GOLEADOR написа:@Тик-Так1892
1.Когато говориш за "това дружество" имай предвид , че говориш за ЦСКА!И всеки който иска да го спаси , ще има моята подкрепа!
2.Не ми се вярва ГГ да има нещо общо с ЦСКА сега и занапред.
3.Томов и Манджуков не могат да се гледат,за това не ги слагай под общ знаменател
4.Надявам се днес да стане ясна съдбата на отбора и всички тези спекулации да престанат.Кой ли журналист не измисли слух и не спечели на гърба на ЦСКА и истината.За това,майната им на спортните журналисти.Всичките са като Албена Вулева - отвънка сини,а душите жълти!
Както и да е,всеки има право да каже каквото иска и каквото мисли.С теб винаги сме на различни мнение меко казано,но без никаква нотка на заяждане ще ти кажа,че си много далеч от реалностите,Томов и Манджуков немогат да се гледат,колкото ББ И ДП или като цяло ГЕРБ-ДПС.Имай предвид,че много от нещата които се случиха от началото на тази година са пълен цирк между всички участници,а ти си мисли,че едва ли не изгонили Томов насила.Само си задай въпросите защо евентуалният фалит на дружеството ще бъде обявен от Милко и Морко,а не от Томов,Инджов или Манджуков,ако си запознат в дейтали с фалита като процес,ще знаеш.Може би един ден ще излезе цялата истина за случилото се,а може би няма да излезе,както обикновенно се случва в България.Но съветът ми е да не се мисли в една посока защото се дава предпоставка,когато има разделение на групи,макар и в интернет,да се случват точно такива неща като през последните месеци.
п.с Спасяването на това дружество може да стане,ако някой извади 30млн. или повече,защото дълговете може да се окажат и над 40млн.Спомням си,че Чезари при един от одитите когато ония дето ги водеше Дучето искаха да взимат ЦСКА от Титан,се говореше за едни евентуални около 50-60млн. в случай,ча загубиме определени дела.За мен най-важното е ЦСКА да вземе базите си,да инвестира в тях,да изгради школа и да бъде най-добрият клуб в България,а и прогресиращ в Европа.Лично за мен това дружество е изгубена кауза,просто защото сме в България.