ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dude

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот dude » 05 юли 2016 20:31

ММ1914 написа:Пусни снимка от купата на бежанците или на мъчениците беше. Там ви бяха изписали малко странно името.

Има за всекиго по нещо..

Изображение

Нищо общо с МВР, а? :lol: :lol:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 05 юли 2016 20:32

baraba написа:
ММ1914 написа:
baraba написа:Тия от музея, са на държавата. Ще отидат на търг. Бедняците които припознават нямат нищо свое. Те просто се присламчват към някого, за да са част от нещо. Това което са просто не им е достатъчно.

На каква държава да отидат , абе вие доказвате ежеминутно , че кухорогите са изключително НЕинтелигентни същества :roll: Що не си гледате нещастната си селекция и уплашения Люпко , ами седнали да броят на ЦСКА отличията :roll:

Обяснявам за хората с никаква икономическа култура като теб. НАП е основният кредитор на ЦСКА, все пак е държавна агенция. Имуществото на длъжника се разпродава, или мислите че ще ви го подарят?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 юли 2016 20:33

ММ1914 написа:
CSKA 78 написа:
То, ти хубаво си показваш комплекса от много по-силни от теб мъже, явно си хърболентен! :shock: :lol: Но не ми отговори на въпроса! Нещо ти е неудобен май, а?! :mrgreen:

Мнението съм си го написал в темата. Това че забравяш, може и да е от годините, може да е от хормоните, може и да е от мъка по доживотно приземения самолет. :mrgreen:

Муа-ха-ха! Кой гледа рекламки за излитащи самолети, вперил отчаян поглед в небето,а?! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 05 юли 2016 20:34

dude написа:
ММ1914 написа:Пусни снимка от купата на бежанците или на мъчениците беше. Там ви бяха изписали малко странно името.

Има за всекиго по нещо..

Изображение

Нищо общо с МВР, а? :lol: :lol:

ДФС Спартак, не е Левски, поне пусни нещо след обединението. Аз да пускам ли нещо от това как купувате Ловеч и от Етрополе става ЦСКА?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 05 юли 2016 20:35

dude написа:Изображение

Да се знае кой е бил ЦСКА София, кой е и кой ще бъде.. :lol: :lol:

Вие сте Литекс, и сте у Австрия.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 05 юли 2016 20:36

CSKA 78 написа:
ММ1914 написа:
CSKA 78 написа:
То, ти хубаво си показваш комплекса от много по-силни от теб мъже, явно си хърболентен! :shock: :lol: Но не ми отговори на въпроса! Нещо ти е неудобен май, а?! :mrgreen:

Мнението съм си го написал в темата. Това че забравяш, може и да е от годините, може да е от хормоните, може и да е от мъка по доживотно приземения самолет. :mrgreen:

Муа-ха-ха! Кой гледа рекламки за излитащи самолети, вперил отчаян поглед в небето,а?! :lol: :lol:

Мичтая да съм като вас, безсрамен продажник и да припозная Реал Мадрид за Левски. :mrgreen:

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 05 юли 2016 20:36

CSKA 78 написа:
maxi1914 написа:
CSKA 78 написа:Аве, любимците на Шиши ще напускат ли най-сетне първенството?! Ей, големи са женски детеродни органи тия! Вече има свършен факт, а те се ослушват като лалугери, няма нищо мъжко в тях и не си държат на думата! :lol: :lol: :lol:

Споко ееее ще абортираш . Чакаме банкета на НАП и след това си има обявена дата . Но понеже ти си като църковно календарче знам , че сам ще я намериш :mrgreen:

Виж сега, ако твоята така наречена приятелка иска да абортира, защото не иска да продължава твоите урудски гени, това си е твой проблем, брато! Иначе вие може да чакате и банкета на НАТО, това въобще не ви прави мъже! :shock: :lol: :lol:

Аз поне мога да направя деца ..... Та викаш като псувате деца големи мъже сте :mrgreen:
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 05 юли 2016 20:36

Аре, лека! Темата се напълни само с подуянци, и аз като другите ЦСКА-ри, ще ги оставя лилаво-сините да си споделят мъката! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 юли 2016 20:38

ceBep написа:
dude написа:Изображение

Да се знае кой е бил ЦСКА София, кой е и кой ще бъде.. :lol: :lol:

Вие сте Литекс, и сте у Австрия.

Ей лъжльооо , Литекс ще се събират да тренират от новия си ст. треньор Ж.Желев , а у Австрията е ЦСКА със ст. треньор Хр.Янев ;) Неуспешен опит , пробвай пак :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 05 юли 2016 20:40

CSKA 78 написа:Аре, лека! Темата се напълни само с подуянци, и аз като другите ЦСКА-ри, ще ги оставя лилаво-сините да си споделят мъката! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Много ми е мъчно. 11-2 от Спартак Москва и да се гордееш че си си купил история. :mrgreen: Христо Йовов - легенда на отбора. :mrgreen:

Върни се в “Архив”