ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 07 юли 2016 15:11

baraba написа:
Треньорът на ФК ЦСКА ЕАД на Васил Божков Адалберт Зафиров съвсем ще го закъса в близките 10 дни. Тогава Зафето ще остане сам на мостика и няма да има други треньори, които да му помагат. В момента всички, под чието ръководство тичат юношите, които Божков се опитва да вкара във Втора лига, за да ядат здрав бой от всеки отбор там, работят на добра воля и с краен срок, който сами са си поставили, защото имат други ангажименти. Тръгне ли си и последният от помощниците му, Зафиров няма да има друг избор, освен да вземе баба Дора Милева на треньорската скамейка. Тя и без това се е взела за Отца на ЦСКА, поне малко истинска футболна работа да свърши.

Беладонке , бегай да търсиш помощници , че си е ..ло мамата , бабет ша каталяса :roll:

Урод кога ЕКТ ???

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юли 2016 15:11

Beladona написа:
baraba написа:
Beladona написа:Горанов подписа ли, Приповци ???? :)

Ще има ли мач ЦСКА срещу Удинезе на Армията , последно :roll:

Горанов ще одобри ли плана на Гришата , супер последно ????

Не се измъквай , мен Горанов ни мъ интересуа ве чуек , кажи мач ще има ли или Удине ще бегат от тук :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 юли 2016 15:13

baraba написа:
Beladona написа:
baraba написа:

Не се измъквай , мен Горанов ни мъ интересуа ве чуек , кажи мач ще има ли или Удине ще бегат от тук :roll:

А трябва да те интересува

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юли 2016 15:13

Beladona написа:
baraba написа:
Треньорът на ФК ЦСКА ЕАД на Васил Божков Адалберт Зафиров съвсем ще го закъса в близките 10 дни. Тогава Зафето ще остане сам на мостика и няма да има други треньори, които да му помагат. В момента всички, под чието ръководство тичат юношите, които Божков се опитва да вкара във Втора лига, за да ядат здрав бой от всеки отбор там, работят на добра воля и с краен срок, който сами са си поставили, защото имат други ангажименти. Тръгне ли си и последният от помощниците му, Зафиров няма да има друг избор, освен да вземе баба Дора Милева на треньорската скамейка. Тя и без това се е взела за Отца на ЦСКА, поне малко истинска футболна работа да свърши.

Беладонке , бегай да търсиш помощници , че си е ..ло мамата , бабет ша каталяса :roll:

Урод кога ЕКТ ???

Аз не съм "тънкообиден" и да ми викаш Урод все ми е тая , а за ЕКТ , в най-добрия случай догодина , в най-лошия след две години ;) Лично мен , ме устройва , а вярвам и огромното мнозинство фенове на ЦСКА също :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юли 2016 15:14

Beladona написа:
baraba написа:
Beladona написа:
baraba написа:

Отговор за мача с Удинезе ... КОГА ?
Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 юли 2016 15:15

Не те наричам теб Урод , Литекс-Етрополе - Е 256 е Урод .....за протокола ....

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 юли 2016 15:16

baraba написа:
Beladona написа:
baraba написа:
Beladona написа:
baraba написа:

Отговор за мача с Удинезе ... КОГА ?

Не съм фен на Урода и не ме интересува нищо около него

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ФИФА подхваща БФС заради ЦСКА-Литекс

Мнениеот CSKA 78 » 07 юли 2016 15:17

Beladona написа:Ама , не е само Градев тоя път , цела папка има у ФИФА ....лошо за БФС и Литекс !!!

Донке, пак се обаждаш неподготвена! Вече е имало запитване до УЕФА, ФИФА и ФУФА преди да ни допуснат в първенството! Нали не мислиш, че БФС не знае как да си връзва гащите?! :lol: :lol:

А, бълнуванията на г-жа Градева са за пари?! Нали г-жата е кредитор на старото ПФК?! След 20 дни всичко приключва, Донке! Ще трябва да търсиш нов форум, да се изявяваш! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 юли 2016 15:19

CSKA 78 написа:
Beladona написа:Ама , не е само Градев тоя път , цела папка има у ФИФА ....лошо за БФС и Литекс !!!

Донке, пак се обаждаш неподготвена! Вече е имало запитване до УЕФА, ФИФА и ФУФА преди да ни допуснат в първенството! Нали не мислиш, че БФС не знае как да си връзва гащите?! :lol: :lol:

А, бълнуванията на г-жа Градева са за пари?! Нали г-жата е кредитор на старото ПФК?! След 20 дни всичко приключва, Донке! Ще трябва да търсиш нов форум, да се изявяваш! :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: ще проверя тази информация

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юли 2016 15:23

Beladona написа: :mrgreen: ще проверя тази информация

Може заедно с Коцьев да го проверите, и да прекарате куалити тайм заедно! :shock: :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”