sneludik написа:"С Ивайло Петев също ще разговаряме, за да чуем неговото мнение относно това какво трябва да се свърши. Не знам защо не е бил сигурен в оставането си, но предполагам, че не е бил сигурен в това дали ще може да класира отбора в Шампионската лига"
http://tv7.bg/sport-news/bulgaria-football/9755325.html
Шшшшштттт...да не съм чул и гък...
Как е възможно фенова на други отбори да оценява това което постигнахме с Ивайло Петев,а вие не?
Тази година завършваме първенството с повече точки от миналото
И стига с това,че не давал шанс на новите играчи(Кейсара,Моци,Безяк-са наложиха в отбора),с куците магарета какво да прави???Нали не си мислите,че сам той определя кой да се купи и кой да се продаде-ха!Стига с това,че не може да се справя във възлови мачове-във футбола понякога и късмета е определящ-още повече,че твърдо вярвам,че съдията ни закупа в Загреб и няма да отстъпя от позицията си.)
Стига с това да си ходи-има фенове,които са зад него!
Щом човек като Домусчиев,оценява и вярва на Петев,кои сте вие,че искате смяна на треньорското ръководство?
Нима си мислите,че Петев ще си тръгне без Дерменджиев,ха-такъв екип ще бъде забърсан на момента,
губещи ще сме ние феновете и отбора!
Колкото и да се говори ,че именно собственика налага този стил на игра,Петев вече го е заучил и няма да е трудно да ги наложи в друг отбор.
Поклон,че направи от футболисти бършещи пейките обичани и търсени такива!
После да си говорим,че не дава шанс

Edit: Ако и този път отпаднем нелепо,ще си направя сепуко!

Уважавам ти мнението, но не мога да се съглася с теб. Аз смятам, че в "Лудогорец" има футболисти, с които дори без трансфери може да се аткуват поне групите на ЛЕ. Какво остава за нашето първенство? Футболистите направиха треньора ни такъв, а не той тях, което не е нормално... Сега по точките ти:
- Кайсара и Моци - неизменни титуляри в румънското и португалското първенство, вторият е бивш национал. Това, че са се наложили не го примем, защото това са доказани футболисти.
- Безяк не съм убеден че се е доказал все още. Да, разигра се в последните мачове и показа качества, но все още не ни е вадил от ключов мач. Имам надежди за него, дано продължава така. Замисли се обаче ако Гъргоров беше останал, щяхме ли да видим Безяк през пролетта и щеше ли да му се даде шанс за повече от 10 мин. на мач?
- Ако треньорът не одобрява футболистите, с които той лично ще работи не знам кой трябва да го прави? Има си скаути, има си бюджет, но ако треньорът каже "не", това означава "не". Все още не сме като "червените" при които треньорът е просто пешка.
- Възловите мачове. Да бройм ли мачовете с най-голям заряд? Колко от тях спечелихме? "Динамо", "Левски", "ЦСКА"? Като тегля чертата не сме на плюс. Да не говорим, че някой от мачовете, които спечелихме бяха с късмет (нещо, което не е вечно).
- Загреб. Не искам да говоря за това - съдията може да ги е подпрял, но сами си вкарахме вълка в кошарата, точно както направихме и срещу "Левски". Ако в последния шампионски мач срещу нас имаме с една идея по-грамотен отбор (каквито са в ЕКТ), щяхме да си тръгнем с разлика.
- Хубаво е, че има фенове зад себе си, всеки треньор има нужда от това, но просто аз не съм един от тях. Това, че пиша във форум, не означва, че като отида на стадиона го замярам с домати и развявам бялата кърпичка. Имам си мнение и го споделям, точно както и вие.
- Не виждам проблем Дерменджиев да остане, при положение, че се събра с Петев именно в Разград. Това не са Наско и Мъри.
- Този стил не се налага ей така. Трябват ти играчи, а смея да твърдя, че голяма част от тях в нашето първенство играят именно при нас. Плюс това отборът изневерява на стила си.
Ще допълня още, че евентуална смяна на Петев не трябва да е самоцел, а да има точна идея кой ще го наследи. Вярвам, че добрият треньор е половин отбор. Ако ще ми сменят Петев с някой от познатите лица в българския футбол - не благодаря. Но ако се намери специалист, било то и чужд - защо не? А такива има, ще дам пример само с Йоан Андоне, на когато не се даде възможност да работи на "Армията", а две години по-късно победи "Юнайтед".