Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот BRF » 29 яну 2015 16:20

Logical person написа:Абе остави го бре. Неговия отбор не може да си вземе играчи, защото няма 8000 евро да им даде една заплата при подпис. Двама им отказаха. Третия дето го ползваха вчера в контрола, на трибуните имало представители на други отбори, харесали го и сега им го измъкват :mrgreen:

Не им е лесно на подуенци, за това все повече се навъртат в нашия форум и се надяват да изровят ( създадат ), някакъв скандал, че да им олекне. Нека се радват и те са хора :)

Въпросът е принципен!Сега,принципно,аз съм прав и принципно фкЛевски има шанс за първата шестица!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 яну 2015 16:22

W84me написа:
BRF написа:Ааааааааа това е друго!Обаче ако има някакъв спор за пред съда,ще закараш ли твоя екземпляр в този вид(без подпис от тебе)?Дали ще е действителен,как мислиш?

Ами аз това се опитвам да обясня от самото начало. Пречи ли обаче да си МОЯ ЕКЗЕМПЛЯР от договора БЕЗ моя подпис и да го пратя на когото и където си поискам? Това, че на договора, който е пуснал Градев няма подпис на една от страните изобщо не означава, че фалшив.

Означава,че е недействителен!За да има сделка,трябва да има поне две страни,както и двете да са съгласни с условията!Представи си,че видиш абсолютно същия догавор,със същата сума,а бе всичко,но вместо Серджиу Буш,пише Лионел Меси :? !Как ще приемеш подобен договор?
Това,че не си разписал твоя договор си е твой проблем и означава,че до подписването му от тебе няма никаква стойност.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 яну 2015 16:26

W84me написа:
BRF написа:Ааааааааа това е друго!Обаче ако има някакъв спор за пред съда,ще закараш ли твоя екземпляр в този вид(без подпис от тебе)?Дали ще е действителен,как мислиш?

Ами аз това се опитвам да обясня от самото начало. Пречи ли обаче да си МОЯ ЕКЗЕМПЛЯР от договора БЕЗ моя подпис и да го пратя на когото и където си поискам? Това, че на договора, който е пуснал Градев няма подпис на една от страните изобщо не означава, че фалшив.

Да бъдем точни,ако има само твоя подпис ,договора е фалшив. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 яну 2015 17:15

W84me написа:
BRF написа:
W84me написа:
BRF написа: :shock: Ама ти продължаваш с глупостите си :lol: !

За колко пари искаш да се басираме? Готов съм да ти покажа договори за поне два кредита, теглени от мен, на които не съм се разписвал на всички страници!

Хммммм,не си се разписал НИКЪДЕ(като на русата ***** Градева договора) или не си на всяка страница?

НА МОЯ ЕКЗЕМПЛЯР от договора не съм се разписал никъде! Там са само подписите и печата от банката.

Значи става за задни нужди,както и ти самия :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 29 яну 2015 17:20

Нашите хора пак се излагат. На кой са нужни тези декларации, които пускат през час. Тия лекета(адвокатчета и драскачи) няма да спрат, те се хранят с интриги. Трябва пълно игнориране по отношение на тях и така остават в миналото.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 яну 2015 17:24

d.milanov написа:Нашите хора пак се излагат. На кой са нужни тези декларации, които пускат през час. Тия лекета(адвокатчета и драскачи) няма да спрат, те се хранят с интриги. Трябва пълно игнориране по отношение на тях и така остават в миналото.

Напротив,не трябва игнориране,а трябва съд до дупка :x :!:

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 29 яну 2015 17:32

Red joker написа:
d.milanov написа:Нашите хора пак се излагат. На кой са нужни тези декларации, които пускат през час. Тия лекета(адвокатчета и драскачи) няма да спрат, те се хранят с интриги. Трябва пълно игнориране по отношение на тях и така остават в миналото.

Да, трябва да ги съдим, но не го правим! Защо, от кого, от какво се страхуват, а имат поводи? Имат познания, интелигентни са, но винаги са пас. Не ги разбирам. Като няма да отвърнат на удара и да стигнат до край, по-добре да не подклаждат огъня.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 29 яну 2015 17:43

Няма ли клаузи за поверителност в договорите, които сключваме? Как само нашите договори излизат по медиите, а от другите клубове - нищо? Как Ганьо опази отрочето си почти десетилетие, без да излезе информация, че дължи на сульо и пульо? Как разрешаваме само ние, една камара некадърници да си изкарват насъщния на наш гръб, без да са положили грам труд за това? Как позволяваме да наричат нашите управници с названия като "Сашетата", "Лупи" и т.н. по обществено значими медии(сайтове, ТВ)?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 яну 2015 17:51

Red joker написа:

Трябва осакатяване, аз, ако съм на Томов, ще си наема хора да ги потрошат тея продажни курви.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 яну 2015 17:53

d.milanov написа:Няма ли клаузи за поверителност в договорите, които сключваме? Как само нашите договори излизат по медиите, а от другите клубове - нищо? Как Ганьо опази отрочето си почти десетилетие, без да излезе информация, че дължи на сульо и пульо? Как разрешаваме само ние, една камара некадърници да си изкарват насъщния на наш гръб, без да са положили грам труд за това? Как позволяваме да наричат нашите управници с названия като "Сашетата", "Лупи" и т.н. по обществено значими медии(сайтове, ТВ)?

Е това не мога да си го обясня и аз :( ,може би ,както казваш ти, трябва да има съд до дупка на отрепките,а не само декларации :idea: 8-)

Върни се в “Архив”