Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот glarus_ds » 09 мар 2013 17:34

W84me написа:Има много мачове до края. Още повече, че утре Лудогорец може да се издънят и нещата се връщат в изходна позиция.

Няма да се издънят, бъди спокоен ;)
CHELSEA

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 09 мар 2013 17:35

Бих добавил и че Милиев и Пелето нямат място в този отбор.Единия се клати повече от кулата в Пиза,а втория е свършил с фуtболa дори за А група,a Илиан ги налага и двамата титуляри това е меко казано странно.[/quote]

Първия за гонене е Гаджев.Днес той си отбеляза автогол.При първия гол той беше на далечната греда,но още преди да се отиграе топката той малоумно я напусна.Ако беше подсигурил мястото щеше да я изчисти безпроблемно,защото удара беше слаб.В средата на терена повлеканата Гаджев е кръгла нула почти всеки мач и така оставя отбора да играе с 10 души.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 мар 2013 17:35

ralka_levskarka написа:Точно ти, с вътрешните ти информатори, трябва да си най- тихия.

Ралке, преди време ме питаше колко ще е напълнена кошницата ви в Пловдив, та сега видя ли колко е пълна или не ти стига? Ясни сте на всички, ама за щастие не навсякъде ще играят срещу вас със свалени гащи, а вратарите (като този на Черноморец) ще се пазят от топката.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 мар 2013 17:36

Foreigner написа:Много слаб съдия. Като цяло изнерви и двата отбора с отсъжданията си.
Първо Пинто не заслужаваше жълт картон, а след като вече получи заслужаваше червен. Явно обаче съдията се усети и му го спести.
Червеният картон на Пелето беше заслужен, при условие, че имаше нарушение. Щом игра с рамо се третира като нарушение пет минути преди това Мюлдер беше изблъскан с ръка но не последва дори нарушение.
Спести няколко нарисувани жълти картони на Галчев.
Като цяло този път едва ли ще има жалба до съдийската комисия от Ботев, по-скоро благодарствена телеграма.
Относно играчите... Неделев постъпваше доста егоистично. Можеше по-рано да приключи мачът. Добър мач за Виейра и особено Грънчаров.
Пл. Илиев - отново на познатото слабо ниво. Страхлив, без пласиране, без шут и пас, със слаба техника... ще си остане посредствен, добре поне че се научи да хваща топката. Крайно време е вторият вратар да го измести.
Пелето - бавен и тромав, слаб в единоборствата. Става срещу по-слаби, бавни противници или като смяна.
Пинто - лесно се изнервя и прегаря.
Гаджев - или ще е сред най-добрите или сред най-слабите.
Феновете - не знам кой кво е провокирал и точно как е започнало всичко... относно инцидента, в който замеряха полицията с камъни - не просто забрана за посещения на спортни събития, ами направо затвор.

Приятелю ... игра рамо в рамо е когато има борба за топката и играчите се движат успоредно . Когато атакуваш играч който води топката отстрани и му нарушиш развновесието е нарушение . Когато това нарушение спира скоростна атака си е жълт картон .

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 мар 2013 17:37

Кировец написа:
ralka_levskarka написа:Точно ти, с вътрешните ти информатори, трябва да си най- тихия.

Ралке, преди време ме питаше колко ще е напълнена кошницата ви в Пловдив, та сега видя ли колко е пълна или не ти стига? Ясни сте на всички, ама за щастие не навсякъде ще играят срещу вас със свалени гащи, а вратарите (като този на Черноморец) ще се пазят от топката.

Ако мислиш, че не помня какво те питах - лъжеш се. Питах те "колко да я напълнят?! Под напълване разбирам от 3 и нагоре гола". Например 7.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 мар 2013 17:37

Айде стига с тия рефери ...

Истината е, че Мъри даде капанът на играчите си, те го заложиха, а ние се набутахме като последните наивници ... Останалото свършиха бултрасите.

Напълно заслужено се радват хората.
Биха ни лошо, направиха го като голям отбор.

От тук за нас остава ... Да се изправим, да си изтупаме прахта, и да продължим !
Ние сме Левски, нямаме право да хленчим :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 мар 2013 17:39

Това беше уникално мисля че всички ще се съгласят с мен :arrow:

Изображение
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
GARRA-DEMBELE
Контакти:

Мнениеот GARRA-DEMBELE » 09 мар 2013 17:40

THE G.A.M.E написа:Айде стига с тия рефери ...

Истината е, че Мъри даде капанът на играчите си, те го заложиха, а ние се набутахме като последните наивници ... Останалото свършиха бултрасите.

Напълно заслужено се радват хората.
Биха ни лошо, направиха го като голям отбор.

От тук за нас остава ... Да се изправим, да си изтупаме прахта, и да продължим !
Ние сме Левски, нямаме право да хленчим :!:

КОЙ ГИ НАБУТА В КАПАНА-САМИЯ СЛАБ ИЛИЯН,КОЙТО НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 09 мар 2013 17:40

Драги "истински" левскари, преди да плюете и да гоните Илиан Илиев и Тодор Батков ГЛЕДАЙТЕ МАЧА пак и ми кажете треньора ли е виновен, че Рамос като види защитник на Ботев подава топката назад ? Треньора ли е виновен, че при центриране в нак. поле защитниците трябва просто да изпреварят нападателите и да изчистят топката. Това един защитник в Левски би трябвало да го прави със затворени очи без треньора да му казва. Гледам анти фенове на Левски се радват. От Черноморец, от четирибуквеното .. за тях това им остава. Червеното картонче на Ангелов беше въпрос на Време. Пинто също можеше да бъде изгонен още през първото. Но защо беше спестен втори жълт на Галчев ? Както и да е. И с 12 човека да беше, Левски нямаше идея какво да прави. Това вече е грешка на Илиан Илиев. Имаше време да гласи тактиката за този важен мач, но явно Мъри го излъга. За мен Прохазка, Милиев и Рамос нямат място в Левски ! Не знам как е при вас, но аз не се трогнах толкова от загубата. Нормално е да загубиш срещу отбор, който от 17 години мечтае да те победи. Фенове на отбор, съчетан от червени и жълто-черни фенове. Мъри, Огнянов, Цветков, амбицирани до краен предел да се докажат.Да са живи и здрави Ботев. Напълниха стадиона, но това не променя статистиката. Не ми е приятно да гледам тази злоба у тях, но за мен те няма как да бъдат достойни врагове на Левски !!! Имаме прекалено много разгроми в последните 10 години. два пъти с по 6 : 0 един път 5 : 0 е и те са хора нека бият и те един път де. Титлата не е за отписване. Лудогорец няма да бъде подценяван като миналата година. Те също ще губят точки. Важно е Левски да се вдигне и да бие. Това няма как да стане с плюене по адрес на Илиан Илиев, направил грешка днес, но и той не викаше по тъч линията, защото му е приятно да гледа келеши в синьо.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 мар 2013 17:41

Кировец написа:
Foreigner написа:Много слаб съдия.....

Как ще коментираш ситуацията към края, когато футболист на Ботев се откъсна в наказателното поле, но се засуетя и играч на Левски му чукна топката в рамките на вратата-към далечния ъгъл, която в последствие бе уловена от вратаря, който вече има жълт картон? Защо не бе отсъден фаул и не е изгонен Пламен Илиев?

Ами просто е ... Дяков сам я ритна , ама нямаше силица за повече от чукване ;)

Върни се в “Архив”