slash1912 написа:Jax написа:Avanti_Ragazzi написа:Нищо, че на вашият стадион абсолютно винаги целият сектор Б е празен по-принцип!
Просто си има квоти и това е, нито вие ще дадете на Левски, ЦСКА и Локо Пд 5000 билета (въпреки, че има свободно място за тези бройка в целият ви сектор Б), нито Левски, ЦСКА и Локо Пд ще ви дадат 5000 билета на вас?
Струва ми се, че бъркаш секторите на ст. "Христо Ботев" -
LinkВляво от централната трибуна е сектор Б1, но в случай, че говориш за него- той също винаги е пълен.
Иначе за броя на билетите си напълно прав.
За трибуната на която е сектора за гости става дума!
Под Сектор Б обикновено се има в предвид освен агитката на Левски, така и южните трибуни на стадионите в България!
От камерите,разположени в сектор А се вижда буферната зона между Трибуна Изток и сектора за гостуващите фенове (сектор Б).Тази буферна зона е по-голяма,защото агитката на Ботев е на ТИ (сектор В),а не както на ЦСКА примерно,която е зад другата врата.Сега разбра ли,защо там е винаги празно?[/quote]
На мен това ми е пределно ясно и го знам!
Просто давах пример, че има място за 5000 гостуващи фена, но никога няма да дадете толкова билети нищо, че има място! По-същата логика и другите е нормално да не ви дадат 5000!!! Това даже е смешно да го обсъждаме дори, защото както казах никой няма да даде толкова билети на гостуващите фенове в България.Просто е абсурдно това нещо, само на Левски-ЦСКА се раздават подобни бройки, дори повече. Но там мача се играе на неутрален стадион!