Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 окт 2011 18:00

b0b000 написа:На мен ми е интересна търпимостта на Сектор Б към баткоFF. Това не мога да си го обесня. И нещо друго ... баткОFF каза, че от 2г. не е получавал оферта за отбора,т.е
преди 2г. е имало оферта ... обаче никой не се сеща да го пита от кого е била тази оферта, на каква стойност и т.н ...
Щом няма пари да продава ... иначе ще станем като Локо Сф или Славия ( :cry: ).

САМО ЛЕВСКИ !

Веднага ти отговарям, последната реална оферта беше от италианска строителна компания, попитай Гугъл може би ще ти подскаже, малко след италианското нашествие в Ботев, което почти унищожи клуба и което можеше да сполети и нашия клуб. Батков винаги е твърдял, че няма да допусне клуба до далавераджии и да го остави на произвола на съдбата, доколкото може да се вярва на приказките му :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 окт 2011 18:44

BLUE CHAMPIONS написа:Веднага ти отговарям, последната реална оферта беше от италианска строителна компания, попитай Гугъл може би ще ти подскаже, малко след италианското нашествие в Ботев, което почти унищожи клуба и което можеше да сполети и нашия клуб. Батков винаги е твърдял, че няма да допусне клуба до далавераджии и да го остави на произвола на съдбата, доколкото може да се вярва на приказките му :roll:

:) Не беше от италианци, но както и да е. Батков ще ни остави и на фалирали продавачи на обувки, стига да му платят колкото иска...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 окт 2011 18:55

След като отричаш за италианците значи не си се информирал достатъчно.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 окт 2011 01:01

Batkoto написа:http://www.gol.bg/levski/2011-10-10/todor-batkov-zakysa-s-parite-vadi-zvezdite-si-na-sergiiata.115519

все хубави новини,дет` се вика :lol: :lol:

не се радвай толкова.Школата определено е свалила нивото но пак ви бие на всякъде

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 окт 2011 10:27

THE G.A.M.E написа:Абе има нещо, което незнаем ...
Неможе Батков така да ...

Абе, човек, какво ти става не знам?! А щом мислиш, че Шампиона на България не е качествен съперник - ок. Няма проблем. Ние нали сме "моралният първенец", забравих. :mrgreen:
Имаме досега три о*рани мача - с моряците - загуба дошла след разочарованието в Словакия (то на Черно Море това им беше мача на сезона, както обикновено.), с Търнава - въпреки че, ако Йовчо не бе изпуснал много от коментарите тук нямаше да ги има. И с Лудогорец.
И трите мача паднахме заслужено.
Какво толкова има да се коментира, да му се не знае?!!!!
Да! от 6 важни мача досега (включвам Перник и Локо Сф), ние взехме 3. Трябваше да вземем 5 и равен примерно от тях. Да, но не стана.
Да не мислиш, че не избеснях, когато Гонзо реши да пази 1-0 в Словакия в 10-тата минута?!

Да, човек. Батков е във финансова, но по-лошото в силна кармична зависимост от Иванов, а Гонзо е изкупил акциите от Батков, но иска да победи ЦСКА, за да обяви официално новият собственик.
По-скоро Гонзо е подставено лице на Кермит, който е купил в пакет Барселона, Челси и "Левски" и ще ги прави един отбор.
Нито знаем договора на Георги, нито какво е записано в длъжностната му характеристика: тук му се вменяват отговорности на президент.
Не! той определе сумата и заплатите на новите попълнения. На него му е дадена сума - виждаме, че е била под половин милион за нови попълнения. С трици маймуни не се ловят. Това е!
Трябваше да се вземат трима (според мен, четирима)качествени защитника. Взеха се двама играча със съмнителни качества (Старокин и Башлиев) и един контузен качествен защитник (Рисп). Ролята на Гонзо е в подбора им, но избора се определя от парите, които трябва да се дадат. Това не се определя от Иванов.
Има за мен две сигурни неща - Георги няма достатъчно финанси за подобни схеми и Батков е стиснат глупак.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 окт 2011 11:05

metodito написа:Абе, човек, какво ти става не знам?! А щом мислиш, че Шампиона на България не е качествен съперник - ок. Няма проблем. Ние нали сме "моралният първенец", забравих. :mrgreen:
Имаме досега три о*рани мача - с моряците - загуба дошла след разочарованието в Словакия (то на Черно Море това им беше мача на сезона, както обикновено.), с Търнава - въпреки че, ако Йовчо не бе изпуснал много от коментарите тук нямаше да ги има. И с Лудогорец.
И трите мача паднахме заслужено.
Какво толкова има да се коментира, да му се не знае?!!!!

Да, човек. Батков е във финансова, но по-лошото в силна кармична зависимост от Иванов, а Гонзо е изкупил акциите от Батков, но иска да победи ЦСКА, за да обяви официално новият собственик.
По-скоро Гонзо е подставено лице на Кермит, който е купил в пакет Барселона, Челси и "Левски" и ще ги прави един отбор.

Eeee браво, взели сме значи един свестен мач срещу приличен съперник ... :lol:
Викаш - три слаби мача, които неуспяхме да спечелим ...
Според мен, от всичките около 20-на мача ( броя и контролите ) ... Я имаме 3-4 прилични, я не !
А от официалните мачове, реално само мача с Литекс си го биваше, но с доста големи уговорки за думата - биваше.
Лошото е, че тия 4-ри загубени мача ( 4-ри са, защото домакинското 2:1 срещу изключително посредственият отбор на Търнава си е жива загуба ... ) ... Та всички мачове бяха от много сериозно значение !

Общо взето не разбрах мнението ти за това, което мен ме учудва ...
Батков изгони за по-маловажни дреболии сумати народ, като при Мъри дори, игра имаше, но бяха се влошили резултатите ...
При Вили макар и за два мача, личеше тактическа мисъл и подреденост в отбора.
А махането на Кокъла основно беше заради феновете, но добре си спомням и думите, че Левски не играел атрактивно, въпреки, че тогава имаше резултат от тая НЕатрактивна игра - Шампионската титла.
Сега при "Гонзо" имаме провален основен приоритет - влизането в групите на Лига Европа.
- Загуба на основни мачове от основни съперници ...
- Кофти, на моменти отблъскващо грозна игра ...
- Липса на резултати ...

Защо още "адвоката" не го е разкарал ???
След като, както посочих по-нагоре ... За по малки проблеми преди "свети" "Гонзо" изхвърчаха далеч по-кадърни хора от него !? !

Аз си имам мнение, но естествено - недоказано.
Нормално, не съм в кухнята, за да го твърдя това на 100 %
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 окт 2011 11:23

[offtopic]Нямам абсолютно никаква идея защо бе изгонен Мъри, но съм убеден, че това нямаше връзка с футбола.
При Вили "подредена игра" - не мисля.
И аз не исках да гонят Кокала въпреки че играехме много грозно. Гонзо за Кокала бе Дембеле за Ясен ;). Така бих отговорил. Представи си колко щеше да издържи Ясен без Дембеле на треньорският пост.
Иванов е треньор от лятото!!! Няма да спра да го намилам това. Като латерна! Сега за другото нямам отговор.
И относно Вили - симпатичен човек, но слаб треньор.
А Ратко остана също прекалено много, но по-добре така.
А ако Мъри вместо Киево му се бе паднал Юве?
Той дали щеше да постигне тези успехи? А Динамо Букурещ в последната минута, не ние, а те ни бяха вкарали гол? А сега де? Мъри щеше ли да е определян като най-успешният ни треньор.
(Точно два момента при Гонзо можеха да са различни. Автоголът на Грийн в Разград и изпуснатата дузпа от Ицо.)
Ето два примера: нямаше Калчополи примерно и какво правихме тогава? Или у нас мача, както вървеше към хикс, както и този срещу Марсилия. Един брилянтен финт и гол. Ако ги нямаше.
Можем да спекулираме колкото си искаме до утре.
На какво основание да го разкара? Кокала не заслужаваше ли да го разкара още след 5-ия му мач?
Ами Георги Тодоров преди?
Решенията на ТодорЪТ са непоследователни и глупави. Това е.
Дали пък Гонзо според договора си няма да изпусне яка пара, ако напусне сам? Как мислиш? На всеки му трябват пари. И ако има нещо такова - ти би ли обвинил Гонзо в нещо? И като казвам яка пара, няма предвид 5-6 хилки. Сигурен ли си Гонзо дали не е останал без пари? А ако е така?[/offtopic]
Както ти казах: може и до утре да спекулираме...
Батков е глупак.
Отборът играе лошо в повечето мачове.

Не се знае дали няма да се оправи играта ни. Нито ни, нито аз го знаем
Това са факти. Другото е чесане на езици и "развален телефон".
Не знам за Търнава, но по начина по който отпаднаха от Локо (М), явно и руснаците са посредствени.
На косъм бе да направят 2-0 в Словакия. Убеден съм!, че ако Спартак бе отстранил Локо тук щеше да има мнения от рода на "е, тея руснаци щяхме да ги отстраним. Те били слабаци. Ама видиш ли, то..." Нали?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 окт 2011 12:05

metodito написа:Не се знае дали няма да се оправи играта ни

Няма да се оправи ...
Аз лично в това съм сигурен и за това вдигам аларма ...
А като няма игра, е абсурд да очакваме резултати. Временни проблясъци да, но резултати, които да ни донесат конкретна цел - не.

А, ако ме питаш защо съм сигурен ...
Ами аз и при Ратко след месец и косур нагоре и след 10-на мача твърдях същото ...
Просто, ако един треньор чатка играта и разбира за какво става въпрос, още след 4-5 мача ще си проличи философията му за футбола и идеята, като как иска да играе отбора.
Междудругото Ратко е изключителен тактик ... Не се бъзикам !
Но методите му са прекалено сложни за български футболисти !
И Йовов си го каза тогава ... Че голяма част от отбора не схващал зададените тактически задачи от сърбина !!! ???

Както и да е ...
Факт е, че при "гонзо" нямаме нито стил, нито тактически замисли, нито идея за по-конкретна игра, нито пък наченки на някакъв специфичен начин на игра ...
Всичко се свежда до това, дали някоя бомба на Гаджев ще влезе, или пък някой няма да засече поредното центриране на Райков ...
Да, и при Ясен се разчиташе на избухването на някой, и индивидуалните качества на отделни играчи, но пък аз никога не съм твърдял, че Петров е качествен специалист.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 окт 2011 12:17

[offtopic]Може да си убеден, но не може да знаеш какво ще се случи в бъдеще. А думите на Йовов бяха ирония тогава ;).[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 окт 2011 21:30

Играта на Левски в момента по нищо не се различава от играта на националния ни отбор. И в двата отбора цари пълно безхаберие, физическа немощ, вяла агресия, тактическо безсилие, тотално безразличие и пълен непукизъм. Симптомите наподобяват на нещо обратно на социалистическата действителност: тези които за отгоре- искат но не могат, тези които са отдолу- могат но не искат. Герой ще е този който изнамери рецептата за лек за двата отбора.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Архив”