Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Литекс-Левски

Мнениеот edmon_dantes » 14 мар 2010 22:53

Dobri написа:
maldin1 написа:
delpi написа:
Явно не си гледал мача, поне прочети съставите да видиш кой е играл и кой не вместо да говориш глупости. Палячо такъв...
ОООО идоле мой ,моля ти се просветли ме в съставите.......Ти си свали сините очилца и признай ОЧЕВАДНОТО....
П.с. Добре Дока е не е Том ,тва какво промени ? Може би нямаше засада или имаше дузпа ?

И на мен ми направи впечатление, че тактиката ни за втори пореден мач бе да контузим Дока. Толкова ли нямаме качествени защитници? Явно Пирин са със супер класни бекове щом го обезличиха напълно.

Ей, Добри ли си, не си ли - не ме интересува. Престани да се определяш като фен на Левски, защото си смешен и жалък. В една друга тема ти казах да престанеш с този театър, защото се излагаш. Много внимателно чета всеки твой пост и прекаляваш. Какъв кеф ти прави това, палячо? Кой е искал да контузи Дока, бе? Жалка душица си, мишок. Изчезвай от синия форум! Моля, модераторите да обърнат внимание на този тип!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 14 мар 2010 22:54

Получи се мач днес, и според мен ако Йовов действаше както трябва Левски щяха да водят с 2:0 до 10-а мин. Но в последствие бяхте надиграни според мен в голяма степен. А и тези, които искаха днес Левски да бие едва ли не да помогне на ЦСКА явно отписваха сините рано рано, тъй като 1 евентуална победа днес и победа в дербито с/у нас ни изхвърля директно от борбата за титлата .. Развръзката предстои.
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 14 мар 2010 23:00

И мен много ме дразнят тия дето уж са левскари, а всъшност са от други отбори и само дразнят. Сега гледам, някакъв gonzi се е регистрирал тая вечер и се прави на интересен. Има и още няколко такива като ilsengrad, bluelegend и др.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 14 мар 2010 23:01

edmon_dantes, споко, гледаме го.................и според мен това не е фен на Левски, но засега не е нарушил правилата! Игнорирайте си го вие! А ако с нещо наруши?!..............Е, тогава сме ние!.....

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 мар 2010 23:15

ИзображениеИзображениеИзображение
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ.
:)

Страхотни голове Изображение
Дока ГОЛЯМ.

В еуфория съм, по-късно повече коментари ;)
Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 14 мар 2010 23:33

Толкова много симулации в един мач от страна на един отбор не знам дали някога съм гледал. И добре, че от другата страна беше голям отбор като Литекс, иначе като нищо съдията щеше да се подведе и да свири голяма част от тях...както впрочем доста често се случва. Много добро съдийство на Спасов! След мача единствените, които имаха претенции бяха Ринг.бг. Тия журналистчета явно много са си повярвали. Иначе поздравления за Литекс! ;)
Последна промяна от Ticha на 16 мар 2010 16:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 14 мар 2010 23:38

Пичове само незнам защо мача беше блокиран в еврофутбол.И в двата ми фиша го играя за твърд и не ми приемат залога.Честито на ловчанлии :)

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 14 мар 2010 23:45

delpi написа:
child in time написа:Тъмно , тъмно , тъмно червен картон за пенсионера Кишишев! :twisted: Сега го гледах по внимателно егати фала егати касапницата!

1. Първо Киш беше за гонене веднага след първия си жилт картон, тогава направи втори груб фал.
2. Имаше след това дузпа срещу Минев, извършена отново от Киш.
3. Гола ма Мечо беше неправилно отменен.

Но, всичко това е нищо на фона на безобразната ни игра и въобще не трябва да се оправдаваме и да ревем като панчаревци миналата седмица след мача ни с Миньор!

Добре бе човече,сложи очилата и гледай на запис,че при подаването към Йовов,той е в засада.Аман от такива фенове като теб,и евала на такива като синия фен Добри.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 14 мар 2010 23:47

Saint Etienne написа:
delpi написа:
child in time написа:Тъмно , тъмно , тъмно червен картон за пенсионера Кишишев! :twisted: Сега го гледах по внимателно егати фала егати касапницата!

1. Първо Киш беше за гонене веднага след първия си жилт картон, тогава направи втори груб фал.
2. Имаше след това дузпа срещу Минев, извършена отново от Киш.
3. Гола ма Мечо беше неправилно отменен.

Но, всичко това е нищо на фона на безобразната ни игра и въобще не трябва да се оправдаваме и да ревем като панчаревци миналата седмица след мача ни с Миньор!

Добре бе човече,сложи очилата и гледай на запис,че при подаването към Йовов,той е в засада.Аман от такива фенове като теб,и евала на такива като синия фен Добри.

Мен ли имаш предвид? :?
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Архив”