Левски молят Мъри да се върне, той не иска и да чуе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Левски молят Мъри да се върне, той не иска и да чуе

Мнениеот MainEventer » 31 мар 2013 21:18

никки1912 написа:
MainEventer написа:Вие сдружение ли сте, Металист ли, Боталик ли....Какво сте ?
Ние сме тези дето ви направиха смешни на терена на стадиона и извън него и още не можете да се съвземете от това.

:lol: :lol: :lol: Още същия ден забравих за мача.... не сме се съвзели казва...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Дори не знам кои сте, че поне да знам от кой да ме е яд.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 31 мар 2013 21:18

Отворили си тема едни папагалчета,фенове на някакво сдружение от 3 години и избиват ли избиват комплекси.Наистина ли не усещате колко сте жалки? Пловдивските "журналисти" утре ще напишат,че Левски иска Моуриньо.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 31 мар 2013 21:19

никки1912 написа:
Ние сме тези дето ви направиха смешни на терена на стадиона и извън него и още не можете да се съвземете от това.

За 17-18 един път да биете Левски... Тази победа ще я помните дълго време и ще я разправяте на децата и внуците си :lol:

Сега кажи за Мъри, треньор ли е или си държите на това от преди няколко месеца, че е говедо и няма място в БотевЪ?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 31 мар 2013 21:20

И те не знаят, ама си правят реклама на наш гръб, пишат във форума ни, звънят на Мъри да се върне в София, стадиона им празен, и какво ли не още :mrgreen: . Не им обръщай внимание, че никак не им е лесно. На мен лично ми стана съвестно и мисля да престана, защото колкото и явна да е пародията в синьо съм човек и ми стана жал. :(

sandi74

Мнениеот sandi74 » 31 мар 2013 21:20

samatoranaga написа:
cunimepox написа:
Santiago Munezz написа:
turbogena написа:Какви са тия глупости? :mrgreen:

Тея в пловдив само реклама си правят.

С умряло куче кой си прави реклама бе :) Не виждаш ли, че всеки си прави смях с вас вече. Още по смешно става като пишете, че някой си прави реклама с отбор без публика с който и последният в класирането се подиграва. Вие ставате за всичко друго, но не и за реклама. Обречени сте, такава ви е кармата.
Не стига, че ни занимавате като звъните на Мъри, ами сега и реклама. Това си е форума на Ботев и няма да станете нито повече, нито по силни като пишете тук. Само дето комедията по голяма става.
Обадете се на Гонзо докато е време, че току виж се върнал Наско и като шепата фенове останали на Герена го грабнат и него най-много пак да ви покаже г_за си от признателност.
Тази тема е по скоро за заглавие във вестник "Стършел" :mrgreen: :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 31 мар 2013 21:21

Red_Girl написа:
Raoul_Duke написа:
Red_Girl написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:бегай да си играеш с куклите ;)

Не ми казвай кво да правя, за да не ти кажа къде да идеш.. :lol: :lol:

Той не е излизал от там :lol:

:lol: :lol: :lol:

[offtopic]П.п Я кажи кво стана с турнира ви.. гледах там некви списъци с уникалните отбори, даже си имах некви любимци ПФК Провал и Куку-руку :lol: :lol:[/offtopic]

[offtopic]Какво да стане... моите фаворити от "Дебелият балет", "Кокоша слепота" и "Хубавите хора" се провалиха с гръм и трясък. Тръпнем в очакване на новия сезон... но сме и изпълнени с реализъм :lol:[/offtopic]
Последна промяна от Raoul_Duke на 31 мар 2013 21:22, променено общо 1 път.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 31 мар 2013 21:21

ей, ко си праите т***к с говедата.... :)
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 31 мар 2013 21:22

Вие платихте ли дълговете на истинския Ботев ПД, който вече не съществува, че да му взимате историята ?
Питам сериозно.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 31 мар 2013 21:23

Абе Левски тая година ше вземе я Купа ,я титла, я и двете, докато ФК Боталик не е много сигурно дали и до ЕКТ ще го докара:) Язък че Цецо Василев изля толко милиони за най-скъпото пето място в историята :mrgreen:

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 31 мар 2013 21:28

СИН_ИМПЕРАТОР написа:наистина се чудя на самочувствието на жълтите фенове-били славен клуб...1 титла за 101 години..че това ако е славен клуб, значи Славия верно е Реал(Мадрид) както пеят петимата "бели" фенове ,с техните седем титли :lol: ..и въобще град в който има 40 хиляди цигани, не знам изобщо как може да претендира въобще за каквото и да било .Какво е Пловдив?- наведеш се- камъни, изправиш се- вятър, обърнеш се- цигани :lol:
:lol: :lol: Бъркаш Пловдив със Сливен син палячо вземи се образовай. А нещо да кажеш за вашите партийни купи и титли, как ги печелихте на терена или с партийни поръчки. Тръгнали милиционерите да говорят за титли и после Тампере,Олимпия, трактористи и колхозници се гаврят с тях, Евро идиоти.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Върни се в “Архив”