Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Политическо назначение против интересите на страната
163
91%
Назначение гарантиращо интересите на страната
17
9%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Мнениеот grasiani » 15 юни 2013 13:32

Младежката организация на структурата на БСП в Берлин напуска партията като протест срещу избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС.

В молба, разпространена във Facebook и адресирана до лидера на БСП Сергей Станишев и членовете на ръководството Кристиан Вигенин, Деница Златева, Явор Гечев, младежите заявяват, че се надяват решението им да не бъде изтълкувано погрешно и възприето като предателство на ценностите на партията.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 юни 2013 13:39

Пеевски май падна!Очаквайте подробности!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 юни 2013 13:40

Ето пълния текст на писмото на Делян Пеевски:

Приех да изпълнявам отговорностите на председател на ДАНС в името на гражданите, обществото, държавата. Пак в тяхно име съм готов да приема Решение на 42-то Народно събрание, с което да се отмени Решението за избирането ми. Този акт е израз на общата отговорност - моята, на премиера Пламен Орешарски и на председателите на БСП и ДПС г-н Сергей Станишев и г-н Лютви Местан.

За мен властта не е самоцел. Неслучайно още не съм подписал акта за встъпване в длъжност. Убеден съм, това е характеристика на новото управляващо мнозинство. Ние поехме отговорността за управлението в името на публичния интерес след 4 години власт на лица с криминален генезис от подземието. За тях властта е самоцел. Извън нея те се чувстват несигурни. Боят се от неизбежните разкрития. Наясно са, че времето, отредено за новото управление, е техният най-голям бич. Затова тръгнаха по пътя на деструкцията и се прицелиха в мен, защото знаят, че съм човек, който може да им противостои ефективно.

Кабинетът Орешарски има право на кредит на доверие, за да реализира реформите в правосъдието и вътрешния ред и да изведе страната от блатото на престъпното управление. Ако в името на този най-висш национален интерес е необходимо председателят на ДАНС да бъде професионалист от кариерата, аз съм достатъчно доблестен да приема с вътрешна убеденост това.

Противно на системното натоварване на публичния ми образ с безпочвени и незаслужени съмнения, аз имам мъжката си съвест да заявя, че нищо и никой не стои по-високо от националната сигурност на България.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 15 юни 2013 13:42

dunavfc написа:Болен не си заслужава вниманието,защото се доказа като *****..Вчера къде беше ? ГЕРБ,влязоха да гласуват и те избягаха като мишки,има ли оправдание това ?
ББ няма нужда да мисли,каквото и да е било,след като самото правителство прави всичко възможно да падне ;) Направиха за 20 дена , 3 катастрофални решения,като това вчера беше върхът !

че те от БСП прекалено много си разтвориха задните части пред ДПС и че ще си получат заслуженото е факт но че от ГЕРБ искат да ускорят процеса с цел светкавично завръщане във властта също е така! ;)
Стига сте обожествявали тези измекяри които съсипаха държавата през тези 23 години и дето само се пребоядисват в различни партии а всички са от една и съща! ;)

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 15 юни 2013 13:52

Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

А останалите от тройката ...... КОГА ?
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 13:55

runnersa написа:
dunavfc написа:Болен не си заслужава вниманието,защото се доказа като *****..Вчера къде беше ? ГЕРБ,влязоха да гласуват и те избягаха като мишки,има ли оправдание това ?
ББ няма нужда да мисли,каквото и да е било,след като самото правителство прави всичко възможно да падне ;) Направиха за 20 дена , 3 катастрофални решения,като това вчера беше върхът !

че те от БСП прекалено много си разтвориха задните части пред ДПС и че ще си получат заслуженото е факт но че от ГЕРБ искат да ускорят процеса с цел светкавично завръщане във властта също е така! ;)
Стига сте обожествявали тези измекяри които съсипаха държавата през тези 23 години и дето само се пребоядисват в различни партии а всички са от една и съща! ;)

Никой не оспорва,че ГЕРБ искат да ускорят процеса,има ли нещо ненормално в това ? Все пак са опозиция...

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 15 юни 2013 13:55

GOLEADOR написа:Пеевски май падна!Очаквайте подробности!

Ще трябва да мине някаква процедура все пак. Но факта не пречи и днес да им засвидетелстваме народната любов. Да си знаят, следващият път като направят глупост пак така. Може и да не сме най-интелигентният народ, но когато ги контролираме от улицата, ще внимават. Дано днес добрият Воленчо се покаже, за да разбере колко го обичаме. :mrgreen: Няма да му се вярва, какво ще чуе. Бареков, дано и той да дойде, да си получи наградата за най-безпристрастен журналист. :twisted:
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 юни 2013 13:56

Себастиан Фетел написа:Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

А останалите от тройката ...... КОГА ?

Пеевски още не се е оттеглил от ДАНС!Само казва,че бил "готов" за това.Явно иска хората да му помогнат и с шутове да го разкарат от шефският му пост.Да му помогнем и днес всички мощно на протест!
Последна промяна от GOLEADOR на 15 юни 2013 13:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 13:56

Супер,една от целите на протестиращите е постигната,следва следващата,Орешарски... 8-)

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 15 юни 2013 14:09

dunavfc написа:Супер,една от целите на протестиращите е постигната,следва следващата,Орешарски... 8-)

Още нищо не е постигнато. Има гласуване, той не е депозирал документ че се оттегля от длъжността, просто казва че "би бил постъпил в интерес на обществото".
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Върни се в “Архив”