СВЕТОВНА ЛИГА-ФИНАЛНА ФАЗА 2012Г. СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Re: СВЕТОВНА ЛИГА-ФИНАЛНА ФАЗА 2012Г. СОФИЯ

Мнениеот brat domingo » 03 юли 2012 23:46

yasen написа:Стойчев работи доста по-малко като време от Пранди и Стоев, не разбирам защо така му се нахвърляте всички...
Направи грешки, вярно е, но се класирахме на финалите на Св.лига миналото лято за първи път от 2007 г., там завършихме 5-ти от 8 отбора, разбихме брутално Италия с 3:0, съвсем малко не ни достигна срещу Полша и загубихме с 2:3, а те бяха домакини тогава на финалите.
После на европейското разбихме поляците с 3:0 след злополучния мач срещу Словакия...
Защо всички говорите за сметчици и за нечисти неща... ценностната система на човека продължава да деградира... замислете се!

На Стойчев защо му се нахвърляме? Кой разби отбора според теб? Ако Радо каже една дума на Матей и Андрей, още утре ще са по екипи да тренират с отбора. Обаче тази злобна душичка в момента потрива ръце и се моли нашите да падат. Защото само провалът на България ще му даде някакви козове да продължи личната си война с федерацията.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 юли 2012 00:02

THE G.A.M.E написа:Междудругото- К1 само нашите мачове ли ще предават ? :?

Това би-било глупаво решение ...

04.07.2012, 17:30
Световна лига по волейбол: Бразилия - Куба, пряко предаване от зала „Арена Армеец” в София БНТ 2

Волейбол 04.07.2012, 20:45
Световна лига по волейбол: България - Германия, пряко предаване от зала „Арена Армеец” в София БНТ 1

Волейбол 05.07.2012, 20:45
Световна лига по волейбол: Бразилия - Полша, пряко предаване от зала „Арена Армеец” в София БНТ 1

Волейбол 06.07.2012, 17:30
Световна лига по волейбол: Полша - Куба, пряко предаване от зала „Арена Армеец” в София БНТ 2

Волейбол 06.07.2012, 20:45
Световна лига по волейбол: България - САЩ, пряко предаване от зала „Арена Армеец” в София БНТ 1

Волейбол 07.07.2012, 17:30
Световна лига по волейбол: Първи полуфинал, пряко предаване от зала "Арена Армеец" в София БНТ 2

Волейбол 07.07.2012, 20:45
Световна лига по волейбол: Втори полуфинал, пряко предаване от зала "Арена Армеец" в София БНТ 1

Волейбол 08.07.2012, 20:45
Световна лига по волейбол: финал, пряко предаване от зала "Арена Армеец" в София БНТ 1

Би трябвало да дават и мача за 3-то и 4-то място. Много ще е тъпо ако не го дават.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юли 2012 10:28

Благодарско ... ;)

Това БНТ 2 ми е голям проблем, ама ще му се намери лесното ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 юли 2012 13:12

Дано започнем с победа днес срещу Германия. Иначе аз ще отида в залата още за първия мач между Бразилия и Куба ,който ще е доста интересен :)
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 04 юли 2012 13:18

turbogena написа:Дано започнем с победа днес срещу Германия. Иначе аз ще отида в залата още за първия мач между Бразилия и Куба ,който ще е доста интересен :)

И аз пожелавам успех на нашите. Дано въпреки всички скандали и опити да се провалим на тези състезания нашите покажат, че имат характер!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 04 юли 2012 13:23

Мачкаме швабите! Трябва да покажем, че дори и в този момент можем да бъдем единни! Залата трябва да се пука по шевовете и заедно ще успеем! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Само Левски!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 юли 2012 13:39

Няма да е лошо и една тема за мача срещу Германия да се направи. Аз от суеверие няма да направя. :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2012 13:51

1982 написа:
Заклет Левскар написа:Извинявам се за лаишкия въпрос, не съм голям фен на този спорт, но ми направи впечатление, че я няма Русия на финалите на Световната лига. Най-логично е, че не се е класирала, ама нещо не ми се вярва. Някой ако знае нека да пише.

И Сърбия и Русия в тази група играха с експериментални състави, рядко пускаха титулярите, защото се пазят за олимпиадата, само Куба се напъваше, защото те няма да играят в Лондон.
Италия я няма по същата причина, и те дадоха огромна почивка на титулярите си в повечето от мачовете.

Говорите глупости, без да сте гледали един мач дори.
Титулярите на Русия пропуснаха само първата седмица от турнира. Другите 3 си играха всички титуляри без Хтей (може би изпитва някакви физически проблеми, не знам).
Сърбия горе долу в половината двубои играха с резервите.
Всичко това може да се види и от статистиките от мачовете, ама кой да ги гледа.
Просто руснаците не могат да виреят там, където са и сърбите. Загубиха много важни точки от тях, затова и не са на финалите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юли 2012 13:53

Не говоря глупости, провери пак състава на руснаците в онделните турнири и ще видиш, че грешиш.
Италианците също играха основно с резерви.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2012 14:02

1982 написа:Не говоря глупости, провери пак състава на руснаците в онделните турнири и ще видиш, че грешиш.
Италианците също играха основно с резерви.

Няма какво да гледам състава, аз ти казвам, че съм им гледал мачовете. Михайлов, Мусерски и Бережко играха в почти всички двубои. В различни мачове се въртяха Сивожелез, Бирюков, Апаликов и Абросимов. Гранкин и Хтей се включиха в последния турнир. Определено не са играли с резервите. Ако някой от тези дето ти изброих наричаш резерви, значи нямаш понятие от състава на руснаците.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”