ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 07 юли 2016 18:16

baraba написа:
Beladona написа:
baraba написа:
Beladona"[quote="Beladona написа:Горанов подписа ли, Приповци ???? :)
Ще има ли мач ЦСКА срещу Удинезе на Армията , последно :roll:

Горанов ще одобри ли плана на Гришата , супер последно ???
Не се измъквай , мен Горанов ни мъ интересуа ве чуек , кажи мач ще има ли или Удине ще бегат от тук :roll:

А трябва да те интересува
Отговор за мача с Удинезе ... КОГА ?

Не съм фен на Урода и не ме интересува нищо около него

Е вчера ме убеждаваше , че Удинезе щели да бегат и контрола нямало да има , сега пък не те интересувало , нещо хапчетата ли обърка пак :roll:

Нещо взе много да си вярваш .....убеждавал съм го :)

Верно си объркал хаповете , вчера нали писа , че Удинето щели да бЕгат щом разберяли , какво става тук , а сега .... ново 20 :roll:

Не е на хапчета ,а на „кантарионче“ и...беладона :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юли 2016 18:30

Red joker написа:Е вчера ме убеждаваше , че Удинезе щели да бегат и контрола нямало да има , сега пък не те интересувало , нещо хапчетата ли обърка пак :roll:

Верно си объркал хаповете , вчера нали писа , че Удинето щели да бЕгат щом разберяли , какво става тук , а сега .... ново 20 :roll:

Беладонката си е направо , като Халеевата комета :mrgreen: Появи се от нищото , разпредели едни милиардери , размята едни милиончета и пак бегА :mrgreen: Само требе да му се определи ... периодичността :)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 юли 2016 18:32

djd написа:Тук неведнъж се изказваха мнения, че не трябвало да подкрепяме плана на Божков, защото левскарите били за него.
Или да подкрепяме плана на Гришата, понеже левскарите били против него.

Как обаче ще коментирате позицията на ръководството на Лудогорец, че не признават ЦСКА-София за ЦСКА?
Знаем, че повечето шефове на Лудогорец се пишат цесекари.
Дали всъщност конфликтът не е Пеевски-Гришата, а примерно Гела-Гришата? Дали амбицията на Гришата да натрие носа на "делиорманската мастия" не го доведе в ЦСКА?
Защо примерно Гришата не дойде през 2008г., а през 2013 и после през 2015?

Дори и така да е ,кво!?Важното е ЦСКА да е добре! :idea: Въпреки,че не ми се вярва да е заради Геласий!Защо не е дошъл ,през тези години може много да дискутираме и да гадаеме!Спомням си със сигурност,че през знаковата 1999 година,ГГ преговаряше с Любо Пенев,само че тогава се разсъхнаха нещата,Гришата каза по ТВ,че няма как той да дава парите ,а някой друг да командва и т.н. :!: ;) Така че мераците му не са от вчера!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 юли 2016 18:34

baraba написа:
Red joker написа:Е вчера ме убеждаваше , че Удинезе щели да бегат и контрола нямало да има , сега пък не те интересувало , нещо хапчетата ли обърка пак :roll:

Беладонката си е направо , като Халеевата комета :mrgreen: Появи се от нищото , разпредели едни милиардери , размята едни милиончета и пак бегА :mrgreen: Само требе да му се определи ... периодичността :)

А бе по едно време, пишеше по стотина поста на ден,а сега като уволниха от работа ,доста сви перките :twisted:

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 юли 2016 18:40

djd написа:Тук неведнъж се изказваха мнения, че не трябвало да подкрепяме плана на Божков, защото левскарите били за него.
Или да подкрепяме плана на Гришата, понеже левскарите били против него.

Как обаче ще коментирате позицията на ръководството на Лудогорец, че не признават ЦСКА-София за ЦСКА?
Знаем, че повечето шефове на Лудогорец се пишат цесекари.
Дали всъщност конфликтът не е Пеевски-Гришата, а примерно Гела-Гришата? Дали амбицията на Гришата да натрие носа на "делиорманската мастия" не го доведе в ЦСКА?
Защо примерно Гришата не дойде през 2008г., а през 2013 и после през 2015?

А дали конфликта не е Гришата срещу ЦСКА

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 юли 2016 18:40

CSKA69 написа:
IND написа:Тези близо 6000 страници не съм ги чел всичките, но в стотината, които прочетох се говориха почти едни и същи неща.
Не видях някой да спомене една теория, която за мен е прекалено конспиративна, но не и невъзможна - Ганчев и Божков да играят от един отбор, с уговорката накрая Ганчев да спечели.
Казвам, че е малко вероятно, но не изключвам напълно това да е истина, заради няколко леко съмнителни неща - като например:
- псевдо оздравителния план на Божков, който е бил наясно че няма как да се приеме с този срок от 30г. както и пропуските в самия план, които трябва да се отстранят за 7 дни, което е почти невъзможно
- това, че той не застана с името си нито веднъж досега
- като най-богатия или поне един от най-богатите българи, не влага почти никакви пари за тази "кампания" срещу Ганчев - а тя можеше да е много по-успешна.
- статиите в Пеевските медии, които открито подкрепят Божков както и други меко казано хора не милеещи за ЦСКА

Ще кажете защо е това шоу - ами едно противопоставяне винаги вдига интереса. И уж разединени или поне в момента, но знаем че колкото и да сме се делили накрая сме се обединявали и след като се случат нещата (тук вкл. и приемственост към старото дружество и т.н.) накрая всички ще се обединят срещу общите врагове а видяхме, че в обединението е силата на отбора. Защото тези момчета които взеха купата ако нямаха такава публика зад себе си нямаше да сторят немислимото.

Това наистина си е малко вероятно, но като знам, че тези хора с могото пари, които искат да имат още повече, имат не малко акъл (иначе нямаше да притежават това) то какво им коства да замислят един такъв сценарии, който вкл. и ново първенство и т.н.
Естествено това ще е още по-добър вариант, като изключим факта, че ако е така ни правят на маймуни, но пък ние сме си такива - не говоря за цесекарите а за хората като цяло ;)

Не си видял моите мнения явно - точно това твърдя и аз..Ганчев и Божков действат заедно, а целта, разбира се, са стадиона и базите...

Има резон... 8-)

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 юли 2016 18:42

baraba написа:

Ако ЦСКА изчезне , изчезвам и аз ....не изчезне ли , ше ви ......майката припознаваческа !!!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 07 юли 2016 18:43

Вижте се колко сте зле, даже и Беладоната ви избяга :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 юли 2016 18:44

soilwork написа:[center]Някой който смята да следва право или финанси....тука са 6000 страници за подготовка и изпити[/center] :lol: Може да се ползва и за Дипломна работа

Не съм се замислял до сега,ама и аз напреднах много :) !Щом разяснявам нещата на мои колеги и приятели и те ме гледат с ококорени очи,значи съм атрактивен,най-малкото :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 юли 2016 18:45

Beladona написа:
baraba написа:

Ако ЦСКА изчезне , изчезвам и аз ....не изчезне ли , ше ви ......майката припознаваческа !!!

Дони ,недей моля те ,ще ми бъде тъжно :cry: ...

Върни се в “Архив”