и се надявам със всеки изминал мач отбора ни да играе по-силно. Досега противниците ни се бранеха с по-десет човека, но сега няма да е така и шансовете ще са повече. Важното е да вкарваме голове, но се вижда, че Морейра не може! Стойчо трябва да пусне Кировски или да рискува с Долапчиев, защото иначе сме обречени. Имаме футболисти и то не лоши за всеки пост, но те трябва да станат отбор. Засега не се полчава и треньорите трябва да работят главно върху този проблем. Физическата подготовка също ни куца сериозно и след 70 минути издъхваме. Това е неизбежно с оглед подготовката, която не водихме през лятото. Лошото е, че се забелязва спад в играта на повечето титуляри. Карачанаков игра страхотно срещу Локо Пловдив, но оттогава боксува и играта му не върви. Същото е и с Марсиньо и Бадема. Засега стабилно се представя Черни, което е добре, защото вратарския пост е един от най-важните във футбола. Изобщо Стойчо трябва да спи на Армията ако иска отбора да заиграе. Оправданията вече се изчерпват, а доверието изтънява, явно трябват мерки. Имаме играчи, които могат да победят всеки, но не става по-някакви причини. Трябва да се отцелят точните титуляри и те да играят всеки мач заедно. Пробите и въртележките вече нямат място в отбора. В Разград ще си проличи, има ли бъдеще този тим на ЦСКА. Спомнете си миналата година, че ги бихме за купата с по-слаб отбор, като единици от сегашние. Отделно сега при нас са Милосавлевич и Гъргоров, които познават много добре Лудогорец. Обеден съм, че ако бием ЦСКА ще тръгне нагоре, защото победи срещу първите отбори от таблицата освен три точки, дават и самочувствие, което ни е страшно нужно в момента.

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 05 авг 2013 11:49

за да не паднем с много Стойчо трябва да си преосмисли състава, тея двамата Мъдурковците от Насионал хич ги няма не знам за какво са ги взели.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 05 авг 2013 12:40

Трите Хикса с първа загуба :lol:

Потребителски аватар
bobby123
Контакти:

Мнениеот bobby123 » 05 авг 2013 15:50

Ще ни тупат сигурно, с късмет може и хиксче да извадиме, ама с тая селска игра ... Зелените според мен обаче ще отекат в Белград - 2:1 го виждам мача с лошо развитие в продълженията.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 авг 2013 16:06

1 : 1 очаквам Морейра да вкара за 0 : 1, все пак съм дал мнение че е една идея над Руи Мигел.
:mrgreen:
Иначе за мача в Сърбия -> 3 : 2 след продължения и Лудогорец продължава.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 авг 2013 16:11

florentin_petre написа:за да не паднем с много Стойчо трябва да си преосмисли състава, тея двамата Мъдурковците от Насионал хич ги няма не знам за какво са ги взели.

Морейра има с кого да го смени, ама Ревсон с кого? Чочев е по-зле и от него. Дюлгеров, дето няма точен пас напред, трябва да ни се явява най-силния опорен халф. Ако си мислехте, че със селекция за една седмица може да се вземат само добри играчи, явно са ви сбъркани тотално представите за футбол. Левски по 3 години ги избират и накрая излизат по-големи дървета от нашите. Лудогорец пък в селекцията откъм чужденци са сигурно на под 20% успеваемост. Ние имаме добри попадения с Менди и Косоко, донякъде с Милисавлевич. Ревсон и Морейра разочароват, Кировски още е рано да преценяваме.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”