ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: 19.08.12 - ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/

Мнениеот Rivaldo10 » 12 авг 2012 13:11

gargamel написа:Принципно квотата за гостуващи фенове е за да гарантира,че ще има максимален брой места за домакините.При положение,че не можете да си изпълните секторите,желанието ви да ни ограничите изкуствено издава само...страх :!: Смешно и жалко е да се титулуваш "отбора на народа" и да те е страх,че ще гостуваш на собствения си стадион :)

Вие се съберете повече, елате, място ще ви се намери, бъди спокоен. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 авг 2012 13:13

slash1912 написа:
Jax написа:
Avanti_Ragazzi написа:Нищо, че на вашият стадион абсолютно винаги целият сектор Б е празен по-принцип!

Просто си има квоти и това е, нито вие ще дадете на Левски, ЦСКА и Локо Пд 5000 билета (въпреки, че има свободно място за тези бройка в целият ви сектор Б), нито Левски, ЦСКА и Локо Пд ще ви дадат 5000 билета на вас?

Струва ми се, че бъркаш секторите на ст. "Христо Ботев" - Link
Вляво от централната трибуна е сектор Б1, но в случай, че говориш за него- той също винаги е пълен.
Иначе за броя на билетите си напълно прав.

За трибуната на която е сектора за гости става дума!
Под Сектор Б обикновено се има в предвид освен агитката на Левски, така и южните трибуни на стадионите в България!

От камерите,разположени в сектор А се вижда буферната зона между Трибуна Изток и сектора за гостуващите фенове (сектор Б).Тази буферна зона е по-голяма,защото агитката на Ботев е на ТИ (сектор В),а не както на ЦСКА примерно,която е зад другата врата.Сега разбра ли,защо там е винаги празно?[/quote]

На мен това ми е пределно ясно и го знам!
Просто давах пример, че има място за 5000 гостуващи фена, но никога няма да дадете толкова билети нищо, че има място! По-същата логика и другите е нормално да не ви дадат 5000!!! Това даже е смешно да го обсъждаме дори, защото както казах никой няма да даде толкова билети на гостуващите фенове в България.Просто е абсурдно това нещо, само на Левски-ЦСКА се раздават подобни бройки, дори повече. Но там мача се играе на неутрален стадион!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 12 авг 2012 13:19

Rivaldo10 написа:
gargamel написа:Принципно квотата за гостуващи фенове е за да гарантира,че ще има максимален брой места за домакините.При положение,че не можете да си изпълните секторите,желанието ви да ни ограничите изкуствено издава само...страх :!: Смешно и жалко е да се титулуваш "отбора на народа" и да те е страх,че ще гостуваш на собствения си стадион :)

Вие се съберете повече, елате, място ще ви се намери, бъди спокоен. ;)

Дано,това е най-добрия вариант.Дайте ни колкото билета ни трябват-едва ли ще са повече от 4-4500,а пък за вас 15-18000 трябва да ви стигнат.Иначе хората пак ще си дойдат,но без билети и ще стане голяма идиотия :idea:

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 12 авг 2012 13:22

Майни, виждам ще сте доволни на равен ? Ето това показва манталитета на ботевистите,които явно подкрепят отбора си, за да докажат какви фенове са и на левскарите, които очакват само победи, за да върви напред ОТБОРА. "Ще ви е доста трудно"е хубаво де.. на вас няма ли да е също толкова трудно ?Пак ви го казвам за вас най-важното е да имате повече фенове от колкото отбора ви да побеждава. Това не говори добре за отбор на 100 години.Както и да е .. дано не сте се завърнали в А група да играете с 11 човека в защита ? т.н антифутбол .Нямам нищо против 3000 та и 5000 канари да има, стига да се държат възпитано и да няма проблеми след мача. Последния мач, между двата отбора ,от който имам спомени е ... 6:0 :idea:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 авг 2012 13:23

gargamel написа:
Avanti_Ragazzi написа:
sokkoban написа:Въпросът е дали Левски, ще заложи на изпитаното средство - нападателно трио в състав: главен съдия и помощници!
Това е главния въпрос в този мач, ако всичко се свири 50/50 най-много да додрапат до някой боеви Х
Относно бройката искам да питам сините, дали предпочитат дерби с 2500 гости, или зрелище с 5000 гостуващата агитка!

Ти ако събереш 5000 човека в сектор Г на Герена, аз лично ще ти дам 1 000 000 лева! :lol: :lol: :lol: :lol:

Повече от 3500 посмъртно тоя сектор в сегашният си вид няма как да събере, но явно ти на Герена не си ходил никога и си говориш ей така на изуст тия неща :lol: !!!

Въпроса е, че вие няма да дадете на никой друг отбор повече от 2000 билета за вашият стадион нали така? Защо тогава някой да ви дава на вас? Нима вие ще ни дадете пролетта 5000 билета или на Локото за вашето дерби. Просто няма начин, това ще е пълен абсурд. Нищо, че на вашият стадион абсолютно винаги целият сектор Б е празен по-принцип!

Просто си има квоти и това е, нито вие ще дадете на Левски, ЦСКА и Локо Пд 5000 билета (въпреки, че има свободно място за тези бройка в целият ви сектор Б), нито Левски, ЦСКА и Локо Пд ще ви дадат 5000 билета на вас? Да не говорим за Миньор, Пирин ГД и най-вече Лудогорец където и 1000 билета няма да видите а доста по-малко. Но в А група е така 10% и това е, другото е на добра воля от клуба домакин!

Принципно квотата за гостуващи фенове е за да гарантира,че ще има максимален брой места за домакините.При положение,че не можете да си изпълните секторите,желанието ви да ни ограничите изкуствено издава само...страх :!: Смешно и жалко е да се титулуваш "отбора на народа" и да те е страх,че ще гостуваш на собствения си стадион :)

Според мен е точно обратното, квотите са за да се гарантира правото на гостуващата публика да гледа даден мач. За да може домакина на дадена среща да няма право да спира противниковите фенове!

В Румъния в момента няма квоти и всеки клуб решава да пуска колкото си иска фенове на противника. И обикновено бройките варират от 50 до 300 билета за гостуващи фенове! :lol: :lol: :lol: А дори на много места в Европа са и забранени!!! Така, че не е точно така както го казваш!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 12 авг 2012 13:23

Ботев май доста са си повярвали да не стане като при брокерите (6-0),все пак 3-0 мисля че е резонен резултат за ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 авг 2012 13:24

Avanti_Ragazzi написа:
На мен това ми е пределно ясно и го знам!
Просто давах пример, че има място за 5000 гостуващи фена, но никога няма да дадете толкова билети нищо, че има място! По-същата логика и другите е нормално да не ви дадат 5000!!! Това даже е смешно да го обсъждаме дори, защото както казах никой няма да даде толкова билети на гостуващите фенове в България.Просто е абсурдно това нещо, само на Левски-ЦСКА се раздават подобни бройки, дори повече. Но там мача се играе на неутрален стадион!
[/quote][/quote]
Все пак нашия стадион е по-малък като капацитет.Вчера на мача със Славия,която не е особен дразнител за нас стадиона беше почти изцяло пълен.Представи си примерно на мач с вас какво ще стане.Затова тези буферни зони са толкова големи,макар че и на мен ми се иска да ги няма.Просто не ми се мисли какво може да стане,ако разстоянието между двете агитки е примерно 10 метра.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 12 авг 2012 13:29

Гаргамел .... айде спрете да се правите на голяма публика ..... каквото и да правите ... в каквато и криза да сме ние .... винаги ще сме повече от вас - капиш ?

Левски има фенове не само в София , в цяла България - вие само в Пловдив .... прави си изводите и после ми говори за "отбора на народа" ! Аз не отидох ,защото първо не съм от София , второ ( което е по-важното)- имах контрола в същия ден в 18:00 часа ..... следователно бил съм ангажиран с друго нещо ! Говоря за мача с Черноморец ... надявам се да нямам контрола следващия кръг за да дойда на мача срещу вас , но надали ще се получи , защото сигурно пак ще има контрола ... както и да е .... няма се имате за повече и за по-велики от феновете на Левски , защото не сте ! Както казах феновете на Левски са от цяла България ... вие сте само и единствено в Пловдив ... 5 000 не можете да пристигнете посмъртно в София !

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 12 авг 2012 13:34

blue avalanche написа:
KingKenny написа:Станчев се ползва в по-задни позиции. Не прави пробиви по крилото и затова игра стабилно първия мач. Засега добре, но да видим.

Какво значи "Станчев се ползва в по-задни позиции"?Че той си е десен защитник.Къде другаде да го ползват? :roll:

Артур цял мач игра като халф-бек. Станчев не направи и едно включване написал съм го, ама кой да го види.

Прогноза: 2-2
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”