Какво ще кажете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:http://www.livesport.bg/napadatel-na-krachka-ot-cska-video-69530.html
Какво ще кажете![]()
Кировец написа:Контролите са бомба! Чудесен шанс за обиграване и всякакъв вид експерименти. Харесва ми разнообразието от стилове на разнородни отбори.
гражданин от село написа:Николич е 2 в 1 като стойки и пози (Ибрахима и Балотели в едно),а на флипер е неотразим.
Udoji90 написа:Вероятно това за Николич пак са някакви спекулации, които бързо ще отшумят. Пък и за да го вземем, трябва да махнем един измежду Неманя, Маркович и Фелипе, което поне на мен хич не ми допада (естествено никой не ме пита). Иначе съперниците за контролните срещи са си повече от прилични.
Logical person написа:Udoji90 написа:Вероятно това за Николич пак са някакви спекулации, които бързо ще отшумят. Пък и за да го вземем, трябва да махнем един измежду Неманя, Маркович и Фелипе, което поне на мен хич не ми допада (естествено никой не ме пита). Иначе съперниците за контролните срещи са си повече от прилични.
Колко извън ЕС можем да имаме ? Аз знам, че може да са трима едновременно на терена, иначе 4 или 5 бройки.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта