Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Re: Живко Желев и Дани Младенов

Мнениеот housestyle » 02 юни 2010 12:05

Може само без Желев :)
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот niki87 » 02 юни 2010 12:07

ehh написа:Ще видим тандема главочи Батков - Гонзо, какво ще ни поднесат на 9-ти.
Дотогава по-добре да не ги плюем, че не се знае, какво се случва наистина. Може да се подготвят изненади.

Не вярвам или ако има изненади,по-скоро ще са неприятни.Дано да греша :roll:

UL_Blue

Re: Ясен и Гонзо,Вие сте сега?

Мнениеот UL_Blue » 02 юни 2010 12:16

Ако докарат, Тъча, ще е най-голямата простотия и ще го осетят още на първият мач. А тъпото, е че с лека ръка се отказваме от Курдов, който може да се окаже следващият И.Попов, Д. Макриев и т.н. Естествено може да се окаже и провал, но сме длъжни да пробваме.

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Re: Иво Иванов акостира на „Герена“

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 02 юни 2010 12:16

Аз,лично вече не вярвам на нищо написано.Дори не вярвам на Гонзо.Всичко отива към провал.Наско Сираков е напълно прав,като казва че цялото управление на ЛЕВСКИ е неадекватно и дните са му преброени.Каде са договорите на Камбуров,Дембеле,Тодоров,Иванов и всички други футболисти които уж били договорени и готови за подписи.Ако пак ще се лъжем както преди, то няма смисъл.Тогава моля Батковци, Ясеновци,Баждековци и Гонзо да си ходят вгрупом.ЛЕВСКИ не е за подигравки и лъжи.Зпомнете господа управници ЛЕВСКИ НЕ Е ВАШ , ЛЕВСКИ Е НА ЦЯЛА СИНЯ БЪЛГАРИЯ И КОЙТО СЕ ПОДИГРАВА СЪС ЛЕВСКИ СЕ ПОДИГРАВА СЪС НАС СИНИТЕ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ.И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАН.Имате още малко време до 09.06.2010г. да излезете и кажете цялата истина пред нас феновете ,без да си прехвърляте топката един на друг.Сега всички сте виновни.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот Blue_Lion » 02 юни 2010 12:32

THE G.A.M.E написа:Сега излиза, че сме нямали интерес към Наско Курдов .... :lol:
Някой ако знае ..... какво става в любимият тим .... да каже !

IORGOS PAPADOPULIS написа:9 юни !!!Само тва му е в устата на Гонзо,ще видите на 9-ти !!!!
Селекцията е ясна - подновиха с Мечо и Топузаков,сега чакам Кривия да преподпише.Гонзооо да не забравиш да предложиш на Симонович 2 годишен договор!!!

Дано само ........ не се окажеш прав !
Но, за съжеление ..... има голяма вероятност ! ! !

Гонзо ще върне Мъри и Наско в отбора,а самият той ще застане на върха на атаката ни :lol:

Сериозно,без пари - толкова ! Гонзо прави квото може,дайте да го подкрепим и да не забравяме кво е дал на Левски ! Батковото просто иска да ни настрои срещу легендите ни ! :evil:
Изображение

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 02 юни 2010 12:33

Аз,лично харесвам Дани Младенов в това момче има голяма енергия и е на подходяща възраст,играе на всички позиций в атаката,но проблема е,че и Табаков и Киров и Цачев също,а всеки техен гол за друг отбор ще е удар по репутацията на Гонзо и Ясен.Все пак съм за надявам се да го вземем мисля,че Мъри го гледа за Националния,с Гарра и Йовов и Тасевски ще сме страшни този сезон в атака

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 юни 2010 12:52

Като видя източника и ми става ясно колко е достоверен... Предполагам че момчето ще отиде в някой не особено силен отбор в Европа.
Тук да попитам какво ще прави Берое там, след като си разпордаде всички основни футболисти??? Не че нещо, но на България от догодина и трябва коефициент(понеже тази е последната, в която ще сме с що годе добър такъв) и от участието на Берое тази година не вярвам да спечели нещо. Все пак ще се надявам и ще стискам палци Беройци да ме опровергаят 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 юни 2010 12:55

scooool написа:Аз,лично харесвам Дани Младенов в това момче има голяма енергия и е на подходяща възраст,играе на всички позиций в атаката,но проблема е,че и Табаков и Киров и Цачев също,а всеки техен гол за друг отбор ще е удар по репутацията на Гонзо и Ясен.Все пак съм за надявам се да го вземем мисля,че Мъри го гледа за Националния,с Гарра и Йовов и Тасевски ще сме страшни този сезон в атака

Откакто продадоха Домо нищо страшно няма в нашата атака... :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Blue_Girl
Контакти:

Re: Гара Дембеле в ЛЕВСКИ

Мнениеот Blue_Girl » 02 юни 2010 13:04

Blue_AvalanchE написа:Страхотно попълнение, но според нека изчакаме "Гонг" да пуснат тази новина. На тях може да им се вярва. ;)

Аз също вярвам само на гонг.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 юни 2010 13:48

с Иво отзад и , Гара отпред , може да стане нещо 8-)

Офтопик:

Върни се в “Архив”