Италианската Серия А (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Италианската Серия А (2019-20)

Мнениеот Groucho » 26 ное 2019 23:07

rhaegar написа:Дай малко респект и към капитана, де. За мен е отличен защитник, имащ малшанса да играе с пълни нещастници около себе си.

Добър защитник е Романьоли, но и той е по-нестабилен този сезон в сравнение с миналия. Още повече, че като капитан той трябва да вдига отбора, а с тази задача не изглежда да се справя. Всички изглеждат някакви ментални лилипути, с изключение на Тео Ернандес. Проблемът е, че всеки от футболистите на Милан прави силен мач тук-там, но нямат никакво постоянство. Примерно Крунич и Бенасер сега играят прилично, със сигурност по-добре от Кеси и Билия, ама след два месеца дали ще са все още на прилично ниво не се знае.

metodito написа:А според мен е от тренерите дето им ги избират. ат почнеш от Гатузо и Самолетчето... не е сериозно, брат. Не ли е така?

Не е сериозно, да, знам. От около седем години не са сериозни нещата в клуба. Само че не е само в треньорите проблемът. Гатузо надскочи възможностите на тия футболисти. Смяната му с Джампаоло беше огромна грешка на Малдини, Бобан и другите шефове. Със сигурност играчите на Милан не са с качества за 12-14 място, но не са и с такива, които да им позволят спокойно да се класират на трето място да речем. В момента Кеси го искат средняци в Англия, доколкото чета. Ако бяха толкова добри тези състезатели, които си изброил, нямаше да получават оферти само от средняци в другите първенства.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 ное 2019 23:09

Аз съм фен на Бенасер. Изнесе силен сезон в Емполи, най-добрият на европейското в Африка. Има накъде да се развива още, но е приличен халф.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 ное 2019 00:01

Бенасер и аз го харесвам как играе, въпреки че направи две дузпи срещу Фиорентина ли там, кой беше...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 ное 2019 00:05

Groucho написа:Със сигурност играчите на Милан не са с качества за 12-14 място, но не са и с такива, които да им позволят спокойно да се класират на трето място да речем.

Е, па на конкурентите им какви са? Според мен с тая "конкуренция" спокойно може да са в тройката. С правилния тренер.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 ное 2019 00:12

metodito написа:Е, па на конкурентите им какви са? Според мен с тая "конкуренция" спокойно може да са в тройката. С правилния тренер.

Поне пет отбора имат по-добри нападения като единици и като опит в Калчото в сравнение с Милан. Няма правилен треньор, който да накара нападател в криза да вкарва. Играчът сам трябва да излезе от дупката. В случая Пионтек. Пиоли какво му е виновен на Пионтек? Отделно съставът на Милан е прекалено млад, трябва опит за призови класирания. Защото Аякс и Челси в момента по принцип са изключения, които потвърждават правилото.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 ное 2019 00:16

Groucho написа:
metodito написа:Е, па на конкурентите им какви са? Според мен с тая "конкуренция" спокойно може да са в тройката. С правилния тренер.

Поне пет отбора имат по-добри нападения като единици и като опит в Калчото в сравнение с Милан. Няма правилен треньор, който да накара нападател в криза да вкарва. Играчът сам трябва да излезе от дупката. В случая Пионтек. Пиоли какво му е виновен на Пионтек? Отделно съставът на Милан е прекалено млад, трябва опит за призови класирания. Защото Аякс и Челси в момента по принцип са изключения, които потвърждават правилото.

Да, това че са млади е плюс обаче. Дано намерят подходящ тренер. Вервай ми.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 27 ное 2019 00:18

Поч е свободен :lol: :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 ное 2019 00:33

metodito написа:Да, това че са млади е плюс обаче. Дано намерят подходящ тренер. Вервай ми.

Дискусионно е това за младостта, ама да го оставим за друг път. Ще видим как ще е с друг треньор, ако скоро се случи. Според мен с тия футболисти и Клоп не би се оправил в момента.

CSKA69 написа:Поч е свободен :lol: :mrgreen:

Много е скъп. Бюджетът за стратег е до 2 млн. евро на година. Ибра идва и става играещ треньор.
Четири милиона за състезателната му дейност, два милиона за треньорството му.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 27 ное 2019 00:56

Когато става дума за нападатели, Бензема и Имобиле са пример за това, как един качествен атакуващ футболист в определен момент си намира мястото, стига да се намери човек, който да му се довери и да му позволи да излезе от лошата форма в която се намира.

В Милан нещата са толкова объркани, че вече е трудно да кажеш, кой е слаб играч и кой е в слаба форма. :lol:

Все пак говорим за отбор, в който дори и Игуаин, за мен един от най-силните нападатели в Италия, влезна в такава дупка, че човек се чудеше, как е вкарал толкова голове през кариерата си до този момент.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 ное 2019 01:20

Furious_Monk написа:Все пак говорим за отбор, в който дори и Игуаин, за мен един от най-силните нападатели в Италия, влезна в такава дупка, че човек се чудеше, как е вкарал толкова голове през кариерата си до този момент.

За миналия слаб сезон на Игуаин точно Милан имаше най-малка вина. Първо дупката чисто статистически не беше толкова голяма. 22 мача и 8 гола. Един добър нападател трябва да поддържа поне 0.4 или 0.5 успеваемост в съотношението мачове/голове. 8 гола в 22 мача не е най-блестящото постижение, но не е и най-лошото. Първите два сезона на Игуаин в Реал са 57 мача и 11 отбелязани гола примерно. Това е чисто статистическият аспект на нещата.

По-важното е, че Игуаин дойде в Милан с нежелание, защото Ювентус по всякакъв начин се опитваше да се отърве от него, а не защото му се играеше кой знае колко в Милано. И тотално се срина психически, след като изпусна дузпа точно срещу торинци, даже заплака като малко момиченце на терена на "Сан Сиро". В Челси беше на същото дередже представянето му като успеваемост пред гола. Така че за миналия слаб сезон на Игуаин оснавната причина е отношението, което получи от клуба, който го отдаде под наем два пъти.

Този сезон Игуаин е 16 мача и 5 гола. Явно са го заразили с нещо много мощно в Милано или Лондон :lol:

Furious_Monk написа:В Милан нещата са толкова объркани, че вече е трудно да кажеш, кой е слаб играч и кой е в слаба форма. :lol:

Това е вярно 8-)

Върни се в “Архив”