ММ1914 написа:Пусни снимка от купата на бежанците или на мъчениците беше. Там ви бяха изписали малко странно името.
Има за всекиго по нещо..

Нищо общо с МВР, а?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
baraba написа:ММ1914 написа:baraba написа:Тия от музея, са на държавата. Ще отидат на търг. Бедняците които припознават нямат нищо свое. Те просто се присламчват към някого, за да са част от нещо. Това което са просто не им е достатъчно.
На каква държава да отидат , абе вие доказвате ежеминутно , че кухорогите са изключително НЕинтелигентни съществаЩо не си гледате нещастната си селекция и уплашения Люпко , ами седнали да броят на ЦСКА отличията
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
ММ1914 написа:CSKA 78 написа:
То, ти хубаво си показваш комплекса от много по-силни от теб мъже, явно си хърболентен!
Но не ми отговори на въпроса! Нещо ти е неудобен май, а?!
Мнението съм си го написал в темата. Това че забравяш, може и да е от годините, може да е от хормоните, може и да е от мъка по доживотно приземения самолет.

ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
dude написа:
Да се знае кой е бил ЦСКА София, кой е и кой ще бъде..
CSKA 78 написа:ММ1914 написа:CSKA 78 написа:
То, ти хубаво си показваш комплекса от много по-силни от теб мъже, явно си хърболентен!
Но не ми отговори на въпроса! Нещо ти е неудобен май, а?!
Мнението съм си го написал в темата. Това че забравяш, може и да е от годините, може да е от хормоните, може и да е от мъка по доживотно приземения самолет.
Муа-ха-ха! Кой гледа рекламки за излитащи самолети, вперил отчаян поглед в небето,а?!

CSKA 78 написа:maxi1914 написа:CSKA 78 написа:Аве, любимците на Шиши ще напускат ли най-сетне първенството?! Ей, големи са женски детеродни органи тия! Вече има свършен факт, а те се ослушват като лалугери, няма нищо мъжко в тях и не си държат на думата!

Споко ееее ще абортираш . Чакаме банкета на НАП и след това си има обявена дата . Но понеже ти си като църковно календарче знам , че сам ще я намериш
Виж сега, ако твоята така наречена приятелка иска да абортира, защото не иска да продължава твоите урудски гени, това си е твой проблем, брато! Иначе вие може да чакате и банкета на НАТО, това въобще не ви прави мъже!

ceBep написа:dude написа:
Да се знае кой е бил ЦСКА София, кой е и кой ще бъде..
Вие сте Литекс, и сте у Австрия.
 Неуспешен опит , пробвай пак
 Неуспешен опит , пробвай пак  

CSKA 78 написа:Аре, лека! Темата се напълни само с подуянци, и аз като другите ЦСКА-ри, ще ги оставя лилаво-сините да си споделят мъката!

Христо Йовов - легенда на отбора.
  Христо Йовов - легенда на отбора.  
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта