Николай Митов - Фен Тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СТАМАТ

Re: Николай Митов - Фен Тема и хвалебствия !

Мнениеот СТАМАТ » 12 апр 2013 14:06

tzvetan_22 написа:
Jorkorazporko написа:
tzvetan_22 написа:УТРЕ ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!!! ВРЕМЕ Е ДА ПОКАЖЕМ ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ ТОВА "НОВО НАЧАЛО". Нека и ние участваме в прераждането на отбора!

Брат сериозно ли мислиш, че като смениха треньора с помощник треньора, нещата ще се променят коренно и това ще е едно ново начало, основа на бъдещите успехи на клуба??? :?
Проблема не е само в треньора, та кат' го махнеш нещата да се променят като с магическа пръчка!

Не смятам, но смятам, че промяната, ако ще става ще е с наша помощ! Винаги съм се чудил какво търсите в нашия форум...

Без опозиция, управляващите са обречени!!! Както е при вас...... Ако нямаше протести от страна на феновете, щяха още да ви залъгват със сработване, аклиматизация и т.н. Аз като противник никога няма да ви разкрия слабите места!:))) Все пак има много недоброжелатели, които без да искат ви подсказват какво да направите!!! Необходимо е да има опозиция във форума ви, нищо, че ви дразнят!!!:)))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
bluegope
Контакти:

Мнениеот bluegope » 12 апр 2013 14:17

bluegope написа:Успех на новия треньорски екип! Аз лично съм много доволен да видя в този екип истински Левскари като Мариян и Топчо. На 50% от техния хъс, желание и себераздаване да прихванат футболистите ни от тях и съм сигурен, че играта ни ще е съвсем друга.

Ето това имам предвид - Топчо:"Казах само две изречения на играчите в съблекалнята. Философията на Левски и публиката е да не се предаваме до край. Всеки прави тактически и технически грешки, но когато се вижда непримиримост, тези грешки се прощават." Евала!! Дано прихванат!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Николай Митов - Фен Тема

Мнениеот Без име » 12 апр 2013 14:20

PFC Litex написа:
sic написа:Нека да не им се дават заплати до края на сезона и в зависимост от това къде сме тогава да им се плати....

Викаш те тези договори, които имат подписани с клуба им служат само за тоалетни нужди?
Могат да им спрат премии и подобни, но заплата по договор не, че като не им се изплатят по две заплати и спокойно могат да разтрогнат с клуба.

Успех на новото ви треньорско ръководство.

Дай Боже да разтрогнат! Господ ще ни направи невероятна услуга, ако мърдите разтрогнат.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 12 апр 2013 14:22

Митов ми вдъхва доверие :) .

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 апр 2013 14:23

Успех на Митов!!! В момента всички са доста слаби, дано в следващите кръгове ние сме най-малко слаби :oops:

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 12 апр 2013 14:25

Хареса ми сигурността на Митов във интервюто.Знае какво трябва да се промени,а дали ще го направи само времето,ще покаже.Пожелавам му успех и дано постигне успехите които е поставил.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 апр 2013 14:33

Успех на Митов, изглежда амбициран да се докаже.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 апр 2013 14:42

tzvetan_22 написа:УТРЕ ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!!! ВРЕМЕ Е ДА ПОКАЖЕМ ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ ТОВА "НОВО НАЧАЛО". Нека и ние участваме в прераждането на отбора!

Оня ден спирате автобуса и им искате отговорност, а сега призиви за подкрепа, е това вече не го разбирам
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 апр 2013 14:50

СТАМАТ написа:
Asterix написа:Отново станахме свидетели как няколко баберика сменят тренер в България :(

Произнася се и се пише БАБЕРЕК!!!

В Пловдив се произнася баберИк :)
...... също и телефона си е тИлИфон :)
Аз за това бъзикам Майната :)

ПП: произношението е без значение - интересното е, че никъде "баберек" не се използва така масово както в Пловдив :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 12 апр 2013 14:59

vazelin написа:Да приветстваме новия старши треньор! И да му пожелаем епохални успехи и много радост да ни носи!

Нека мненията и оценките ви за работата му да ги споделим в тази тема!

Успех Ники, зад теб сме !

Митов ти ли си направи регистрация ;)
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Архив”