Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Официално: Изгониха Стойчев, Връщат Пранди !!!
Огромна грешка! Лазаров не само, че не трябва да е какъвто и да е председател и то на каквото и да е, а трябва час по-скоро да е в затвора. Там е мястото на такива боклуци, апаратчици, комунисти, далавераджии като него. Най-големия ни треньор да гонят! Мръсници!
СМЯХ, СМЯХ! Гледах внимателно пресконференцията и после изказванията на Радо! Едни маскари, едни маймуни стоят начело на федерацията ни! За президент си имаме човек, който не разбира от волейбол! Президент, който срами волейбола ни! Същият този, който си подреждаше гащите и чорапите пред стотици хора на терминал 2 !!! Любо Ганев е толкова червив и толкова мрази Стойчев, че не може да се побере в кожата си! С тези си думи много ми падна в очите! На всичкото отгоре говори все едно никога не е играл волейбол.... как аджеба иска атака от Матей, като той бе на втора линия в зона 6 !!! Единствената възможност за атака с Матей е пайп.... добре де, ама като силния сервис го извади от атаката какво правим ?! Мислите ли, че германците нямаше да се опитата да го извадят от атаката ?! Боже Господи, гледам и не вярвам как толкова волейболни хора могат да се изказват по такъв начин! Казвам едно голямо БРАВО на Сашо Диков... един журналист, който по принцип не го обичам много, но днес зададе много точни въпроси към ръководството.... за съжаление Ганев така и не отговори. Защо ли ?! Вярно ли е говорено с Пранди още през зимата ?! Защо не се отговори на ТОЗИ въпрос ?! Дойде и изказването на Стойчев.... самият той е разбрал, че го махат в 20:10 минути! 20 минути след началото на пресконференцията !!! И то не от президента, а от секретаря !!! Ужас и безумие.... всичко, което се случва е ЖАЛКО ! Тези, които не позволиха на Радо да си подаде оставката януари месец сега го махат ... и то по такъв начин! Изгонването на Пранди бе ГРОЗНО.... на Стойчев два пъти ПО-ГРОЗНО! От една страна се радвам, че Радо се маха! Толкова интелигентен човек не заслужава такава подигравка! За пореден път показахме, че не можем да ценим богатствата си! Успех на момчетата и дано напук на некадърното ръководство се класират за Олимпиадата! Те го заслужават!
Имаме един от най-добрите треньори и едни от най-силните играчи в света. Истинско богатство за малка и бедна страна като нашата. И както обикновено, всичко това се разрушава заради нечии интереси. Писна ми вече!
- Alonso_Massa
- Контакти:
Дано е за добро! Имах големи очаквания към Стойчев и все пак си мисля, че заслужаваше още един последен шанс!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Жалко за Радо Стойчев
Явно и във волейбола се работи "на парче". Успех на Пранди!

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
TodorT написа:СМЯХ, СМЯХ! Гледах внимателно пресконференцията и после изказванията на Радо! Едни маскари, едни маймуни стоят начело на федерацията ни! За президент си имаме човек, който не разбира от волейбол! Президент, който срами волейбола ни! Същият този, който си подреждаше гащите и чорапите пред стотици хора на терминал 2 !!! Любо Ганев е толкова червив и толкова мрази Стойчев, че не може да се побере в кожата си! С тези си думи много ми падна в очите! На всичкото отгоре говори все едно никога не е играл волейбол.... как аджеба иска атака от Матей, като той бе на втора линия в зона 6 !!! Единствената възможност за атака с Матей е пайп.... добре де, ама като силния сервис го извади от атаката какво правим ?! Мислите ли, че германците нямаше да се опитата да го извадят от атаката ?! Боже Господи, гледам и не вярвам как толкова волейболни хора могат да се изказват по такъв начин! Казвам едно голямо БРАВО на Сашо Диков... един журналист, който по принцип не го обичам много, но днес зададе много точни въпроси към ръководството.... за съжаление Ганев така и не отговори. Защо ли ?! Вярно ли е говорено с Пранди още през зимата ?! Защо не се отговори на ТОЗИ въпрос ?! Дойде и изказването на Стойчев.... самият той е разбрал, че го махат в 20:10 минути! 20 минути след началото на пресконференцията !!! И то не от президента, а от секретаря !!! Ужас и безумие.... всичко, което се случва е ЖАЛКО ! Тези, които не позволиха на Радо да си подаде оставката януари месец сега го махат ... и то по такъв начин! Изгонването на Пранди бе ГРОЗНО.... на Стойчев два пъти ПО-ГРОЗНО! От една страна се радвам, че Радо се маха! Толкова интелигентен човек не заслужава такава подигравка! За пореден път показахме, че не можем да ценим богатствата си! Успех на момчетата и дано напук на некадърното ръководство се класират за Олимпиадата! Те го заслужават!
Безкрайно точен коментар. Аз ще се постарая да допълня нещо.
Няма как да приема за нормално, че Любо Ганев смята че е редно първо да каже на целия свят чрез медиите, че уволняват Стойчев и след това да му го кажат лично. По-голяма простотия не бях чувал.
Няма как да приема за нормално, че федерацията през цялото време говори за много пари. Да така е, въпросът е дали всички тези средства са отишли там, за където са били предназначени и дали сега няма да се направи ревизия (такава трябва да има задължително), за да се види кой колко е ял покрай този спорт.
Няма как да приема за нормално мрънкането по отношение на зададения въпрос какво е мнението на отл„бора за тази смяна, още повече че тези мишки са привиквали момчетата тази сутрин да ги карат да мълчат!!!
Това е срамно поведение на ръководството на БФБ и крайно време е да им се търси сметка
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Най-смешното от всичко бе, че са избрали Стойчев, защото Казийски и Соколов са негови състезатели в Тренто.... УЖАС! Ми по тази логика сега да бяха избрали Пл. Константинов..... Т.Тодоров и Алексиев са му играчи в Сургут! Защо не избраха сега Константинов, ако това им е логиката ?! Абсолютни ......... едвам се сдържам да не го напиша !
Едно е ясно сега.... Пранди ще одере кожата на федерацията за пари !!! В това съм сигурен! Той няма да се нагърби да работи тук благотворително! Както и да е.... всичко е минало! Искам сега Стойчев да даде пресконференция, на която да си "отвори устата" и да каже много истини! Но се съмнявам.... просто манталитетът му е друг 

- bilyaletdinov
- Контакти:
ros написа:Безкрайно точен коментар. Аз ще се постарая да допълня нещо.
Няма как да приема за нормално, че Любо Ганев смята че е редно първо да каже на целия свят чрез медиите, че уволняват Стойчев и след това да му го кажат лично. По-голяма простотия не бях чувал.
Няма как да приема за нормално, че федерацията през цялото време говори за много пари. Да така е, въпросът е дали всички тези средства са отишли там, за където са били предназначени и дали сега няма да се направи ревизия (такава трябва да има задължително), за да се види кой колко е ял покрай този спорт.
Няма как да приема за нормално мрънкането по отношение на зададения въпрос какво е мнението на отл„бора за тази смяна, още повече че тези мишки са привиквали момчетата тази сутрин да ги карат да мълчат!!!
Това е срамно поведение на ръководството на БФБ и крайно време е да им се търси сметка
Кой да им я иска тази сметка , ние по форумите ли ? Любо Ганев не можа да преглътне , че не можа да прибере парите за екипировка миналата година . Лиценто инж. Д.Лазаров няма никакво място в БФВ , този човек погреба шансовете ни за медал на миналата Олимпиада , сега се опитва да погребе тотално българския волейбол...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
TodorT написа:Най-смешното от всичко бе, че са избрали Стойчев, защото Казийски и Соколов са негови състезатели в Тренто.... УЖАС! Ми по тази логика сега да бяха избрали Пл. Константинов..... Т.Тодоров и Алексиев са му играчи в Сургут! Защо не избраха сега Константинов, ако това им е логиката ?! Абсолютни ......... едвам се сдържам да не го напиша !Едно е ясно сега.... Пранди ще одере кожата на федерацията за пари !!! В това съм сигурен! Той няма да се нагърби да работи тук благотворително! Както и да е.... всичко е минало! Искам сега Стойчев да даде пресконференция, на която да си "отвори устата" и да каже много истини! Но се съмнявам.... просто манталитетът му е друг
Доколкото си спомням именно тези мишки изгониха Пламен и Ники Иванов от отбора и тогава Пламен бе сред онези, които им казваха много истини в очите. Та е апсурдно той да се съгласи. Слушайки момчетата имам чувството че лагерите в отбора са ясни. Всички, които гравитират около Владо са доволни, всички около Матей отказват да коментират и са разочаровани. БФБ стигна до там ,че един месец преди най-важните срещи да разконцентрират и да разделят отбора. ЖАЛКО

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Не знам, но на мен ми се струваше, че при Радо професионализмът в отбора бе на най-високо ниво! Или поне така изглеждаше отстрани! На почивките всички го слушаха много внимателно и в очите им личеше, че му вярват! А това е много важно един отбор да има вяра в треньора си! Радо е голям и заради друго: никога не се главозамая от дадена победа! Винаги акцентуваше на това, че следващия мач започва от 0:0 и трябва да положим още усилия! Един страхотен професионалист и максималист..... пример за треньор в световен мащаб!