Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Kallachew » 23 юни 2011 10:21

Keyser Soze написа:[offtopic]
c0mba написа:имам доказателства ,че не съм гей

Да не си скрил някоя камера в спалнята си и да снимаш момичета, че да имаш доказателство?[/offtopic]

Според мен Анелка ще бъде освободен, ако Фалкао дойде в Челси. За Стъридж също не съм сигурен, че ще остане. Колкото до офертата на Барса за Давид Луиз, това ми се вижда много странно. Гуардиола пускаше Бускетс и Масчерано централни бранители по едно време и не се усещаше разлика в играта им, макар да са халфове. Имам предвид, че защитата май е последна грижа на Барса, но с Луиз биха имали все едно още един допълнителен халф.

Дано Стъридж остане , от атаката трябва да си тръгнат Малуда,Анелка,(Калу и Дрогба) за тях не знам... и на техните места да бъдат привлечени Агуеро,Хълк(Неймар) Фалкао

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 23 юни 2011 10:30

Дрогба надали ще бъде продаден, вероятно ще остане в Челси до края на договора си. Почти съм сигурен, че в крайна сметка ще завърши кариерата си на Стамфорд Бридж като голмайстор номер 4 в историята. Малуда, колкото и да не го харесват много хора (включително и аз), смятам, че е важен за Челси и трябва да остане поне още една година.

Искам Модрич! Тва ми е любимият футболист във Висшата лига, извън тези от Челси!

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 23 юни 2011 10:35

Keyser Soze написа:Дрогба надали ще бъде продаден, вероятно ще остане в Челси до края на договора си. Почти съм сигурен, че в крайна сметка ще завърши кариерата си на Стамфорд Бридж като голмайстор номер 4 в историята. Малуда, колкото и да не го харесват много хора (включително и аз), смятам, че е важен за Челси и трябва да остане поне още една година.

Искам Модрич! Тва ми е любимият футболист във Висшата лига, извън тези от Челси!

С какво е важен Малуда , като се привлече ново ляво крило той вече не ни трябва , пък и Стъридж според мен играе по-добре от него !

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 23 юни 2011 10:44

Май си забравил колко мача реши миналия сезон. Малуда е пич!

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 23 юни 2011 10:47

Keyser Soze написа:Май си забравил колко мача реши миналия сезон. Малуда е пич!

И колко мача реши ? Мача с Блекпул,Уигън и Уест Хям вече не става в Шампионската лига го видяхме нищо не направи... Ясно си пролича , че на Челси им трябват крила , които да играят добре 1-1 , а Малуда не е такъв играч , той е по-комбинативен и се прибира повече в центъра пък и формата му спадна в последно време ... !
Последна промяна от Kallachew на 23 юни 2011 10:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 юни 2011 10:47

А според мен ще бъде продаден ... Боаш беше казал, че не обича играчи, не знаещи как да бъдат резерви. Дрогба е точно такъв. Най-много да развали атмосферата в съблекалнята. И на мен ми се иска да остане, но ми се струва малко вероятно. Дано само не отиде в Тотнъм или Манчестър Сити.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 юни 2011 10:48

[center]Фалкао: Има възможност да отида в Челси[/center]

Звездата на Порто Фалкао разкри, че "има раздвижване" около неговия трансфер в Челси.

Изображение

"Оставил съм нещата в ръцете на агента ми. Мога да кажа, че вече има раздвижване около моя трансфер. Аз чакам смирено, но мога да кажа, че съм убеден в качествата си да играя в английското първенство. Ако Челси се интересува от мен, тогава да преговарят с Порто", коментира Фалкао, цитиран от "Скай спортс".

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 23 юни 2011 10:53

Frankie Lampard написа:[center]Фалкао: Има възможност да отида в Челси[/center]

Звездата на Порто Фалкао разкри, че "има раздвижване" около неговия трансфер в Челси.

Изображение

"Оставил съм нещата в ръцете на агента ми. Мога да кажа, че вече има раздвижване около моя трансфер. Аз чакам смирено, но мога да кажа, че съм убеден в качествата си да играя в английското първенство. Ако Челси се интересува от мен, тогава да преговарят с Порто", коментира Фалкао, цитиран от "Скай спортс".

Къде го видя това или го преведе ?

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 юни 2011 10:57

Winner.bg...

Щом видиш цитиран източник, значи няма как аз да съм го писал :)

Върни се в “Архив”