Ще участва ли ''Левски'' в евротурнирите 2013/2014 ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Nestor Mahno
Контакти:

Re: Ще участва ли ''Левски'' в евротурнирите 2013/2014 ?

Мнениеот Nestor Mahno » 11 апр 2013 13:01

Що за въпрос?! :shock: Разбира се ,че ще участва,и пак Герена ще е пълен :)

Аз съм сигурен,че Локо Сф, Цска и Лудата Гора ще ги бием,с Ловеч ще направим поне равен! :twisted:

Купата може и да я хързулнем на чичко Венци :P

Хайде стига сте ревали, Левски ще го бъде и то съвсем скоро!
Левски 1914,West Ham United

Потребителски аватар
KoKu
Контакти:

Мнениеот KoKu » 11 апр 2013 13:08

С тези бездарници не ми се гледа мач на Левски в ЕКТ. Единствено от целия отбор трябва да останат П.Илиев и Гари Мендез Родригез :) Това е Мей би и Михелич ама едва ли. Лошото е че в Нашето първенство няма "Б" на отборите от "А" група в която да се налагат юношите и после да се вкарват в първите отбори докато натрупат опит и игра в мачове на друго ниво освен на "Юниши" Както е в Испания и Англия :) Да си имат резервни отбори с група :)
А по темата . Левски не заслужава тая година,или по точно ние не заслужаваме още срам тая година да берем по-чуждите терени(говоря за ние феновете) .....
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 апр 2013 13:51

Ясен Петров е варианта за Левски, но трябва да му се даде свободата, която се даде на ИлИл!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 11 апр 2013 14:28

Син до гроб_ написа:
arni написа:
Adrian Monk написа:„Левски” ще играе в Европа и през тази година, макар че лично на мен това не ми се иска. Не виждам, обаче, друг български отбор, който да заслужава участие в ЕКТ с играта си - дори прехваленият през пролетта „Литекс” на Стоичков, който беше елиминиран за купата именно от „Левски”. Преди феновете на „Литекс” и мразещите „Левски” да скочат с дежурното си обяснение „Ахмед”, ще кажа: Да, имаше много спорове около справедливостта на резултата в първия мач, само че веднага възникват 2 въпроса:
1. Ако „Литекс” превъзхожда така очевадно „Левски” (с 2 класи), какво му пречеше да победи убедително в мача-реванш в Ловеч (някои форумни специалисти дори предричаха разгром)? :roll:
2. Съдията Ахмед Ахмед не беше адекватен, но така свирят и в Европа (справка: последните мачове от ЕКТ). Каква е гаранцията, че за поредния беден отбор от Източна Европа ще бъде направено изключение? ;)
Това е положението… 8-)

Хахаха,още избивате комплекси от Стоичков, ся пак като треньор пак ви мачка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ей такива дето говорят наизуст са ми любимци! И други играчи са вкарвали по 4 гола в дербито и то повечето са от Левски. А това после да излезеш с номер 4 е пълна комплексарщина. Само да ти припомня ,ако си бил толкова пък малък да не помниш финала за Купата 1998 когато ви писахме една оценка Много Добър 5 за всяка десетилетка от жалкото ви съществуване и големият мъж Стоичков си тръгна преди мачът да е свършил. Помисли 2-3 дена и тогава пиши глупости.

Значи носителят на Златна топка и голмайстор на Световно първенство е комплексар според тебе и не е мъж?Кой е мъж сегашният ви тренер можге би или Наско с рунтавия дето ви го показа.Сега ти си помисли малко и напиши нещо смислено.
Последна промяна от onegavon на 11 апр 2013 14:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 11 апр 2013 14:31

Полусезонът не е преполувен и се пуска тази тема, всеки има слаб мач, случва се и вчера Барса хич ги нямаше
най-важното е да не се позволи червените боклуци да си мечтаят за титла,
нека мача Левски - Лудогорец да определи шампиона, така ще бъде най-честно

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 апр 2013 14:39

terata написа:
mistreated написа:
Син до гроб_ написа:Ей такива дето говорят наизуст са ми любимци! И други играчи са вкарвали по 4 гола в дербито и то повечето са от Левски. А това после да излезеш с номер 4 е пълна комплексарщина. Само да ти припомня ,ако си бил толкова пък малък да не помниш финала за Купата 1998 когато ви писахме една оценка Много Добър 5 за всяка десетилетка от жалкото ви съществуване и големият мъж Стоичков си тръгна преди мачът да е свършил. Помисли 2-3 дена и тогава пиши глупости.

А ти помниш ли след време Васил Божков какво каза за този мач?

Хахахаха :) :) :) Незнам кво е казал и не ме интересува. Но най-вероятно е уреден, щото по твойта "желЕзна" логика, ЦСКА не може да загуби мач освен ако не легне. :mrgreen:

Ами да, блажени са нисшите духом. Колкото по-малко знаеш, толкова по-добре се чувстваш. Аз затова съм ти казал, че носиш розово-сини очила.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 апр 2013 15:03

Левски ще участва в Евротурнирите на есен, но надявам се да има коренни промени в него до тогава.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 11 апр 2013 15:05

mistreated написа:Ами да, блажени са нисшите духом. Колкото по-малко знаеш, толкова по-добре се чувстваш. Аз затова съм ти казал, че носиш розово-сини очила.

Извинявай, забравих, че всичките цесекари сте с вътрешна информация :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 апр 2013 15:30

Carpy написа:Ще участва, ако Батков се разбере с Бат Венци за купата. Те има 100 годишнина и купата по default си е тяхна. Не ми се вярва Венци да я продаде.

Левски участва ли в ЕКТ с квота от крайно класиране и ако не е шампион съм 99% сигурен, че следващия сезон и особено есента ще са пълен провал, тъй като подготовката и селекцията им ще бъдат форсирани, защото първите мачове ще са в началото на месец юли.
Изображение

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 11 апр 2013 15:48

те па сега ше вземат да ни подценят конкурентите, и току виш "Христос Возскресе" :lol: ...една случайна победа в Ловеч, и айде пак бием тъпана- титли-митли, дубъл-шмубъл :lol: ...макар че довечера Лудогорец ако излъже ЦСКА, пък даже и равен да издрапа, всички останали "конкуренти" се съсредоточаваме върху битката за евро-квота ;)
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Върни се в “Архив”