Madridist написа:Много силно интервю, прочетох го два пъти. Особено думите- Не аз съм провокаторът, светът е лицемерен.. Много точно,аз лично уважавам хора като Моуриньо,защото той се показва такъв какъвто е, не се прави на добър и тих, само защото така е правилно. Относно останалите неща, никъде не говори за напускане, но фактът,че постоянно се говори в медиите за това, сам по себе си ме притеснява,а това не може да не оказва влияние върху играчите. Все пак си мисля,че е нелепо да се говори за провален сезон,след като сме с единия крак на финал за Купата на Краля(за първи път след 6 години), имаме изключително важени мачове с Лион и в първенството изоставаме на 4 точки,но има още много мачове на края. Барселона е фаворит,няма какво да се лъжем,но все пак докато има теоретична възможност трябва да се борим заради името Реал Мадрид.
Брей, тоя човек да ни ви е станал пример за подражание? Гледам, голямо ласкаене пада. Какво стана с обещанието му за работа с школата? Сигурно Барселона са лицемери в очите му, защото той постоянно отправя някакви ин/директни нападки в тази посока? В Англия и Италия си беше абсолютно същия обвиняващ. Сигурно е и прав, когато протестира срещу нещо, а когато това е в негова изгода си мълчи? Такъв човек какъв епитет носи? Какъв човек бяга от нормалните въпроси на журналистите и праща други да извиват очи пред тях заради неговите приказки? Кой измисли израза "паркиран автобус пред вратата"?
Имам и още много други въпроси, ама стана голяма питанка гледам.
Няма как да уважавам човек, който е изял големия пердах от тия които бъзикаше половин сезон и после каза "пфф, голямата работа 5-0..." и след 2 дни си започна пак подмятанията по медиите.
Шустер ми беше много симпатичен, защото и той не цепеше басма никому, казваше си всичко, но не го правеше така дразнещо и арогантно. Каза си човека как стоят нещата и му биха шута. За разлика от Моу, който в такъв случай ще изкара Папата виновен, само за да си измие ръцете. Нееее, той никога не е виновен. Ти да си чул да казва нещо подобно?