rhaegar написа:Дай малко респект и към капитана, де. За мен е отличен защитник, имащ малшанса да играе с пълни нещастници около себе си.
Добър защитник е Романьоли, но и той е по-нестабилен този сезон в сравнение с миналия. Още повече, че като капитан той трябва да вдига отбора, а с тази задача не изглежда да се справя. Всички изглеждат някакви ментални лилипути, с изключение на Тео Ернандес. Проблемът е, че всеки от футболистите на Милан прави силен мач тук-там, но нямат никакво постоянство. Примерно Крунич и Бенасер сега играят прилично, със сигурност по-добре от Кеси и Билия, ама след два месеца дали ще са все още на прилично ниво не се знае.
metodito написа:А според мен е от тренерите дето им ги избират. ат почнеш от Гатузо и Самолетчето... не е сериозно, брат. Не ли е така?
Не е сериозно, да, знам. От около седем години не са сериозни нещата в клуба. Само че не е само в треньорите проблемът. Гатузо надскочи възможностите на тия футболисти. Смяната му с Джампаоло беше огромна грешка на Малдини, Бобан и другите шефове. Със сигурност играчите на Милан не са с качества за 12-14 място, но не са и с такива, които да им позволят спокойно да се класират на трето място да речем. В момента Кеси го искат средняци в Англия, доколкото чета. Ако бяха толкова добри тези състезатели, които си изброил, нямаше да получават оферти само от средняци в другите първенства.