Аз съм сигурен,че Локо Сф, Цска и Лудата Гора ще ги бием,с Ловеч ще направим поне равен!

Купата може и да я хързулнем на чичко Венци

Хайде стига сте ревали, Левски ще го бъде и то съвсем скоро!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Син до гроб_ написа:arni написа:Adrian Monk написа:„Левски” ще играе в Европа и през тази година, макар че лично на мен това не ми се иска. Не виждам, обаче, друг български отбор, който да заслужава участие в ЕКТ с играта си - дори прехваленият през пролетта „Литекс” на Стоичков, който беше елиминиран за купата именно от „Левски”. Преди феновете на „Литекс” и мразещите „Левски” да скочат с дежурното си обяснение „Ахмед”, ще кажа: Да, имаше много спорове около справедливостта на резултата в първия мач, само че веднага възникват 2 въпроса:
1. Ако „Литекс” превъзхожда така очевадно „Левски” (с 2 класи), какво му пречеше да победи убедително в мача-реванш в Ловеч (някои форумни специалисти дори предричаха разгром)?![]()
2. Съдията Ахмед Ахмед не беше адекватен, но така свирят и в Европа (справка: последните мачове от ЕКТ). Каква е гаранцията, че за поредния беден отбор от Източна Европа ще бъде направено изключение?![]()
Това е положението…
Хахаха,още избивате комплекси от Стоичков, ся пак като треньор пак ви мачка![]()
![]()
![]()
![]()
Ей такива дето говорят наизуст са ми любимци! И други играчи са вкарвали по 4 гола в дербито и то повечето са от Левски. А това после да излезеш с номер 4 е пълна комплексарщина. Само да ти припомня ,ако си бил толкова пък малък да не помниш финала за Купата 1998 когато ви писахме една оценка Много Добър 5 за всяка десетилетка от жалкото ви съществуване и големият мъж Стоичков си тръгна преди мачът да е свършил. Помисли 2-3 дена и тогава пиши глупости.
terata написа:mistreated написа:Син до гроб_ написа:Ей такива дето говорят наизуст са ми любимци! И други играчи са вкарвали по 4 гола в дербито и то повечето са от Левски. А това после да излезеш с номер 4 е пълна комплексарщина. Само да ти припомня ,ако си бил толкова пък малък да не помниш финала за Купата 1998 когато ви писахме една оценка Много Добър 5 за всяка десетилетка от жалкото ви съществуване и големият мъж Стоичков си тръгна преди мачът да е свършил. Помисли 2-3 дена и тогава пиши глупости.
А ти помниш ли след време Васил Божков какво каза за този мач?
Хахахаха![]()
![]()
Незнам кво е казал и не ме интересува. Но най-вероятно е уреден, щото по твойта "желЕзна" логика, ЦСКА не може да загуби мач освен ако не легне.
mistreated написа:Ами да, блажени са нисшите духом. Колкото по-малко знаеш, толкова по-добре се чувстваш. Аз затова съм ти казал, че носиш розово-сини очила.
Carpy написа:Ще участва, ако Батков се разбере с Бат Венци за купата. Те има 100 годишнина и купата по default си е тяхна. Не ми се вярва Венци да я продаде.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта