Реал Мадрид - шампион на Испания 2011/12

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Реал Мадрид - шампион на Испания

Мнениеот fr3ak_boy » 03 май 2012 16:13

MORSKI написа:
Santiago Munezz написа:
fr3ak_boy написа:Честито и от мен ба феновете на Реал... Само се чудя какво ли ще стане с Реал, като се махне Моу. :?

Реал е печелил титли много преди Моу и ще печели титли и много след Моу...Реал не почва и не свършва с него,въпреки че португалеца е невероятен!
Иначе честита титла и от мен,напълно заслужена и с пожелания за дълги години доминация в Испания!

Много точно- Моу е просто поредният треньор на Реал, Да, невероятен е като такъв, но с него и без него Реал ще е велик! Друг въпрос е, че бяхме го докарали до никъде по едно време,,

Идеята ми беше, че след Моу отборите често имат доста поредни слаби сезони, а Реал върне ли се веднъж на победния път (да печели титли и да чупи рекорди) много трудно ще приеме, че вече не е на него.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 май 2012 16:28

Ще се намери друг ;)

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 03 май 2012 16:28

Ай честито и от мен :) ;)
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 май 2012 16:44

Много точно- Моу е просто поредният треньор на Реал, Да, невероятен е като такъв, но с него и без него Реал ще е велик! Друг въпрос е, че бяхме го докарали до никъде по едно време,,

за да не се върнат там където бяха преди Жозе Моуриньо,не трябва да допускат грешката с треньорът който ще го замени,както стана след Дел Боске - тези недоразумения Кейрош,Люксембурго,Лопес Каро не трябва да се повтарят

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 03 май 2012 17:13

shotgunes, аз не мисля, че ти трябва да се радваш с нас, просто съм сигурен, че ти не си фен на Реал Мадрид

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 03 май 2012 17:38

Истината е, че този сезон ние бяхме адски непостоянни, изиграхме 5-6 мача с високо самочувствие и определено титлата правилно отиде в Мадрид....друг е въпроса какво ще е следващия сезон, понеже сега като че ли половината ни отбор нямаше мотивация в Примера поради 3 те поредни титли, а сега би трябвало да имати то огромна за да си я върнат :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 03 май 2012 17:40

Честито :!: :)
Догодина е крайно време да върнем и трофея от ШЛ на Бернабеу! :)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 май 2012 18:07

UNBEATABLE написа:shotgunes, аз не мисля, че ти трябва да се радваш с нас, просто съм сигурен, че ти не си фен на Реал Мадрид

И как няма да е така, при положение, че велик клуб като Реал спечели едва вторият си трофей от 2008 година насам

Защото митът, че "белия балет" се е превърнал в "блед" такъв и, че е станал машина за пари, без грам идея за титли и купи, вече остана в миналото и беше разбит.

Моу пое една развалина през 2010 година- отбор без игрови и психологически облик. Тим, който нямаше нищо общо с истинския Реал Мадрид.

Това го е написал MORSKI не аз ;)
Той върна усмивките на хората, върна вярата им в Реал

Както виждаш изполвано е множественно число,тоест хората ,едва ли има предвид потребителя shotgun във форумът на ГОНГ от БЪЛГАРИЯ,едвали аз съм бил единственният който е бил загубил вяра в РЕАЛ МАДРИД ,ама едва ли :?
Защо според теб гледам абсолютно всеки мач на отбора и се интересувам какво става в него,правя това защото ми пука,ако според теб живота ми зависи от това да плюя по футболен отбор във форум в който пиша от около година ... :| Ако бях фен на БАРСЕЛОНА ,щях да пиша в техният форум всеки мач и да си викам "Зехме купи,оооооо бог МЕСИ и т.н" но не го правя защото не ми пука за тях
А това ти какво мислиш за мен-дали съм фен и т.н - просто не ме интересува ...ти толкова пъти си ми викал "нещастник" и т.н ,но може би си забелязал че не ти отговорям по този начин - това трябва да ти даде знак ,че не ми пука . :)
Но да не разваляме темата с вечният спор :)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 май 2012 18:09

kingofpop написа:Истината е, че този сезон ние бяхме адски непостоянни, изиграхме 5-6 мача с високо самочувствие и определено титлата правилно отиде в Мадрид....друг е въпроса какво ще е следващия сезон, понеже сега като че ли половината ни отбор нямаше мотивация в Примера поради 3 те поредни титли, а сега би трябвало да имати то огромна за да си я върнат :roll:

Айде стига глупости,нямали мотивация... :mrgreen:
[center][/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 май 2012 18:12

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9hqX25CvA8M&feature=g-all-u[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DBwn4orb6eg&feature=related[/youtube]

Върни се в “Архив”