south_division написа:Голяма потайност, голяма чудо....
Да се чуди човек!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
south_division написа:Голяма потайност, голяма чудо....
Blue_Lion написа:Общо взето това "Ще разберете всички след X януари" почва да ме изнервя малко...по-добре да бяха обявили нещата направо след X януари и толкова ! Са се чудим тоя в Левски ли ще е, няма ли да е, Гонзо ще го махат ли няма ли, Тонев и Шишков кви ще са...кой ще е спонсора на Левски, кви пари ще дават...само слухове !
london_hools написа:Пичове,някой може ли да ми каже,дали Грийн преподписа с Левски?мерси предварително
BLUE CHAMPIONS написа:london_hools написа:Пичове,някой може ли да ми каже,дали Грийн преподписа с Левски?мерси предварително
Ултиматумът му беше до днесКато неще, да си ходи налято, само се притеснявам да не го удари на уволнявка през пролетта
london_hools написа:BLUE CHAMPIONS написа:london_hools написа:Пичове,някой може ли да ми каже,дали Грийн преподписа с Левски?мерси предварително
Ултиматумът му беше до днесКато неще, да си ходи налято, само се притеснявам да не го удари на уволнявка през пролетта
Ако е така,по-добре да го продадат сега и с парите от него,да купят някой нов на този постНасила хубост не става
BLUE CHAMPIONS написа:london_hools написа:BLUE CHAMPIONS написа:Ултиматумът му беше до днесКато неще, да си ходи налято, само се притеснявам да не го удари на уволнявка през пролетта
Ако е така,по-добре да го продадат сега и с парите от него,да купят някой нов на този постНасила хубост не става
При изтичащ договор, никой няма да даде пари за него сега
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта