Английска Висша Лига 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Re: Английска Висша Лига 2012/2013

Мнениеот T.Henry14 » 28 юни 2012 09:49

rhaegar написа:
T.Henry14 написа:АРСЕНАЛ

Венгер тая година взима играчи много рано, все едно не е той :lol: Сега ако вземе М'Вила + добър защитник, евентуално може и да вземем някоя титла..

Мда, Мики Маус Къп например. Ако не се появи пак чичо Обафеми отнякъде.

Емирейтс къп винаги е опция :lol: :lol: :lol:
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Seryosly
Контакти:

Мнениеот Seryosly » 29 юни 2012 14:01

Изображение

Виаш Бояш поема Тотнъм този уикенд

Португалеца Андре Вияш-Боаш ще бъде обявен като мениджър на Тотнъм още този уикенд прогнозират медиите на острова.Даниел Леви е избрал именно Боаш да замени уволненият Хари Реднап на кормилото на тима от ''Уайт Харт Лейн'' . Освободените Джо Джордан и Кевин Бонд също предсказват подобно нещо да се случи. Според различни източници оставането на Гарет Бейл също е ясен знак за идването на Боаш . Първата задача на португалеца ще е да задържи звездата на тима Лука Модрич.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 юли 2012 18:19

Официално: Андре Вилаш-Боаш ще води Тотнъм

Португалецът почва незабавно работа на "Уайт Харт Лейн"

Тотнъм официално обяви, че Андре Вилаш-Боаш ще е новият мениджър на клуба. Португалецът е подписал за три години с "шпорите" и ще започне незабавно работа на "Уайт Харт Лейн". АВБ ще доведе със себе си двама помощници - Жозе Марио Роча и Даниел Соуса.

Босът на Тотнъм Даниел Леви призна, че Андре Вилаш-Боаш го е спечелил със своя дългосрочен проект, както преди една година португалецът направи това с Роман Абрамович. Впоследствие обаче АВБ бе уволнен от Челси.

"Тотнъм е велик клуб, с големи традиции в английския футбол и страхотни фенове. За мен е привилегия да водя Тотнъм. Имахме много разговори с президента на клуба и имахме сходни виждания за развитието на Тотнъм. Това е отбор, който треньор мечтае да има. Вярваме, че ще имаме големи успехи за в бъдеще", каза АВБ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 юли 2012 03:02

дългосрочен, дългосрочен :lol: колко да е дългосрочен :roll: До нова година са го уволнили :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 юли 2012 09:47

Шамак е един от най-посредствените нападатели стъпвали в Арсенал последните 15 г. !!!
Бендтнер сравнен с него е като Марадона.

Норич привлече бившия мл. национал на Англия Дж. Бътърфийлд. Полузащитник на 23 г. бивш капитан на
Барнзли от където преминава в Норич след като договорът му е изтекъл . Има 100 мача за Барнзли
като основната част от тях са в последните 3 сезона . Най-младият капитан в историята на Барнзли .
Норич привлече шотландския национал Стивън Уитъкър със свободен трансфер.Бившият защитник на Рейнджърс
е на 28 г. и е подписал договор за 4 г.
Капитанът на Норич Г.Холт подписа нов 3 г. договор с клуба !!!
Джон Руди подписа нов 4 г. договор с Норич .

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 юли 2012 15:24

Ден след като обяви назначението на Андре Вилаш-Боаш, Тотнъм официализира и трансфера на Гилфи Сигурдсон. Новината бе потвърдена в клубния сайт на "шпорите". 22-годишният атакуващ полузащитник, който през миналата година игра под наем в Суонзи, бе желан и от Ливърпул. Тотнъм ще плати на Хофенхайм трансферна сума от 8 милиона паунда, а според медиите исландският национал ще прибира по 50 000 паунда седмично на "Уайт Харт Лейн".

През миналия сезон Сигурдсон вкара седем гола в 19 мача за Суонзи и бе избран за Най-добър играч в Премиър лийг за месец март.

Дали това не означава,че ВДВ ще напусне?

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 04 юли 2012 19:32

РВП днес е отхвърлил и последното предложение на Арсенал и няма да подновява договора си.
Арсенал или го продават сега,или догодина напуска без пари :lol:
Не случайно Юве ги пробваха само с 8млн

Seryosly
Контакти:

Мнениеот Seryosly » 04 юли 2012 20:16

Изображение

Кошмарът на Арсенал се сбъдна: Ван Перси призна, че напуска

Дългоочакваната новина на Острова вече е факт: голямата звезда на Арсенал Робин ван Перси официално обяви, че няма да продължи договора си с клуба и очаква да бъде продаден. Холандецът е обвързан с лондончани за още един сезон, но предвид на сегашната ситуация, клубът ще се опита да го трансферира. Фаворит за привличането му е Манчестър Сити.

Сега нападателят изчаква завръщането от почивка на изпълнителния директор на клуба Иван Газидис, за да договори евентуалното си напускане.

В специално обръщение на официалния си сайт футболистът разкри какво мисли:

"Тъй като в последно време се появиха редица спекулации относно бъдещето ми, реших, че е време да ви кажа какво става. Както вече беше съобщено, след края на изминалия сезон имах среща с Арсен Венгер и г-н Газидис. На нея говорихме за бъдещето на клуба. Изобщо не стана дума за финансовите параметри на евентуалния ми нов договор, защото това не ми е приоритет. За мен това беше една невероятна кампания, но моя основна цел беше да печеля трофеи, за да се върнат славните дни на клуба. От уважение към г-н Венгер, към футболистите и към феновете не искам да влизам детайли за това какво си казахме тогава. Но, за съжаление, на тази среща за пореден път ми стана ясно, че имаме доста разногласия за начина, по който Арсенал би трябвало да върви напред. Мислех дълго и взех решение да не продължа контракта си с клуба. Разбира се, вие, феновете, имате правото да не се съгласите с мен и аз уважавам мнението ви. Обичам клуба и неговите привърженици. Тук пораснах и станах мъж. Много съм горд, че през тези 8 години бях част от Арсенал".

Ван Перси заби невероятните 34 гола във всички турнири през изминалия сезон и логично беше избран за Футболист №1 в Англия.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 04 юли 2012 21:29

Уолкът и той май няма да си подновява контракта заради интереса на Челси и ПСЖ :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 04 юли 2012 21:45

JackPackage написа:Уолкът и той май няма да си подновява контракта заради интереса на Челси и ПСЖ :lol: :mrgreen:

Това е един от най-надценените футболисти според мен...никога не съм виждал да надиграва някой свестен защитник, само с бързина не става ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”