ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синият Болярин
- Контакти:
Re: Линк за торент на ЛЕВСКИ-Гент
Бях на мача, но с най-голямо удоволствие ще го прибавя към колекцията от сини двубои.
Re: ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!
Честита победа на всички Левскари ! Страхотна победа,футболистите показаха воля и характер,което е много важно.Със Слори ще сме още по-силни.Обаче се личи,че не са много сигурни в защита и най-вече при центрирания.Петков и той не е много сигурен,трябва да се пробва с Митрев или Акалски.Не мога да разбера защо махна Тасевски,ама хайде днес ще се радваме на победата.
Абе ние Акалски за трети вратар ли го взехме? Ех, ако вместо него бяхме взели Мболи.
Greene lifts Sofia Blues 

Браво,заслужена победа с добра игра,стига каръщина и гадни загуби в последните минути.Ония където ни усмиваха за гадните загуби в последните минути снощи го изпитаха на гърбът си.Всъщност те бяха като опълченците на Шипка!
Re: Линк за торент на ЛЕВСКИ-Гент
Мразя журналиста Г.А.
- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
САМО ЛЕВСКИ
Идва ред на Спортинг.
Идва ред на Спортинг.
kangas написа:Браво!!! Луд мач . Мисля че Ясен вдъхна на отбора това спокойствие и увереност които са нужни когато трябва да се догонва в резултата и тва е много важно.Вървим в правилна посока тва ме радва много.трябва статичните положения в защита да ги оправим при всеки корнер изтръпвах. Петков-много далече от истината!!! Уникален гол на Жо и си личи че Грийн е класа а още не е на100% като се включи и Слори ще сме още по опасни;Честита победа на всички Левскари
Два вратарски гола - поредните.
Първия от Халите, втория от корнер и уникално гледане от близо.
Да не ми реве Петков, когато пак е резерва следващия път
Направихме уникален мач! Треперене до последно
Но и честно казано нито веднъж не се усъмних в победата. Просто не и пред тази публика. Поклон пред нея и пред футболистите! САМО ЛЕВСКИ!

killer написа:kangas написа:Браво!!! Луд мач . Мисля че Ясен вдъхна на отбора това спокойствие и увереност които са нужни когато трябва да се догонва в резултата и тва е много важно.Вървим в правилна посока тва ме радва много.трябва статичните положения в защита да ги оправим при всеки корнер изтръпвах. Петков-много далече от истината!!! Уникален гол на Жо и си личи че Грийн е класа а още не е на100% като се включи и Слори ще сме още по опасни;Честита победа на всички Левскари
Два вратарски гола - поредните.
Първия от Халите, втория от корнер и уникално гледане от близо.
Да не ми реве Петков, когато пак е резерва следващия път
нз ама по добре Митрев да налага или Акалски как мислиш?
Левски Завинаги