memnto написа:Ето пак грешиш - от центъра на София ми е лесно да отскоча до Армията!![]()
Направо се откажи - грешка след грешка - не ми е интересно така.
Лесно ти е..и затова на всеки мач си във форума
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
memnto написа:Ето пак грешиш - от центъра на София ми е лесно да отскоча до Армията!![]()
Направо се откажи - грешка след грешка - не ми е интересно така.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:ЦСКА не е изхвърлен, стига евтини лъжи, ЦСКА сам не пожела да играе в А група.
Някои, докато траеше процедурата по лицензирането, се криеха по Азербайджан, Гърция и Казахстан .... или поне те твърдяха, че са там.
pomiqr270 написа:Измина цял месец и все още няма постнат документ от вътрешния човек раздаващ заплати във футболен клуб "ЦСКА".
Нека пак да му постна:
Правилник за статута и трансферите на футболистите
Подпомагане със средства
чл.8. Футболистрът-аматьор може да бъде подпомаган със средства за покриване на разходите по учстие по тренировъчната и състезателната дейност - пътуване, нощувки, екипировка, подготовка, здравна застраховка и др. подобни.
Дано най-накрая да разбере написаното и да го зпаомни. Амин.
"ЦСКА" беше изхвърлен при аматьорите, защото все подливаше вода на кирилчо.
Кашчей написа:pomiqr270 написа:Измина цял месец и все още няма постнат документ от вътрешния човек раздаващ заплати във футболен клуб "ЦСКА".
Нека пак да му постна:
Подпомагане със средства
чл.8. Футболистрът-аматьор може да бъде подпомаган със средства за покриване на разходите по учстие по тренировъчната и състезателната дейност - пътуване, нощувки, екипировка, подготовка, здравна застраховка и др. подобни.
Помиярът е куче, но не съвсем. ЦСКА в момента е отбор, но не съвсем!
pomiqr270 написа:Кашчей написа:pomiqr270 написа:Измина цял месец и все още няма постнат документ от вътрешния човек раздаващ заплати във футболен клуб "ЦСКА".
Нека пак да му постна:
Подпомагане със средства
Помиярът е куче, но не съвсем. ЦСКА в момента е отбор, но не съвсем!
Нещо по темата?
pomiqr270 написа:
Tommi написа:pomiqr270 написа:
Лошият Кирилчо сигурно трябваше да извади пари и да ви плати задълженията, за да няма драми.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта