Жозе Моуриньо (фен тема) треньор на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Жозе Моуриньо (фен тема)

Мнениеот fcb_bg » 27 яну 2011 21:28

Madridist написа:Много силно интервю, прочетох го два пъти. Особено думите- Не аз съм провокаторът, светът е лицемерен.. Много точно,аз лично уважавам хора като Моуриньо,защото той се показва такъв какъвто е, не се прави на добър и тих, само защото така е правилно. Относно останалите неща, никъде не говори за напускане, но фактът,че постоянно се говори в медиите за това, сам по себе си ме притеснява,а това не може да не оказва влияние върху играчите. Все пак си мисля,че е нелепо да се говори за провален сезон,след като сме с единия крак на финал за Купата на Краля(за първи път след 6 години), имаме изключително важени мачове с Лион и в първенството изоставаме на 4 точки,но има още много мачове на края. Барселона е фаворит,няма какво да се лъжем,но все пак докато има теоретична възможност трябва да се борим заради името Реал Мадрид. ;)

Брей, тоя човек да ни ви е станал пример за подражание? Гледам, голямо ласкаене пада. Какво стана с обещанието му за работа с школата? Сигурно Барселона са лицемери в очите му, защото той постоянно отправя някакви ин/директни нападки в тази посока? В Англия и Италия си беше абсолютно същия обвиняващ. Сигурно е и прав, когато протестира срещу нещо, а когато това е в негова изгода си мълчи? Такъв човек какъв епитет носи? Какъв човек бяга от нормалните въпроси на журналистите и праща други да извиват очи пред тях заради неговите приказки? Кой измисли израза "паркиран автобус пред вратата"?
Имам и още много други въпроси, ама стана голяма питанка гледам.
Няма как да уважавам човек, който е изял големия пердах от тия които бъзикаше половин сезон и после каза "пфф, голямата работа 5-0..." и след 2 дни си започна пак подмятанията по медиите.
Шустер ми беше много симпатичен, защото и той не цепеше басма никому, казваше си всичко, но не го правеше така дразнещо и арогантно. Каза си човека как стоят нещата и му биха шута. За разлика от Моу, който в такъв случай ще изкара Папата виновен, само за да си измие ръцете. Нееее, той никога не е виновен. Ти да си чул да казва нещо подобно?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 яну 2011 21:42

fcb_bg ако прочетеш интервюто той не казва нищо лошо против Барселона,дори напротив - Съревноваваме се с един тим, за който аз казвам, че е завършен продукт. Продукт на многогодишна работа по една и съща философия, една и съща игрова идея, разполагащ с оформени и шлифовани в школата футболисти. Много рационално и точно изказване.
Също така,аз лично напълно го оправдавам за това,което направи след последното "Ел Класико". Естествено,че загубата беше тежка и срамна за Реал Мадрид, това му е напълно ясно на Моуриньо,но ти какво искаш да каже- "Край,хвърляме кърпата, първенството свърши,пускаме юношите докрая и ще се съсредоточим за ШЛ и Купата". Естествено,че като треньор от световна класа ще се опита максимално да не срива психиката на своите футболисти,която беше достатъчно срината, а да обясни,че говорим не за загубен трофей,а за загубени три точки.
А относно ласките,не виждам нищо лошо. В Барселона, има един наш сънародник,който е легенда за всички фенове на този отбор(предполагам и за теб), който по отношение на арогантност и простащина е много над Жозето, но никога няма да тръгна да говоря,как може да харесвате такъв човек. Да, може да бие журналисти, да говори глупост след глупост,но си го харесвате,защото е велик футболист. Както Жозе е велик треньор ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 яну 2011 21:56

Едно-две изречения в интервю не могат да заличат приказките му по адрес на Барселона през сезона, камо ли от Челси. И аз както четох, от въпроса за Барселона, той пак се опитва да изкара Реал суперотбор със статистика и със забягването си към Шл. Алооо, Моу, кой голям отбор вече гледа сериозно на групите там? И не, не да хвърля кърпата, далеч съм от тази мисъл. Но е малко абсурдно да кажеш, че 5-0 е нищо, още повече като знаем как игра Реал.
Колкото до Камата... ами, да ти кажа с неговите мачове изпитах емоции в живота, които едва ли пак ще изживея. И шапка му свалям за това. САЩ '94 и последвалите квалификации са мегафутболното изживяване. И той си го казва - аз ви мразя клуба и толкова. Не извърта нещата като Моу. Иначе си е селчо, съгласен съм.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 27 яну 2011 22:01

fcb_bg
Той когато му беше наложително ви би.Не ви даде вода да се напиете.Не очакам да го обичате естествено.В интерюто казва много истини според мен.Относно това което казва за Барса е много обективно.Тука в това интервю говори за Мадрид и все неща които са истина.
Твоята реакция е малко "гузен негонен бяга".Според мен когато говори за лицмерие е насочено към хората които го критикуват когато той напада съдиите.И също така към Валдано,относно това че му плащат толкова много пари а работи за свойте интереси като ги слага пред тези на клуба.
Кое не е вярно? Че съдиите не ощетяват клубовете ли ? Ако не е, защо тогава всички в хор започват да го нападат когато той абсолютно справедливо напада съдийте?Ако съдийте бъркат а никой не им казва в очите че го правят,тези които не им казват какви са? Не са ли лицемери?
А когато Валдано обявавя че няма конфликт между тях и се държи "политически коректното" , а в същност не е така ,това не е ли лицемерие?
Въобще къде забъркваш Барселона в това интервю, като единственото което казва за Барса е също истина.Казва че Баселона е клуб в който от години се работи в една посока и за това има резултати.На теб какъв ти е пробелема не знам?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 яну 2011 22:04

Аз трябва да започна да си записвам оправданията и изцепките му, и да ги пускам тук.
- Г-н Моуриньо, защо Бензема е в такава голова суша?
- Е, в други отбори също има играчи които струват много милиони, които също не вкарват.
И край въпросът е приключен. Нещо неясно? А, де?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 яну 2011 22:10

fcb_bg написа:Едно-две изречения в интервю не могат да заличат приказките му по адрес на Барселона през сезона, камо ли от Челси. И аз както четох, от въпроса за Барселона, той пак се опитва да изкара Реал суперотбор със статистика и със забягването си към Шл. Алооо, Моу, кой голям отбор вече гледа сериозно на групите там? И не, не да хвърля кърпата, далеч съм от тази мисъл. Но е малко абсурдно да кажеш, че 5-0 е нищо, още повече като знаем как игра Реал.
Колкото до Камата... ами, да ти кажа с неговите мачове изпитах емоции в живота, които едва ли пак ще изживея. И шапка му свалям за това. САЩ '94 и последвалите квалификации са мегафутболното изживяване. И той си го казва - аз ви мразя клуба и толкова. Не извърта нещата като Моу. Иначе си е селчо, съгласен съм.

Ами аз от Челси не помня, не следя от близо този клуб, но през сезона нямам спомен да е казал нещо обидно против Барселона.Помня едно интервю,в което каза,че ако е президент на някой клуб, ще иска Гуардиола да му е пожизнен треньор. Относно лицемерите, sl321 го каза много точно, ако си мислиш,че визира някой от Барселона според мен грешиш. Визира Валдано,който му е истинския враг, още с идването на "Бернабеу" и му прави всякакви опити да е на контра.
Относно Стоичков, при него, арогантността граничи със селяния и простотия. Но искам да отбележа също,че за мен това е най-големият български футболист, не знам кой набор си, но тези неща за САЩ 94 и квалификациите за европейското в Англия, са един от най-хубавите ми моменти въобще в живота. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 яну 2011 22:14

fcb_bg написа:Аз трябва да започна да си записвам оправданията и изцепките му, и да ги пускам тук.
- Е, в други отбори също има играчи които струват много милиони, които също не вкарват.

И това според теб е супер заяждане. Лъжа ли е казал.По цял свят има футболисти струващи милиони и не вкарващи голове. Ако някой се чувства гузен,си е негов проблем. ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 яну 2011 22:16

sl321 написа: fcb_bg
Той когато му беше наложително ви би.Не ви даде вода да се напиете.Не очакам да го обичате естествено.В интерюто казва много истини според мен.Относно това което казва за Барса е много обективно.Тука в това интервю говори за Мадрид и все неща които са истина.
Твоята реакция е малко "гузен негонен бяга".Според мен когато говори за лицмерие е насочено към хората които го критикуват когато той напада съдиите.И също така към Валдано,относно това че му плащат толкова много пари а работи за свойте интереси като ги слага пред тези на клуба.
Кое не е вярно? Че съдиите не ощетяват клубовете ли ? Ако не е, защо тогава всички в хор започват да го нападат когато той абсолютно справедливо напада съдийте?Ако съдийте бъркат а никой не им казва в очите че го правят,тези които не им казват какви са? Не са ли лицемери?
А когато Валдано обявавя че няма конфликт между тях и се държи "политически коректното" , а в същност не е така ,това не е ли лицемерие?
Въобще къде забъркваш Барселона в това интервю, като единственото което казва за Барса е също истина.Казва че Баселона е клуб в който от години се работи в една посока и за това има резултати.На теб какъв ти е пробелема не знам?

Изобщо не говоря за интервюто, както виждаш. Когато трябваше ни би, прав си. Когато беше безсилен, накара човека да си хвърли свирката. Когато падаше с Челси, викаше "е, да, ама кога са ни били 11 на 11, а?"
И ти незнам защо мислиш, че води кръстоносна война със съдиите заради общото благо? Наистина ли му дреме, че на Алмерия не са им дали дузпа срещу еди-кой си, освен ако не е съперник за титлата? Той изкара виновни всички в клуба, че не правят нищо, а съдиите си свирят против Реал всеки мач. РЕАЛ, забележи! Съдиите в Италия не му ли бяха пак виновни? Или в Англия? Ако не са съдиите, ще е нещо друго. Сега е спрял заигравката с Барселона и съдиите, защото си има по-голям проблем на главата. Моу е голям карък, че дойде в момента на силния Барселона, но и е голям късметлия, че конкуренцията в Испания сега е отчайваща.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 яну 2011 22:23

Madridist написа:
fcb_bg написа:Аз трябва да започна да си записвам оправданията и изцепките му, и да ги пускам тук.

И това според теб е супер заяждане. Лъжа ли е казал.По цял свят има футболисти струващи милиони и не вкарващи голове. Ако някой се чувства гузен,си е негов проблем. ;)

Не, не е заяждане. Това беше нормален въпрос на журналист от "Марка", който получи нормален отговор.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 27 яну 2011 22:39

В моето мнение когато казвам:"Че съдиите не ощетяват клубовете ли ?" го казвам с въпрос към теб.Ако ти мислиш че не ги ощетяват кажи,за да спра да се хабя.
Естествено че ще защитава собствения си клуб и не му пука за Алмерия.Но тогава въпроса е : На кой му пука за Алмерия? Къде са ония на които им пука когато ги ощетяват? Или те са ония лицемери за които той говори? Те са ония които го нападат когато защитава собствения си клуб,при положение че те са ощетявани не един и два пъти. Не е ли трябвало и те защитят клуба си когато са ги ощетили? За това ли сега го критикуват,защото и те са знаели че трябва да го направят но са се държали лицемерно и "политически коректното" и сега няма как да изразят яда си към самите тях че не са били честни когато е трябвало да се защитят? А пък ако са защитавали клуба си когато е било нужно и сега са критици,не са ли пак лицемери?
Какво лошо има когато клубът който ръководиш и бъде ощетен от съдии да го каже. И защо пък трябва когато подпирането е в обратната посока пак той да го казва,че клуба му е подпрян.Оня където е на другия клуб къде спи.
Става ли ти ясно какво ти пиша или е излишно да го пиша?

Кое не е вярно което той казва? И ако твоите думи са насочени не за това интервю кажи, че аз останах с впечатление че са продиктувани точно от него.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Върни се в “Архив”