Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Червени_шампиони » 09 ное 2013 23:24

Автобусите и в момента спират на алеята пред "А" сектор, там има място за 5-6 автобуса (разчертани са полета за 4 в момента). ВИП паркинг за 150 автомобила, както ти казах може да се направи от дясно на "А" сектор, където в момента са някакви бараки/складове + пространството пред входа на стадиона, което се ползва за паркинг и до ден днешен.

П.С. До трафопоста също има достатъчно място за поне още 20-30 коли.
Последна промяна от Червени_шампиони на 09 ное 2013 23:25, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 ное 2013 23:25

Червени_шампиони написа:Ти си изключително ограничен човек без умствен багаж. Линейки, пожарна, полиция в момента от къде влизат на стадиона? Самолети кацат на стадиона сигурно преди всеки мач. Паркингът ще е до бул. Драган Цанков, като от там до бул. Евлоги и Христо Георгиеви са 500 метра, има и метростанция.

И какво е това изискване на УЕФА за паркинг до стадиона? :lol: Не знам на Герена примерно да има голям паркинг за 1000 автомобила до стадиона, но си играят там групи на ЛЕ.

Младежо, аз говоря за това, което представяте като проект. не знам твоят умствен багаж колко е, но моят е достатъчен, за да може да определи какви са подстъпите към стадиона за превозни средства!Говоря за представения проект, а не за това, което е сега!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 09 ное 2013 23:28

Изображение

Споко бейби. Пари не си дал, така че какво си се загрижил, нека се набутваме с пари ние - наивните.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 ное 2013 23:32

Червени_шампиони написа:Изображение

Споко бейби. Пари не си дал, така че какво си се загрижил, нека се набутваме с пари ние - наивните.

Цъцъцъ... верно, парите са ваши. можете да си ги хвърляте на вятъра както ви е угодно :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 ное 2013 23:43

Червени_шампиони написа:Изображение

За теб не ми е жал, защото не заслужаваш съжаление, ама децата, които вярват, че паричките на мама и тати ще отидат за сстадион на цесекато.. за тях ми е жал.

Вие така и не разбрахте, че модерен стадион, без търговски обекти, не се прави в днешно време. Все още няма как да правите търговски обекти в Борисовата, но иначе може да си изпраскате едно стадионче за 10 милиона-няма лошо.

ПП- Картинките от 3D програмите са красиво нещо, но самото им осъществяване е друга бира.

ПП- Днес бях на гости на мой приятел, върл фен на ЦСКА. той категорично каза, че няма да пусне и един СМС, защото не вярва, че левчето му ще отиде за ЦСКА. Човекът е фен на отбора отпреди ти да се родиш!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 ное 2013 23:55

Кашчей написа:
Червени_шампиони написа:Споко бейби. Пари не си дал, така че какво си се загрижил, нека се набутваме с пари ние - наивните.

За теб не ми е жал, защото не заслужаваш съжаление, ама децата, които вярват, че паричките на мама и тати ще отидат за сстадион на цесекато.. за тях ми е жал.

Вие така и не разбрахте, че модерен стадион, без търговски обекти, не се прави в днешно време. Все още няма как да правите търговски обекти в Борисовата, но иначе може да си изпраскате едно стадионче за 10 милиона-няма лошо.

ПП- Картинките от 3D програмите са красиво нещо, но самото им осъществяване е друга бира.

ПП- Днес бях на гости на мой приятел, върл фен на ЦСКА. той категорично каза, че няма да пусне и един СМС, защото не вярва, че левчето му ще отиде за ЦСКА. Човекът е фен на отбора отпреди ти да се родиш!

Всеки има право на мнение. Никой няма да прерита за левчето на твоя приятел, но при евентуални резултати на тази инициатива той сам ще проклина собствения си разум.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 ное 2013 00:03

Кировец написа:
Кашчей написа:
Червени_шампиони написа:Споко бейби. Пари не си дал, така че какво си се загрижил, нека се набутваме с пари ние - наивните.

Всеки има право на мнение. Никой няма да прерита за левчето на твоя приятел, но при евентуални резултати на тази инициатива той сам ще проклина собствения си разум.

Ти леко помисляш ли по въпроса? Събрали се 10 бизнесмена, сложили си име на фирмата ЦСКА Завинаги, обещават какво ли не, но първата им работа е да пейстнат кратък номер за събиране на средства от тези, които си броят левчетата. Дори не е нормален кратък номер, а от номерата, които са зов за помощ на тези, които имат животоспасяваща нужда от средства-обикновено за скъпо струващо лечение или операция.
На това ли му казвате безкористна помощ от страна на ЦСКА Завинаги?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 10 ное 2013 00:14

МолА ти сe...жалко, че си мишка и никога няма да мога да ти кажа всичко в очите, както и ти на мен. Недей да лъжеш и манипулираш. Самият факт, че започвам да те дразня ме радва. Безсилен си, а нали си големия мъж, що не се обади като си идвал в София, за 99-ти път ти отправям това предложение.

http://www.cska-basket.bg/
Последна промяна от Червени_шампиони на 10 ное 2013 00:16, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 10 ное 2013 00:14

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 10 ное 2013 10:02

Опа тук някой здраво манипулира червено пристрастната обшественост.
Да оставим факта, че я изнудват за пари ами и мотивът никак не е доизкусурен.
Какво имам в предвид ли?
Ами отварям аз новият красив сайт в който ми предлагат да си сваля идейния проект за реконструкцията на стадиона.
Свалям го и какво да видя?!!!!! Вие, какво виждате? Имате ли въображение? ...А пространствено виждане....?
Уважаеми армейци, колкото и наивен да съм в този момент, мога да Ви уверя, че на този етап съшествува единствено идеен проект за събиране парични средства от Вас.
Дали имам представа, какво означава идеен проект или въобще проект?
Не че ми е професия, но съм превърнал хобито си да проектирам мебели и интериор в доходно... В свободното си време правя такива за някои Италиански фирми по конкретна заявка от тях, така че ми е трудно да да се омагьосам от подобен псевдопроект.
Забелязахте ли че водите с 5:0 изглежда срещу Тотнъм. Това си е психо-терапевтичен, манипулативно-меркантилен проект,....
Ами сложна работа - не я разбирам.
Последна промяна от volf на 10 ное 2013 11:02, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”