ПФК Левски : Ростов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПФК Левски : Ростов
Просто Милиев и Прохазка се представят по-убедително и по-сигурно в момента.Има терньор и той преценява,а не аз или ти.
Бранителят на Левски Пламен Димов се разболя и пропусна поредното занимание на „сините“ в Агия Напа. Той се е оплакал на доктора, че не е добре и бе спрян от тренировката. Пламен Димов отпада и от групата за мача с Ростов, който е днес от 16 часа.
Сутринта „сините“ на практика проведоха последната си тренировка в Кипър. Утре отборът се прибира в София, където ще продължи своя тренировъчен процес до началото на официалните мачове. В края на днешното занимание, треньорският щаб разпусна с игра на джитбол, като участие взеха и други хора от екипа, както и Христо Йовов. В играта се включиха и шефовете Иво Тонев и Дончо Донев.
Сутринта „сините“ на практика проведоха последната си тренировка в Кипър. Утре отборът се прибира в София, където ще продължи своя тренировъчен процес до началото на официалните мачове. В края на днешното занимание, треньорският щаб разпусна с игра на джитбол, като участие взеха и други хора от екипа, както и Христо Йовов. В играта се включиха и шефовете Иво Тонев и Дончо Донев.
Djack_84 написа:terata написа:Аре като е "именно" да ми обясните, защо по дяволите се привлякоха М. Василев, Велев, Димов, Михелич и т.н. Каква е ползата от тяхното привличане? Защо във втори пореден трансферен прозорец, повече от половината новопривлечени се оказва, че не стават? Кой ги привлича? Нали са все първи избор на Илиан? Къде е подобрението в играта на Левски, което ни обещават вече незнам колко време? Защо махаме Милиев, че е слаб, а се гласи за титуляр? Защо Илиан обеща ще няма да взима играчи от Берое, а вече двама са в Левски, а за третия не му се отвори парашута? Много въпроси без отговор... Левски няма да е шампион при този треньор... тва и малките деца го разбраха вече. Няма стил, няма мисъл в играта, нищо... Абе въобще Илиан Илиев знае ли че е треньор на Левски?
Това,че не започват сега не значи,че след няколко мача няма да играят.Или ти си мислиш,че тези 11 ще изкарат целия полусезон без контузии,наказания или спад във формата
След няколкото мача който и да влезе да играе няма да има смисъл, тъй като ще сме изгубили шансове за титлата

Djack_84 написа:Михелич има класа,но му трябват мачове
Това противопоставяне винаги ми е било интересно, някой остава резерва, че му трябвали мачове, е аджеба, след като е на пейката как ще ги натрупа тези мачове?

Нещо като да кандидатстваш за работа и да ти искат минимум 3 години стаж, е къде да го натрупаш, като никой не иска работник без стаж

Михелич в Петък игра 90 минути, евентуално може да влезе като резерва 10 минути преди края, но титуляр не. Мисли малко преди да пишеш глупости.
-
- Контакти:
terata написа:Djack_84 написа:terata написа:Аре като е "именно" да ми обясните, защо по дяволите се привлякоха М. Василев, Велев, Димов, Михелич и т.н. Каква е ползата от тяхното привличане? Защо във втори пореден трансферен прозорец, повече от половината новопривлечени се оказва, че не стават? Кой ги привлича? Нали са все първи избор на Илиан? Къде е подобрението в играта на Левски, което ни обещават вече незнам колко време? Защо махаме Милиев, че е слаб, а се гласи за титуляр? Защо Илиан обеща ще няма да взима играчи от Берое, а вече двама са в Левски, а за третия не му се отвори парашута? Много въпроси без отговор... Левски няма да е шампион при този треньор... тва и малките деца го разбраха вече. Няма стил, няма мисъл в играта, нищо... Абе въобще Илиан Илиев знае ли че е треньор на Левски?
Това,че не започват сега не значи,че след няколко мача няма да играят.Или ти си мислиш,че тези 11 ще изкарат целия полусезон без контузии,наказания или спад във формата
След няколкото мача който и да влезе да играе няма да има смисъл, тъй като ще сме изгубили шансове за титлатаОсвен това, новите без двамата чужденци дойдоха още преди началото на подготовката, така че имаха време да свикнат към "стила" на Илиан, то и не е особено трудно това. А виждаме, че единия чужденец ще е титуляр, който дойде има нема преди седмица. Тва кво ти говори за качествата на останалите нови, провели пълноценна подготовка но гласени за резерви? И защо събрахме 2 леви бека че и плюс Старокин и 3 леви крила, а отдясно имаме само Рамос и Дъстли на бека и криолото? Абе въобще... Аз отбора ще си го подкрепям и ще си ходя на мачовете, ама честно казано не виждам развитие при този треньорски екип.
Моля те стига се гаври със себе си ! Нямаш един смислен коментар ! Кое му е по-доброто на Пламен Димов ? Че направи всички дуспи в контролите на Левски ли ( с изключение на една ) ? Велев пък ми харесва , не знам що го плюете ! Милен Василев може и да го пускат отляво , но е десничар ( спокойно може да играе и отдясно , макар че за мен той не става за футболист на Левски , както и Илиян Йорданов ) . Да ти припомня ли ,че Прохазка не напразно беше пускан някои контроли като десен бек ( Именно за да може да замести Дъстли , Пелето също е играл мачове като бек ) . Михелич е добър и ще играе доста мачове - повярвай ми ! Айде спри да се изказваш неподготвен ,че ми писна да чета безсмислени коментари !
ralka_levskarka написа:tevez написа:ralka_levskarka написа:turbogena написа:Боже Господи!Да разбирам ли ,че Милиев ще почне титуляр и в Бургас?!?!
Пламен Димов май не може да играе срещу Черноморец
И защо да не може? Той не е под наем, че да има забрана да не играе срещу бившия си отбор
Всъщност аз не знам, просто ..
1977 написа:2.Наложената двойка защитници е Везалов и Пл.Димов(втория няма да играе първия мач с Черноморец)
В Гонг казаха, че си бил изкарал червен картон, мисля в мач за купата, заради това няма да може да играе в първия мач

Еее, това е малко успокоение и отговор на въпроса к'во по дяволите прави Милиев като титуляр!!
[quote="PFK_Levski"][/quote]
Ку-ку, ти имаш ли некой на горния етаж, че да ме коментираш мене бе младеж? Пикльото ще ми казва кой има смислен и кой не коментар? Я я, ми посочи къде съм казал за " по-доброто на Пламен Димов"? И не съм видял да е направил всички "дуСпи", виж дуЗпа може и да е направил. Тва за Прохазка че е десен бек, за да замества Дъстли... все едно не съм го прочел. Като ти е писнало да ми четеш коментарите не ги чети! Имаш една опцийка в профила, маркирай я и повече няма да ми четеш коментарите. Бахти капацитетите в тоя форум, къде ми се изживяват кат последна инстанция. Сакън на некой мнението да се различава от това на стадото!
Ку-ку, ти имаш ли некой на горния етаж, че да ме коментираш мене бе младеж? Пикльото ще ми казва кой има смислен и кой не коментар? Я я, ми посочи къде съм казал за " по-доброто на Пламен Димов"? И не съм видял да е направил всички "дуСпи", виж дуЗпа може и да е направил. Тва за Прохазка че е десен бек, за да замества Дъстли... все едно не съм го прочел. Като ти е писнало да ми четеш коментарите не ги чети! Имаш една опцийка в профила, маркирай я и повече няма да ми четеш коментарите. Бахти капацитетите в тоя форум, къде ми се изживяват кат последна инстанция. Сакън на некой мнението да се различава от това на стадото!
tevez написа:Еее, това е малко успокоение и отговор на въпроса к'во по дяволите прави Милиев като титуляр!!
Аз говорих с Илиан да го налага

Само Левски!