Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Днес умира ФК Ботев Пловдив

Мнениеот tprodanov » 28 апр 2009 13:39

Тракиецо, написа цял един пост без да кажеш нещо за Левски в него. Всъщност, ако прочетеш мненията назад, ще видиш, че получаваш подкрепа,а ти плюеш срещу нея.
Убивайте го тоя бавно и мъчително и да се свършва тая...

Потребителски аватар
toni_montana
Контакти:

Мнениеот toni_montana » 28 апр 2009 13:42

Abbiati написа:Хора, кво се занимавате с тоя "Лорд", само като му видите емблемите как ги е наредил като на мангалски Москвич на задното стъкло и трябва да ви е ясно, че няма смисъл... оставете го да си плюе и дайте да решаваме нашия си проблем!

евала.. уби ме с тва изказване.. :D

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 28 апр 2009 13:53

БОТЕВ никога няма да умре,каквото и да става,знам че положението е почти безнадежно,но ТОЙ НЕ УМИРА-заради името,заради традициите,заради феновете ,заради ПЛОВДИВ,заради ЛЮБОВТА НА ХОРАТА.А разни малки морски педалчета,по добре не пишете че дразните,а вмомента ми е мн тежко и тъжно,оставете ни на мира в тоя момент,ще има време да се доказвате....

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 28 апр 2009 14:06

Пожелавам на всички фенове на Ботев да се отърват от Селския.
Дори и по-труден начин Ботев ще го има. След всяко зло идва добро.
Аз като фен на ЦСКА искам силен Ботев, който да се бори за титлата и да играе всако година в евротурнирите.
Това си е вашата война, вашата битка и вие ще я спечелите. Лошото е, че повече от десетилетие Ботев не може да си стъпи на краката.
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 28 апр 2009 14:10

Ами незнам пичове освен ние да съберем кинти като за начало? Нещо да се организираме и да съберем некви пари за да съществува школата? Аз друго незнам кво да измислим ,едва ли тука някой от нас е богат бизнесмен за да поеме школата на гърба си.Може би сумата не е твърде голяма и може фенклубовете да съберат некви пари като старт? някой всъщност знае ли за каква сума става въпрос ,колко са нужни на децата за да продължат да тренират?
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Стърлинг_Мос
Контакти:

Мнениеот Стърлинг_Мос » 28 апр 2009 14:21

trakia написа:Ами незнам пичове освен ние да съберем кинти като за начало? Нещо да се организираме и да съберем некви пари за да съществува школата? Аз друго незнам кво да измислим ,едва ли тука някой от нас е богат бизнесмен за да поеме школата на гърба си.Може би сумата не е твърде голяма и може фенклубовете да съберат некви пари като старт? някой всъщност знае ли за каква сума става въпрос ,колко са нужни на децата за да продължат да тренират?

Аз съм "ЗА".
Дори предлагам, ако започнем от нулата, да въведем модела на "Реал" и "Барселона", при които президента се избира. Така ще можем да контролираме действията на хора, действащи само за себе си и трупащи пачки на гърба на отбора.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 28 апр 2009 14:23

Прочетох внимателно всички постове по темата.Като изключим споровете за годината на създаване,заяжданията от типа-малки морски педалчета,гнусни медузи,ментори и разни други такива,непровокирани от нито един фен на морето,изключвайки Лорда,си мисля че сте много изнервени и не знаете въобще какво приказвате.Единственото смислено нещо което прочетох се намира в началото на темата и в последния пост.Точно така,спасете школата!Защото където е текло,пак ще тече.Пловдив-един от най-футболните градове на БГ.Да не кажа най-футболния.Бандитите идват и си отиват.Кой със съд и присъда,кой без такава...Трябва да преживеем този шибан период на преход.Трябва да оцелеем.И няма да стане по-лесно,ако съзнателно си пречим!Ще ви дам един съвет,въпреки че сигурно не бихте го приели от ,,морските педалчета".Направете една сметка,управлявана от наистина честни и достойни хора.Хора на които вярвате на 100% и които няма да я изпразнят за своя сметка.Обявете я официално и аз ви заявявам че ще съм от хората изпратили някой лев в помощ на школата на Ботев.Може да не изпратя много,все пак криза е,но ако всеки уважаващ и обичащ футбола по принцип,а не като болен мозък изпрати по някой лев,мисля че идеята ще сработи.УСПЕХ!
п.с.Ако не вземете мерки ВЕДНАГА- това което казвате визирайки поета революционер Ботев-,,Той не умира",може и да ви дойде на главата.Справка-умрелия Ботев-Враца.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 28 апр 2009 14:26

Veso1913 написа:Прочетох внимателно всички постове по темата.Като изключим споровете за годината на създаване,заяжданията от типа-малки морски педалчета,гнусни медузи,ментори и разни други такива,непровокирани от нито един фен на морето,изключвайки Лорда,си мисля че сте много изнервени и не знаете въобще какво приказвате.Единственото смислено нещо което прочетох се намира в началото на темата и в последния пост.Точно така,спасете школата!Защото където е текло,пак ще тече.Пловдив-един от най-футболните градове на БГ.Да не кажа най-футболния.Бандитите идват и си отиват.Кой със съд и присъда,кой без такава...Трябва да преживеем този шибан период на преход.Трябва да оцелеем.И няма да стане по-лесно,ако съзнателно си пречим!Ще ви дам един съвет,въпреки че сигурно не бихте го приели от ,,морските педалчета".Направете една сметка,управлявана от наистина честни и достойни хора.Хора на които вярвате на 100% и които няма да я изпразнят за своя сметка.Обявете я официално и аз ви заявявам че ще съм от хората изпратили някой лев в помощ на школата на Ботев.Може да не изпратя много,все пак криза е,но ако всеки уважаващ и обичащ футбола по принцип,а не като болен мозък изпрати по някой лев,мисля че идеята ще сработи.УСПЕХ!
п.с.Ако не вземете мерки ВЕДНАГА- това което казвате визирайки поета революционер Ботев-,,Той не умира",може и да ви дойде на главата.Справка-умрелия Ботев-Враца.

Лорда е като лъжичката с лайна в кацата с мед, уви, затова се стигна и до тази караница. Иначе за изнервянето... много си прав.

Хайде сега някой да даде идея как може школата на Ботев да се отдели от АД-то? като отделно АД ли?

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 28 апр 2009 14:41

Много ми е болно,аз съм бил част от тази школа,тренирали сме при нечовешки условия едно време и сме трупали медал след медал за Ботев.Но сега на тези момчета които са в школата им е два пъти по-трудно. Школата в момента единствения вариант е да събираме пари за съдийски ,лекарски,за заплати на треньори . И да продължи да съществува. Другия вариант е да се прехвърли към някои отбор който за да има лиценз трябва да има школа-като Брестник примерно. Но аз лично си мисля че най-добрия вариант е да обявят Ботев във фалит,да започнем другия сезон от В група и да се завърнем по-силни от всякога,но без този тумор селския.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: Пресконференцията днес?...

Мнениеот SHYNE » 28 апр 2009 14:47

1912BOTEV написа:По-полека с политиката! Не искам, а и не трябва ФК Ботев 1912 да се политизира! Така че, тези коментари си ги запазете за махалата!

е ти може да не искаш ,но проблема от много време насам е политизиран . така че единствения начин да се разкара селския е само с политика или по точно с "силната " ръка на закона . сега който поне малко следи политиката, му е пределно ясно къв смешко е ЯЯ ,но пък може и да свърши нещо хубаво .и то стана ... ето поне според мен е голям успех това което става в момента в София . а за изборите всеки си решава за кой да гласува . не вярвам да има чак толкова заблудени хора да гласуват за този бастун ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Архив”