Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Днес умира ФК Ботев Пловдив

Мнениеот Veso1913 » 28 апр 2009 17:14

Мисля си,че нямате много голям избор вече.Дано излезе нещо покрай Яне Янев,но не ми се вярва,защото явно Христола пърди в едно гърне с някой мноооооого голям,който има определено ефективен чадър.Не сте забравили че и Президента на БГ ви беше фен и пак нищо!Замислете се по този въпрос,все пак.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Христолов подава жалба срещу Яне Янев

Мнениеот Кашчей » 28 апр 2009 17:16

Извинете, че съм толкова тъп, но каква е темата на тази тема, защото виждам само копи-пляс на информация, която всеки може да прочете в сайта :o :shock:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 28 апр 2009 17:17

Не мога да ви разбера - да си вкарате отбора в Б група, да го лишите от домакинства, да се радвате на Яне Янев и единственото нещо, което се дискутира да е президента? Не знам, такива поразии и Селския не ви е направил. Странна работа! На ваше място бих дал всичко от себе си за благото и успеха на отбора, пък в останалото време бих се разправял с Митьо... Но вие си знаете по-добре...

fcbsterns
Контакти:

Мнениеот fcbsterns » 28 апр 2009 17:21

ако оставим издръжката на клуба настрана,само трансферите на какалов,муши и минев са за над 1млн евро.дали е платил данъците за тези пари.защо като се пишат статии не се споменават тези неща и не го питат къде са парите.тези чичо-миткови журналистчета паричките които са взели по лекари да ги дадат

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 28 апр 2009 17:27

phd написа:Не мога да ви разбера - да си вкарате отбора в Б група, да го лишите от домакинства, да се радвате на Яне Янев и единственото нещо, което се дискутира да е президента? Не знам, такива поразии и Селския не ви е направил. Странна работа! На ваше място бих дал всичко от себе си за благото и успеха на отбора, пък в останалото време бих се разправял с Митьо... Но вие си знаете по-добре...

Нали това правим - за благото и успеха на Ботев се опитваме да се отървем от Селския идиот.Цяла България го разбра,само ти не!Какви поразии толкова ни бил направил човечеца...Ами замисли се какъв беше Ботев преди игото на Христолов и какъв е сега.Ама ти сигурно си бил на 4-5 годинки преди времето на Христолов и няма как да помниш,ти помниш Ботев като отборче което винаги се бори да не изпадне.А какво благо на отбора виждаш с Христолов начело?Може би да не отпаднем?Голямо благо!Пожелавам го на твоя отбор,та тогава да ни разбереш.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 28 апр 2009 17:31

fcbsterns написа:ако оставим издръжката на клуба настрана,само трансферите на какалов,муши и минев са за над 1млн евро.дали е платил данъците за тези пари.защо като се пишат статии не се споменават тези неща и не го питат къде са парите.тези чичо-миткови журналистчета паричките които са взели по лекари да ги дадат

Има и нещо друго,тука имаше май юристи - нека си кажат и те мнението,ако една фирма надхвърли 50 000 лева годишен оборот(мисля че толкова беше),то тя минава задължително към регистрация по ДДС.Нима Ботев няма 50 000 лева оборот на година?!Какво ще кажат от НАП по тоя въпрос?
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 28 апр 2009 17:37

phd написа:Не мога да ви разбера - да си вкарате отбора в Б група, да го лишите от домакинства, да се радвате на Яне Янев и единственото нещо, което се дискутира да е президента? Не знам, такива поразии и Селския не ви е направил. Странна работа! На ваше място бих дал всичко от себе си за благото и успеха на отбора, пък в останалото време бих се разправял с Митьо... Но вие си знаете по-добре...

И как по-точно? Я ни обясни,защото очевидно ние сме много прости и не разбираме как стават нещата.

Извинете, че съм толкова тъп, но каква е темата на тази тема, защото виждам само копи-пляс на информация, която всеки може да прочете в сайта

Както виждаш цитата е от Топспорт.В гонг не видях да е пуснато инфо и затова пуснах темата.Ако с това си действие по някакъв начин съм ти повредил зрението или съм ти разтроил емоционалния мир се надявам да ми простиш
:roll:
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
Meto_1912

СВОБОДЕН БОТЕВ ИСКАМЕ!!!

Мнениеот Meto_1912 » 28 апр 2009 17:55

Последна промяна от Meto_1912 на 28 апр 2009 18:16, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Пресконференцията днес?...

Мнениеот vhpvhp » 28 апр 2009 18:03

Прочетох с интерес за вчерашната среща с Яне Янев и последвалите коментари за и против неговата персона... Моето мнение е следното :arrow: ще ви цитирам Дън Сяопин , китайският вожд който превърна Китай от закостеняла сталинистка страна - в световен икономически тигър : "Не е важно каква е котката - черна или бяла , важно е да лови мишки" ;) Та така и с Яне... ако НИ свърши работа , значи е готин.

fcbsterns
Контакти:

Re: СВОБОДЕН БОТЕВ ИСКАМЕ!!!

Мнениеот fcbsterns » 28 апр 2009 18:07

дано се вземат спешни мерки срещу селския.отбора вече е "заминал".единственото което искам е главата на дръвника .
Последна промяна от fcbsterns на 28 апр 2009 18:09, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”