Да, така е наистина. Тогава треньор на тима ни беше Иван Вутов. Много слаби бяха гостуванията, почти всеки мач го губихме.
А за Гонзо се знае много добре.
Иван Вутов беше човекът, който ни извади от пропастта. Или по - точно един от многото. Първо беше Лафчис, после - Жужо, накрая - Вутов. После всички помнят какво се случи в САЩ.
Берое - ЛЕВСКИ 1:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Берое - ЛЕВСКИ /5 кръг, А група/ - 15 септември, 18:00
Ако Левски играе както досега на Берое ще е нужен късмет и за Х. Просто Левски уцели начина на игра, който да компенсира недостатъците на отбора и засега това върши работа.
Единствения проблем е боя, който Берое отнесе в Овча купел, ако решат да се реваншират на публиката.. знам ли, Левски има навика да се огъва понякога и сам да се бие.
Единствения проблем е боя, който Берое отнесе в Овча купел, ако решат да се реваншират на публиката.. знам ли, Левски има навика да се огъва понякога и сам да се бие.
[center]
[/center]

Дойде ми до гуша от закани. Първо Черноморец щяха да ни изненадат, после Ботев щяха да ни покажат новото си лице, Монтана - да ни скочат, Черно море- да нарушат традицията. Сега и Берое. Народът е казал: "Всяка жаба да си знае гьола".
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
wilge написа:Дойде ми до гуша от закани. Първо Черноморец щяха да ни изненадат, после Ботев щяха да ни покажат новото си лице, Монтана - да ни скочат, Черно море- да нарушат традицията. Сега и Берое. Народът е казал: "Всяка жаба да си знае гьола".
Точно така, Берое си знаят гьола. С едно обаждане им наредиха да си вземат иво главата и да ни пратят Везалов, сега с още едно обаждане ще им наредят да не се натягат много, да не стане някой сакатлък, различен от 2. Стария апаратчик бай Вуцан е изпекан в тези игри. Шеф на Берое в момента е един келеш 79 набор, сложен за параван от баш Гербаджията в Раднево

Не се изхвърляйте много,колкото и в добра форма да сте.Истината е,че Берое до мача със Славия игра силен футбол,но не знам защо се получи така последния мач.Ако момчетата си повярват съм сигурен,че можем да се поздравим с победата.Успех на Левски,но не и срещу нас 

[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]
kreedz написа:Не се изхвърляйте много,колкото и в добра форма да сте.Истината е,че Берое до мача със Славия игра силен футбол,но не знам защо се получи така последния мач.Ако момчетата си повярват съм сигурен,че можем да се поздравим с победата.Успех на Левски,но не и срещу нас
Споко ние сме ви вкарали троянски кон

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
mikata написа:Бой между ултраси на Левски и Берое в сектор "Б"
http://football.sportal.bg/video.php?category=1
Биха е много относителна дума в този случай! По-скоро ултраси на Левски по-нашамариха (е правилната) тези на Берое!

Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 08 сеп 2012 23:50, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]