KAT90 написа:Закон, който ще бъде разследван от друг закон! Ето такъв закон е!
Демек ... пълна вакхана̀лия !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
KAT90 написа:Закон, който ще бъде разследван от друг закон! Ето такъв закон е!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Аз по принцип съм от ЦСКА, не съм нито за ГГ, нито за ВБ ...
Ако някой ме застави с пистолет да избирам, обаче ..., никога няма да съм от страната на този трол Кашчейчо ... Щом е за новото дружество на ВБ, нещата там са мноогооо съмнителни ...
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Torino FC 1906 написа:BRF написа:Torino FC 1906 написа:BRF написа:Torino FC 1906 написа:
При това положение пребоядисаният отбор на Литекс с какво право ползва базите та даже на допускат юношите на клуба ?
Държавата им ги е дала ли ? ....
Хубав въпрос!Имаш ли отговор на това?
Точен отговор нямам , за това и питам .
Усещането е че дадена мутра си е присвоила едни имоти .
Кака Дора пита ГГ дали може да тренира на Армията!?Защо пита него,като уж тя е ЦСКА?
Би трябвало всички да питата Кака Дора ... все пак тя би трябвало да е закона а не обратното !
k_oleto написа:Кофти се вижда, но.......
ЦСКА дължи едни пари към министерството на спорта от.................управлението на Божков
http://7dnifutbol.bg/archives/33148
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
BRF написа:Torino FC 1906 написа:BRF написа:Torino FC 1906 написа:BRF написа:Torino FC 1906 написа:
При това положение пребоядисаният отбор на Литекс с какво право ползва базите та даже на допускат юношите на клуба ?
Държавата им ги е дала ли ? ....
Хубав въпрос!Имаш ли отговор на това?
Точен отговор нямам , за това и питам .
Усещането е че дадена мутра си е присвоила едни имоти .
Кака Дора пита ГГ дали може да тренира на Армията!?Защо пита него,като уж тя е ЦСКА?
Би трябвало всички да питата Кака Дора ... все пак тя би трябвало да е закона а не обратното !
Тъй ли?И що не питат нея?Може би не е това закона!
Torino FC 1906 написа:Може би ...
Може би и някой хора са НАД закона с протекцията на сегашната мутра която ни е министър председател !
Много неща са може би .....
ugly bug написа:k_oleto написа:Кофти се вижда, но.......
ЦСКА дължи едни пари към министерството на спорта от.................управлението на Божков
http://7dnifutbol.bg/archives/33148
Аааааааа, моля, моля...!
7 дни футбол не върви......!
Дай, нещо от "Гадзето де ла спорт" нагоре...!
KAT90 написа:Beladona написа:Неам никва идея , ама ФИФА и УЕФА ше ви окостят Урода ......тъй мо се види.
Дони, абе нали УЕФА и ФИФА бяха казали, че това са вътрешни неуредици и да се оправяме? Май БМ го каза вчера!
И понеже си високо-интелектуален хибрид между Белла и Донна, я ми отговори на един въпрос.
Ако една компания има два спортни клуба с еднаква или различна предмет на дейност(има такива и то много) и се появи друга, която иска да закупи единия от клубовете, как се процедира относно успехите и историята на този клуб?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта