Висша лига - Сезон 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Висша лига - Сезон 2014/2015

Мнениеот Pichichi » 14 ное 2014 16:20

smoothc написа:
Не може да се сравняват Хамес и Баркли..

Защо да не могат? Зависи за каква категория става въпрос!
По опит и статус не е редно да ги сравняваме,но по чисто футболни качества и перспективи,спокойно можем да им направим един SWOT анализ :)

Говоря за цената на играчите не че не може да се сравняват като футболни умения. Хамес има много повече опит, умения и участия
на най-високо ниво от Баркли за това при него надценеността е доста по-малко от изхвърлянето с цената на Баркли!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 ное 2014 18:14

Daйте Евертън да си продаде най-добрия играч за безценица ей тъй защото да не му правят спънки ...

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 14 ное 2014 18:45

Щом Хамес струва близо 80, защо пък не Баркли 60. Реалната му цена обаче не би трябвало да преминава 25М

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 15 ное 2014 11:29

sunscres92 написа:Щом Хамес струва близо 80, защо пък не Баркли 60. Реалната му цена обаче не би трябвало да преминава 25М

Хамес струва 80 млн. евро, а в статията се говори, че Евертън иска 60 млн. паунда(75 млн. евро) за Баркли. Това означава, че ги оценяват на приблизително една и съща сума, а по опит, доказаност, а според мен и по качества, са несравними.

Гледам около 75% от мачовете на Реал Мадрид за сезон и спокойно мога да кажа, че Хамес не е невероятен. Въпреки това, личи си от километри, че има страшно много класа и просто му трябва още малко време.

Смуут, относно класата на английските играчи, кажи ми последният успешен трансфер на английски играч. Като казвам успешен трансфер нямам предвид как от Бърнли са взели със свободен трансфер някакъв английски халф, който играе много силно, а нещо равносилно на Агуеро в Сити, Суарез в Ливърпул, Беркамп в Арсенал, Рууни в Юнайтед и т.н.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 15 ное 2014 11:35

Paralel написа:
sunscres92 написа:Щом Хамес струва близо 80, защо пък не Баркли 60. Реалната му цена обаче не би трябвало да преминава 25М

Хамес струва 80 млн. евро, а в статията се говори, че Евертън иска 60 млн. паунда(75 млн. евро) за Баркли. Това означава, че ги оценяват на приблизително една и съща сума, а по опит, доказаност, а според мен и по качества, са несравними.

Гледам около 75% от мачовете на Реал Мадрид за сезон и спокойно мога да кажа, че Хамес не е невероятен. Въпреки това, личи си от километри, че има страшно много класа и просто му трябва още малко време.

Смуут, относно класата на английските играчи, кажи ми последният успешен трансфер на английски играч. Като казвам успешен трансфер нямам предвид как от Бърнли са взели със свободен трансфер някакъв английски халф, който играе много силно, а нещо равносилно на Агуеро в Сити, Суарез в Ливърпул, Беркамп в Арсенал, Рууни в Юнайтед и т.н.

Да моя грешка, наистина Хамес е доста добър играч, и все пак ми е интересно да чуя мнението ти, кой като фен на Реал ти би предпочел, Ди Мария или Хамес.

Иначе Джо Харт е такъв трансфер.

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 15 ное 2014 12:01

sunscres92 написа:
Paralel написа:

Да моя грешка, наистина Хамес е доста добър играч, и все пак ми е интересно да чуя мнението ти, кой като фен на Реал ти би предпочел, Ди Мария или Хамес.

Иначе Джо Харт е такъв трансфер.

Джо Харт е добро попадение. Сити го взима през 2006 година от Шрьосбъри, когато е още на 19 години и реално "гражданите" го правят голям играч, но приемам Джо Харт като добър пример. Да се сещате за някой купен по-скоро от 2006-та година?

А относно Хамес и Ди Мария - в момента Ди Мария е по-добър и по-завършен играч от Хамес. Аржентинецът ми беше един от любимите играчи на Реал и винаги съм го защитавал, но не ми хареса начина, по който си тръгна. Хамес е такъв човек, който никога няма да прави проблеми в съблекалнята, никога няма да пречи на треньори и ръководство и да прави някакви мизерии. Да не забравяме, че Хамес е на 23, а Ди Мария на 26, така че колумбиецът има време да стигне нивото на Анхел.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 ное 2014 13:03

Като чуя англисйки талант и ме напушва смях. Последният английски "талант", който успя да се реализира е Рууни. От тогава минаха 10-на години :lol: Водещите отбори в Англия много бързо се усетиха, че им е по-лесно да вземат един нешлифован диамант като Силва, отколкото да хвърлят баснословни суми за ''таланти" като Родуел, Милнър, Баркли и т.н. Ами онзи анимационен герой Заха :lol: Тоя беше някакъв супер талант, нека запознатите да кажат колко пари отидоха в канала ;) А Том Инс? Единствените кретени, които продължават да набиват кинти за английски таланти май останаха Ливърпул ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 15 ное 2014 13:32

Ти пък намери да сравняваш поредният дървен английски талант с голмайстора на Мондиала :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 ное 2014 14:23

Като чуя англисйки талант и ме напушва смях.

Защо?
Какви са твоите критерии за таланта на един футболист?

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 15 ное 2014 14:50

Santiago Munezz написа:

Ти пък намери да сравняваш поредният дървен английски талант с голмайстора на Мондиала :lol:

Баркли дървар :shock: :shock: :shock: Сега остава и Стърлинг да е дървар.

Върни се в “Архив”