Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:00
Пък и все пак мача е дерби,дано БНТ дават мача.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
ТВ7 естествено, че имат право, но едва ли офертата им е по-добра от тази на ТВ+. Който даде повече пари, той взима излъчването.
-
- Контакти:
Супер, пак ще се търсят стриймове. Тук сме каменна ера, братче! Да ме накарат да си пусна Булсат, да им купя оборудвания, всичко и накрая ще вземат мтел да си създадат собствена телевизия и да купят мачовете. Е така, да си плащаш. Ама така е, с тия телевизии. Днес какви ли не предавания спряха, за да дават за патриарха, а турски сериал си вървеше по нова. Е така, мамицата им на всички бабички и идиоти, за които тия телевизии правят продукция. Ние футболните фенове, определени като лумпени и хулигани, ще си чакаме само някой да БЛАГОВОЛИ да ни подхвърли мач на любимия отбор и да ни цакат както си искат...
- Levski4Ever
- Контакти:
Споко бе. БНТ-то ще го дават.
http://bnt.bg/bg/programme/index/1/bnt_1/10-11-2012
http://bnt.bg/bg/programme/index/1/bnt_1/10-11-2012

-
- Контакти:
Аз ти говоря попринцип, не за този мач конкретно. Този мач ще е по БНТ, а другите? Иначе съм се информирал достатъчно добре, за да знам по коя телевизия е 

Re: Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:30
DaNi_mLaDeNoV написа:pehopeho написа:Бъркаш сладурано! Дори и със седем човека от отбор мача продължава. При пет изгонени от отбор се прекратява. Това съм го виждал на живо и то няколко пъти. В по-долните групи, идват две коли - 7 играча и треньора. Съдията свири начало на мача и в 20 сек. един се хваща за крака и пада. Казва, че се е контузил и не може да продължи и мача се прекратява. Това се прави с цел да се избегне евентуално наказание при неявяване на даден отбор за мач. Даже може да пътува и с юношите.
[offtopic]Мисля, че на световното в Италия 1990 година, Камерун играха с 8 човека срещу Аржентина. Имаха 3 изгонени и не си спомням, но или биха или направиха равен. Беше голям майтап. Мача беше още в груповата фаза. Едва ли помниш, била си много малка.[/offtopic]
да прав си и аз знам че е при 5ма а и Левски може да не бие 3-0 защото при служебна победа към броя на вкараните голове се добавя 3 имаше такъв случаи преди 4-5 години на Локо (Мз) - ЦСКА Локо откри към 60-70 мин с гол на И.Иса . Тогава агитката на ЦСКА нахлу на терена и мача беше прекратен и обявена за служебна победа с 4-0 за Локо(Мз).
3-ма изгонени е максимука т.е. 8 играчи е минимума с който един отбор може да играе. Поне така е било винаги откакто гледам футбол, повече от 20 години, освен ако не са променили нещо в тази посока, но не ми се вярва!
- ralka_levskarka
- Контакти:
А сега де 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Юношеският национал на България Борислав Цонев попадна в групата на Левски за мача с Ботев Враца. Талантът се завърна от Унгария, където игра при успешните квалификации за своя национален тим. Цонев се намира в добра форма и мястото сред 18-те не е голяма изненада. На практика Борислав заема мястото на Станислав Ангелов, който пропуска двубоя поради травма.
Ето и 18-те на които ще разчита Илиан Илиев срещу тима на Тони Здравков:
Вратари – Пламен Илиев и Ивайло Василев
Защитници – Дъстли Мюлдер, Нуно Пинто, Ромейн Ели, Даниел Димов, Орлин Старокин и Александър Башлиев
Полузащитници – Христо Йовов, Роман Прохазка, Владимир Гаджев, Борислав Цонев и Марсиньо
Нападатели – Симеон Райков, Илиян Йорданов, Жоао Силва, Базил Де Карвальо и Кристовао Рамос
Мачкаме 5:0 и след това приземяваме Лудогорец на втора позиция 

-
- Контакти:
Re: Левски - Ботев Враца | 10.11.2012 | 16:30
harka1914 написа:3-ма изгонени е максимука т.е. 8 играчи е минимума с който един отбор може да играе. Поне така е било винаги откакто гледам футбол, повече от 20 години, освен ако не са променили нещо в тази посока, но не ми се вярва!
По принцип в различните национални първенства може да е различно, но без съмнение общоприетото правило е за минимум 7 човека от отбор...