Левски - Локомотив Москва 06.02./17:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: Левски - Локомотив Москва 06.02./17:30

Мнениеот honda » 06 фев 2013 12:34

сини богове написа:Прохазка крило??????????? Илиан пак полудя!!!

Това е титулярната позиция на която Прохазка е играл най-дълго време и на тази позиция става титуляр в националния отбор на Словакия, макар че не съм сигурен дали ще играе точно на тази позиция.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 фев 2013 12:44

honda написа:Това е титулярната позиция на която Прохазка е играл най-дълго време и на тази позиция става титуляр в националния отбор на Словакия, макар че не съм сигурен дали ще играе точно на тази позиция.

Ммм, в двата мача на Търнава срещу нас игра на поста - "Човекът зад нападателя".

Но така или иначе Прохазка няма нито бързината, нито техниката, нито завършващият удар за крило или "плеймейкър".
Така че това си е чиста глупост на Илиан към момента ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 фев 2013 12:57

THE G.A.M.E написа:
honda написа:Това е титулярната позиция на която Прохазка е играл най-дълго време и на тази позиция става титуляр в националния отбор на Словакия, макар че не съм сигурен дали ще играе точно на тази позиция.

Ммм, в двата мача на Търнава срещу нас игра на поста - "Човекът зад нападателя".

Но така или иначе Прохазка няма нито бързината, нито техниката, нито завършващият удар за крило или "плеймейкър".

реално позицията му е десен външен халф . за мен също няма нито техниката , нито завършваш удар, нито рязък старт иначе линейна бързина е добра. Не виждам защо в една контрола да не бъде пуснат на каквато и да е позиция.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 фев 2013 12:58

THE G.A.M.E написа:

реално позицията му е десен външен халф . за мен също няма нито техниката , нито завършваш удар, нито рязък старт иначе линейна бързина е добра. Не виждам защо в една контрола да не бъде пуснат на каквато и да е позиция.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 фев 2013 13:05

honda написа:реално позицията му е десен външен халф . за мен също няма нито техниката , нито завършваш удар, нито рязък старт иначе линейна бързина е добра. Не виждам защо в една контрола да не бъде пуснат на каквато и да е позиция.

Е, те го пробваха есента ( колкото и малко да игра ) ... В 1-2 случая на крилото и беше незабележим, което не е добре за крило. :roll:

Но след като всички виждаме, че момчето няма качества за фланга ( явно габаритите и чисто индивидуалните качества не му позволяват ) ... Просто не искам да вярвам, че Илиев не го е видял това.
И според мен от тук натам, Прохазка - крило, е преекспониране и от няма и къде.
Особено пък срещу качествен тим като Локомотив М.

Но да видим ... Ако го предават мача де, щото наистина може и да не е на фланга и ние тука да хабим нерви напразно. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Ghost Rider
Контакти:

Мнениеот Ghost Rider » 06 фев 2013 13:08

Ще можем ли да го гледаме в спиртал?

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 06 фев 2013 13:47

honda написа:
сини богове написа:Прохазка крило??????????? Илиан пак полудя!!!

Това е титулярната позиция на която Прохазка е играл най-дълго време и на тази позиция става титуляр в националния отбор на Словакия, макар че не съм сигурен дали ще играе точно на тази позиция.

Не съм гледал Прохазка в националния на Словакия, но съм го гледал като крило в Левски и както може би 90% от съфорумците тука са забелязали, на тази позиия е просто трагичен. На всички останали е само слаб.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 06 фев 2013 15:09

konvoec написа:Спортал дали ще вземат да излъчат и тоя мач или много пари ще им дойдат?

Съмнявам се, че ще го излъчат!
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 06 фев 2013 15:19

Иначе за мача,с тая защита от новобранци очаквам да допуснем поне два гола :roll: Ще бъде интересно кой ще бъде мистериозния играч,който ще дойде тази вечер и дали ще бъде качествен плеймейкър,типична десятка?Силно се надявам,успех на Левски и дано да докажем,че сме класа!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

way
Контакти:

Мнениеот way » 06 фев 2013 15:53

eelche написа:Иначе за мача,с тая защита от новобранци очаквам да допуснем поне два гола :roll: Ще бъде интересно кой ще бъде мистериозния играч,който ще дойде тази вечер и дали ще бъде качествен плеймейкър,типична десятка?Силно се надявам,успех на Левски и дано да докажем,че сме класа!

Това ще да е Меси днеска след мача на Аржентина идва и подписва ,а това че ще преподписва с Барселона е просто блъф да не се разкрият на Тонев плановете

Върни се в “Архив”