[offtopic]Нямам абсолютно никаква идея защо бе изгонен Мъри, но съм убеден, че това нямаше връзка с футбола.
При Вили "подредена игра" - не мисля.
И аз не исках да гонят Кокала въпреки че играехме много грозно. Гонзо за Кокала бе Дембеле за Ясен

. Така бих отговорил. Представи си колко щеше да издържи Ясен без Дембеле на треньорският пост.
Иванов е треньор от лятото!!! Няма да спра да го намилам това. Като латерна! Сега за другото нямам отговор.
И относно Вили - симпатичен човек, но слаб треньор.
А Ратко остана също прекалено много, но по-добре така.
А ако Мъри вместо Киево му се бе паднал Юве?
Той дали щеше да постигне тези успехи? А Динамо Букурещ в последната минута, не ние, а те ни бяха вкарали гол? А сега де? Мъри щеше ли да е определян като най-успешният ни треньор.
(Точно два момента при Гонзо можеха да са различни. Автоголът на Грийн в Разград и изпуснатата дузпа от Ицо.)
Ето два примера: нямаше Калчополи примерно и какво правихме тогава? Или у нас мача, както вървеше към хикс, както и този срещу Марсилия. Един брилянтен финт и гол. Ако ги нямаше.
Можем да спекулираме колкото си искаме до утре.
На какво основание да го разкара? Кокала не заслужаваше ли да го разкара още след 5-ия му мач?
Ами Георги Тодоров преди?
Решенията на ТодорЪТ са непоследователни и глупави. Това е.
Дали пък Гонзо според договора си няма да изпусне яка пара, ако напусне сам? Как мислиш? На всеки му трябват пари. И ако има нещо такова - ти би ли обвинил Гонзо в нещо? И като казвам яка пара, няма предвид 5-6 хилки. Сигурен ли си Гонзо дали не е останал без пари? А ако е така?[/offtopic]
Както ти казах: може и до утре да спекулираме...
Батков е глупак.
Отборът играе лошо в повечето мачове. Не се знае дали няма да се оправи играта ни.
Нито ни, нито аз го знаемТова са факти. Другото е чесане на езици и "развален телефон".
Не знам за Търнава, но по начина по който отпаднаха от Локо (М), явно и руснаците са посредствени.
На косъм бе да направят 2-0 в Словакия. Убеден съм!, че ако Спартак бе отстранил Локо тук щеше да има мнения от рода на "е, тея руснаци щяхме да ги отстраним. Те били слабаци. Ама видиш ли, то..." Нали?