ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Червени Воини » 22 юни 2015 01:26

1982 написа:Утре до обяд е крайният срок за прекръстване на Литекс, после е жребият за Лига Европа, почне ли, мокрите сънища и полюции свършват.
Утре е и Изпълкомът, последен микроскопичен шанс и за сегашното ЦСКА.

Единственият им шанс, след утре, остава Б или В група, да прекръстят някой отбор оттам.

Ако няма да взимаме АД-то на Литекс, най-добре е да се почне от 0кръжната и после да се дадът базите и да се почнат мащабните ремонти по бази и стадиона и т.н и т.н

Все още нищо неофициално няма, така че очаквайте и неочакването.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 01:36

На мен не ми харесва, че и Божков не излезе официално и да каже лично той плановете си, тея ПР изявления са бошлаф работа. Не обичам такива пичи истории, ама, на тоя етап е това, поне ще е наш клуб, не чужд и прекръстен. Но нещата все още са доста мъгляви и при Черепа.

Ганчев няма нужда от коментар, веднъж го питаха пред Съдебната палата и той каза, че не се занимавал с футбол вече.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 22 юни 2015 01:48

1982 написа:На мен не ми харесва, че и Божков не излезе официално и да каже лично той плановете си, тея ПР изявления са бошлаф работа. Не обичам такива пичи истории, ама, на тоя етап е това, поне ще е наш клуб, не чужд и прекръстен. Но нещата все още са доста мъгляви и при Черепа.

Ганчев няма нужда от коментар, веднъж го питаха пред Съдебната палата и той каза, че не се занимавал с футбол вече.

И мен Черепа ме притеснява малко,но поне срещите при него се знаят от медиите и горе-долу после се разбира какво се е говорило и обеащало.Вярвай,че ако се дадат базите или пък се дадат и пак се бездейства няма да се стои с кръстени ръце.Докато с Ганчев са се срещали 2-3 ма човека единия от които Дучето и нищо.Айде стига,не сме умряли за поредните спасители.Ако иска да помага,да идва в новия клуб.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 юни 2015 01:51

@Тик-Так1892
1.Когато говориш за "това дружество" имай предвид , че говориш за ЦСКА!И всеки който иска да го спаси , ще има моята подкрепа!
2.Не ми се вярва ГГ да има нещо общо с ЦСКА сега и занапред.
3.Томов и Манджуков не могат да се гледат,за това не ги слагай под общ знаменател
4.Надявам се днес да стане ясна съдбата на отбора и всички тези спекулации да престанат.Кой ли журналист не измисли слух и не спечели на гърба на ЦСКА и истината.За това,майната им на спортните журналисти.Всичките са като Албена Вулева - отвънка сини,а душите жълти!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 22 юни 2015 02:10

Винаги съм защитавал единствената и най-добра опция - оздравяване на ЦСКА. Никакви нови, дружества, никакви преименувания, никакви припознавания.

п.п. Още веднъж да си кажа - надявам се да сме се отървали завинаги от ултрасите. Те намериха себе си в окръжната група. Там да си останат.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 22 юни 2015 02:14

GOLEADOR написа:@Тик-Так1892
1.Когато говориш за "това дружество" имай предвид , че говориш за ЦСКА!И всеки който иска да го спаси , ще има моята подкрепа!
2.Не ми се вярва ГГ да има нещо общо с ЦСКА сега и занапред.
3.Томов и Манджуков не могат да се гледат,за това не ги слагай под общ знаменател
4.Надявам се днес да стане ясна съдбата на отбора и всички тези спекулации да престанат.Кой ли журналист не измисли слух и не спечели на гърба на ЦСКА и истината.За това,майната им на спортните журналисти.Всичките са като Албена Вулева - отвънка сини,а душите жълти!

Както и да е,всеки има право да каже каквото иска и каквото мисли.С теб винаги сме на различни мнение меко казано,но без никаква нотка на заяждане ще ти кажа,че си много далеч от реалностите,Томов и Манджуков немогат да се гледат,колкото ББ И ДП или като цяло ГЕРБ-ДПС.Имай предвид,че много от нещата които се случиха от началото на тази година са пълен цирк между всички участници,а ти си мисли,че едва ли не изгонили Томов насила.Само си задай въпросите защо евентуалният фалит на дружеството ще бъде обявен от Милко и Морко,а не от Томов,Инджов или Манджуков,ако си запознат в дейтали с фалита като процес,ще знаеш.Може би един ден ще излезе цялата истина за случилото се,а може би няма да излезе,както обикновенно се случва в България.Но съветът ми е да не се мисли в една посока защото се дава предпоставка,когато има разделение на групи,макар и в интернет,да се случват точно такива неща като през последните месеци.
п.с Спасяването на това дружество може да стане,ако някой извади 30млн. или повече,защото дълговете може да се окажат и над 40млн.Спомням си,че Чезари при един от одитите когато ония дето ги водеше Дучето искаха да взимат ЦСКА от Титан,се говореше за едни евентуални около 50-60млн. в случай,ча загубиме определени дела.За мен най-важното е ЦСКА да вземе базите си,да инвестира в тях,да изгради школа и да бъде най-добрият клуб в България,а и прогресиращ в Европа.Лично за мен това дружество е изгубена кауза,просто защото сме в България.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 22 юни 2015 02:17

Logical person написа:Винаги съм защитавал единствената и най-добра опция - оздравяване на ЦСКА. Никакви нови, дружества, никакви преименувания, никакви припознавания.

п.п. Още веднъж да си кажа - надявам се да сме се отървали завинаги от ултрасите. Те намериха себе си в окръжната група. Там да си останат.

:) Ако не бяхме ние, този клуб отдавна щеше да е мъртъв благодарение на апатията на ''добрите'' привърженици,които не са ултраси.Понече повечето от вас,ако се пречисляваш и ти,повечето от вас са заети да пиша тук и в най-различни форумчета и дават акъл,че на всичкото отгоре и да казват,че трябвало да се съобразяваме с тях.Ама кои сте вие?Никой не знае.Айде лека нощ или добро утро...

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 22 юни 2015 02:28

Тик-Так1892 написа:
Logical person написа:Винаги съм защитавал единствената и най-добра опция - оздравяване на ЦСКА. Никакви нови, дружества, никакви преименувания, никакви припознавания.

:) Ако не бяхме ние, този клуб отдавна щеше да е мъртъв благодарение на апатията на ''добрите'' привърженици,които не са ултраси.Понече повечето от вас,ако се пречисляваш и ти,повечето от вас са заети да пиша тук и в най-различни форумчета и дават акъл,че на всичкото отгоре и да казват,че трябвало да се съобразяваме с тях.Ама кои сте вие?Никой не знае.Айде лека нощ или добро утро...

Ако не бяхте вие, отбора никога нямаше да достигне до тежко положение. Щеше да процъфтява, както процъфтяват отборите в държави, където отдавна са забравили какво е "ултрас". Както и да, правилно лузърите в обществото се ориентираха към лузърската дивизия.

п.п. Писането по форуми е много по-важно и ценно от квиченето в кошара, наречена сектор. 21 век сме ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 юни 2015 02:37

Не можете да разберете едно нещо- всички обичаме ЦСКА, но само вие искате да отиде в А окръжна и то на рожденния ми ден искате да се случи! :lol: :oops: :oops: А аз съм цесекар преди да ви заплануват дори в ежегодния си график, откъде накъде шепа смешници ще ми съсипвате отбора и рожденния ден! Няма да мога да го забравя това нещо докато съм жив ако се случи ей!

Айде по-сериозно, че ми писва да чета простотии. ЦСКА 23=dreben23 =23.06 Друго не ме интересува в тоя живот, няма да позволя да ми го отнемете, ще дойда с дряновица и ще ви подпукам. Не ме познавате изобщо! :)

ЦСКА в А група, точка по въпроса! :)

Имайте късмет да ми отнемете единствената радост в живота! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 юни 2015 08:33

Категорично правим отбор.” Това обяви един от главните акционери на оставащия без лиценз ЦСКА Юлиян Инджов. И вече е ясно, че освен дружеството ЦСКА (София) на Васил Божков, което трябва да бъде регистрирано днес, ще има още един ЦСКА, пише в. "24 часа".

Юлиян Инджов и Петър Манджуков вече са задействали и планове за стартиране от “Б” или “В” група с придобит лиценз. “Преговаряме с няколко отбора”, потвърди и Инджов. Вариантът за старт от втория ешелон е с лиценза на “Банско”. Ако новият ЦСКА на Инджов и Манджуков действително има претенции да участва в “Б” група, то трябва да даде своята заявка в БФС до края на тази седмица. Писмено намерение за участие във “В” група при задействане на такъв вариант пък трябва да се подаде до 22 юли. Срокът за заявка за “А” окръжна, където по план трябва да играе ЦСКА (София) на Васил Божков, е до 31 юли.

Но все още има шанс ЦСКА да си остане в “А” група, обяви на глас и Юлиян Инджов.

“Чакаме реакцията на Гриша Ганчев за решението на Васил Божков. Господин Ганчев не се е отказал окончателно. Все още има надежда да слее “Литекс” с ЦСКА, но без участието на Васил Божков”, добави пред “24 часа” строителният предприемач Юлиян Инджов, ангажиран с издръжката на досегашното “червено” футболно дружество.

Дали е вярно? Една анкетка?

Върни се в “Архив”