Шампионска лига 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига 2015/2016
Аз по принцип не оспорвам, че хората я гледат. Което не я прави качествена или пък атрактивна. ШЛ щяло да се гледа по малко 'шот виждаш ли, евентуално по малко от силните отбори на диема са щели да бъдат там. 
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
Тия турци ше ми преебат тотото.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
-
sunscres92
- Контакти:
Аз не твърдя каквото и да било - само показвам статистика - ако желаеш можеш да покажеш своя.
Е то тая статистика е толкова "образователна" че няма на къде. Германия да не е България, та само 2 мил души да гледат футбол ?!
Статистики няма какво да вадя, то се вижда как всичките "силни" отбори ядат шамари, докато другите "слаби" предимно прогресират.
Статистики няма какво да вадя, то се вижда как всичките "силни" отбори ядат шамари, докато другите "слаби" предимно прогресират.
Леле вратаря на Астана кво направи... А можеше да е 2-1 за домакините ако онзи черния беше вкарал сам срещу вратаря малко по-рано. 
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Niksh0 написа:Леле вратаря на Астана кво направи... А можеше да е 2-1 за домакините ако онзи черния беше вкарал сам срещу вратаря малко по-рано.
Муслера върна жеста.
Оспина и Шчесни не са сами.
tevez написа:Оспина и Шчесни не са сами.
marchisio написа:Niksh0 написа:Леле вратаря на Астана кво направи... А можеше да е 2-1 за домакините ако онзи черния беше вкарал сам срещу вратаря малко по-рано.
Муслера върна жеста.
Ебаси, аз се изнервих и спрях мача след като турците поведоха.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
tevez написа:Оспина и Шчесни не са сами.
Той и Тер Щеген се опитва да им прави компания.